De Spullen de Review Geek Personeel is het Meest Enthousiast Over in 2020

0
105
Dit is een van de dingen Michael Crider

Wij zijn goed in 2020 nu (net als drie weken, y ‘ all) en de grootste consumenten elektronica show van het jaar—CES—is voorbij. Dat betekent dat we al een goed idee van alle leuke dingen die we gaan zien dit jaar, en sommigen van het waanzinnig spannend.

We zijn aan het praten over deze onzin intern voor een tijdje, maar dacht waarom beperken deze opwinding om gewoon ons—waarom niet delen met jullie ook? Het is bijna alsof het zin heeft om te praten over de spannende tech op een site over spannende tech. Wat een concept.

Hoe dan ook, ja. Hier is een blik, die ieder van ons hier op de Review Geek is het meest enthousiast over.

Cameron Summerson (Editor in Chief): de Lenovo IdeaPad Duet, OnePlus 8 Pro en de PlayStation 5

Justin Duino

Dit kan niet als een schok komen omdat ik zei dat het mijn favoriete apparaat van de CES, maar ik ben het meest enthousiast over de IdeaPad Duet van Lenovo. Het is eerlijk gezegd een beetje raar hoe hyped, ik ben voor deze zaak, want het is letterlijk slechts een 10-inch Chromebook/tablet/Oppervlak Gaan kloon dingetje—maar hier zijn we dan.

Als het gaat om het, dit is het aanvullende apparaat heb ik gedroomd van jaren. Het loopt Chrome OS, dat is eerlijk gezegd mijn favoriete OS die er zijn, heeft een iPad-niveau van draagbaarheid, en wordt zelfs geleverd met een toetsenbord/touchpad accessoire dat in verbinding staat met magneten en communiceert over pogo pins (dus het is niet een draadloze verbinding).

RELATEDBest van de CES 2020: de Beste Dingen die We Zagen Dit Jaar

Het is een laptop, een tablet, en een aantal andere dingen in één. En niet alleen is het iets wat ik wil, maar het is ook perfect te zijn voor mijn zeven jaar oud. Hij kan school spullen zoals een laptop, gebruik het op dezelfde manier doet hij zijn aging Fire Tablet, video ‘ s bekijken of Minecraft spelen. Het zal perfect zijn voor hem.

De OnePlus Concept One, die zien op de CES in 2020. Justin Duino

Natuurlijk, ik kan niet een lijst van dingen die ik ben enthousiast over zonder vermelding van de komende OnePlus 8 Pro. De 7 Pro was mijn smartphone van het jaar in 2019, en ik denk dat de 8 Pro verandert het spel nog maar eens. OnePlus heeft al gezegd dat het een 120 Hz display, die het gaat maken boterachtige glad. Ik ben ook hopen we zien het draadloos opladen om te gaan, dat is het belangrijkste wat ik wilde op de 7 Pro. Als het dat, is er geen twijfel dat het zal mijn go-to phone voor 2020. Het niet hebben van de verborgen camera-truc van de Concept One het bedrijf toonde op de CES, maar nog steeds—ik ben hyped.

Maar er is ook een ander product dat ik ben dom-opgewonden voor: de PlayStation 5. Ik ben een die-hard PS guy sinds de oorspronkelijke console, met een aantal van mijn favoriete games aller tijden zijn exclusieve titels (De Laatste van Ons, iemand?). Dus ja, het spreekt voor zich, maar ik kan niet wachten tot het vakantie seizoen van 2020, omdat ik mezelf cadeau te doen aan een next-gen console. Bam, baby.

Michael Crider (Reviews Editor): Galaxy Chromebook en de Thinkpad X1 Vouw

Samsung

Met Chromebooks het invoeren van meer mainstream en high-end nissen, het is tijd dat iemand gaf Google ‘ s Pixelbook lijn enkele concurrentie. De Samsung Galaxy Chromebook doet precies dat, het kopiëren van dat strakke 2-in-1 ontwerp en het toevoegen van een prachtige 4K-AMOLED-display en een opvallende rode verf. (U kunt dit krijgen in het grijs en ook, als je echt moet.) Prijzen beginnen bij ongeveer $1,000, maar u kunt het maximum uit de specs tot 16GB RAM en een terabyte aan opslag, is het beter om te speel die komende Steam spellen.

De Lenovo ThinkPad X1 Vouw Justin Duino

Voor iets echt uit de linker veld, de Lenovo ThinkPad X1 Vouw verschijnt de eerste volledige Intel-powered Windows-machine met een kamerscherm. Maar het is niet alleen een party-truc: met een geïntegreerde lederen cover doet denken aan een Moleskine notebook en een kleine ThinkPad-toetsenbord die zich kunnen verbergen in de vouw, het is flexibel en compact genoeg om echt te werken als een nieuwe ‘form factor’. Of niet, dat zal de moeite waard de vraagprijs—en noorden van $2.000—valt nog te bezien.

Justin Duino (Managing Editor): Google Pixel 4a/4a XL en Tweede-Generatie Pixel Toppen

Gelekt Google Pixel 4a renderen 91mobiles

Na de saaie introductie van de Pixel 3 en Pixel 3 XL, de tech wereld werd weggeblazen door de budget-vriendelijke Pixel 3a en Pixel 3a XL. Deze twee mid-range toestellen inbegrepen elke functie die we hielden over Google ‘ s Pixel line-up (vooral de prestaties van de camera), terwijl komen op een prijs die niet breken de bank en niet lag aan de punt van ergernis.

Graag 2018 Google vlaggenschepen, de Pixel 4 en Pixel 4 XL gestart met zijn eigen problemen. Nu we dichter bij de bekendmaking van de Pixel 4a (en alle andere variaties die kunnen worden vrijgegeven ernaast), heb ik goede hoop dat we een uitstekende mid-range toestel dat zal ons het gooien van onze portemonnee bij Google.

Niet veel is bekend over Google ‘ s aankomende handset(s), maar de gelekte renders ons doen geloven dat de hoofdtelefoon aansluiting is niet overal te gaan en het montagekader aan de voorkant kleiner zal zijn dan haar vlaggenschip, de tegenhanger is. Het enige wat ik niet leuk aan het apparaat is dat het waarschijnlijk sloot Google ‘ s Face Unlock tech en terugkeren naar een vingerafdruksensor geplaatst op de achterkant van de telefoon.

Tweede-gen Google Pixel Toppen prototype Justin Duino

Wanneer Google introduceerde zijn eerste-generatie Pixel Toppen, het hyped-up van de Bluetooth-hoofdtelefoon is in de buurt van instant vertaling voorzien. Hoewel de functie gewerkt (voor het grootste deel), de vastgebonden oordopjes verkocht slecht en had geen schijn van kans tegen Apple ‘ s AirPods.

Maar op het bedrijf Gemaakt Door Google hardware evenement in oktober 2019, de zoekgigant bleek uit de tweede-generatie Pixel Toppen. In tegenstelling tot zijn voorganger, de nieuwe knoppen zijn van een echte draadloze design en wordt geleverd in een geval vergelijkbaar in grootte met de AirPods Pro. Volgens degenen die de kans om te proberen het prototype op de gebeurtenis, de toppen had een comfortabele pasvorm en had een bovengemiddelde geluidskwaliteit.

Helaas, Google vertelde ons dat we even moeten wachten tot het voorjaar, onze handen op de nieuwe Pixel Toppen. De accessoire heeft zijn weg door de Bluetooth Special Interest Group, wat betekent dat het moet klaar zijn voor de consument snel. De draadloze oordopjes zal beschikbaar zijn voor $179 wanneer ze lanceren.

Josh Hendrickson (Nieuws Leiden): C door GE-Hub-Minder Licht Schakelaars en Arcade1Up NBA Jam Kast

GE

Als het gaat om de vraag van slimme bollen of intelligent licht schakelaars, ik denk dat de schakelaars zijn de beste optie. Het probleem is, de meeste slimme verlichting nodig neutrale draden voor de voeding, en de meeste oudere woningen (zoals de mijne) heb ze niet.

Ik sprak met een elektricien over het toevoegen van hen, maar dat zou $200 een schakelaar. Op geen enkele manier. Nu C door GE belooft een $40 smart licht schakelaar die niet vereist dat een hub of neutrale draden. Uit alle smart home gadgets ik heb beloofd, dat boeit me het meest. Tot slot, mijn oudere woning kan smart switches in elke kamer. Dat is de droom.

Ja, dat is de Burger Tijd aan de rechterkant. Kijk voor onze recensie binnenkort. Josh Hendrickson

Als voor mijn andere pick, goed, misschien heb ik een probleem. Mijn woonkamer herbergt momenteel vier arcade machines, en ik wil meer. Arcade1Up de aankomende NBA Jam machine ziet er geweldig uit. De look en feel zijn trouw aan de originele arcade-machine, en het komt met drie versies van het spel. De riser, verlichte tent, en vier spelers de moeite waard van de joysticks zijn alle grote bonussen.

Maar de echte het pièce de résistance van de hele zaak is een nieuwe functie voor Arcade1Up: Wi-Fi. Met deze machine, zult u in staat om online te gaan, vinden andere mensen in de wereld die ook eigenaar van de machine, en spelen tegen hen. En die service is gratis. TEKEN. MIJ. UP.

Andrew Heinzman (Schrijver): de Samsung SSD T7

Dat is de T7 daar. Aan de linkerzijde. Met de vingerafdruklezer. Samsung

Samsung verkoopt nu al onze favoriete draagbare SSD de Samsung T5. Maar nu, het bedrijf is duwen in de toekomst met een vingerafdruk-beschermd SSD genaamd de Samsung T7. Het is dus futuristische dat Samsung overgeslagen T6 en ging recht voor om T7.

Mijn gevoel zegt me dat dit T7 SSD zal de standaard voor de komende jaren. Niet omdat het een ingebouwde fingerprint-reader (die maakt encryptie minder gedoe), maar omdat het gebruik maakt van de nieuwste USB 3.2 norm van het Type C te bereiken leessnelheid van 1050 Mbps en schrijven met een snelheid van 1000 Mbps. Dat is bijna twee keer zo snel als de Samsung T5 SSD, maar de T7 is net zo draagbaar als de T5 en sport een redelijk prijskaartje ($130 voor 500 GB, $230, – voor 1 TB, – en $400, – voor 2 TB).

Williams Pelegrin (Nieuws Schrijver): Oppervlakte Duo en Xbox Series X

Microsoft Surface Duo Microsoft

Ik kan het niet helpen, maar voel me duizelig als ik denk over opvouwbare telefoons. Er is geen krijgen rond de hoge prijskaartjes en relatief kwetsbaar ontwerpen, maar ik heb het gevoel alsof opvouwbare telefoons zijn de toekomst. Dat is de reden waarom ik ben zeer enthousiast over Microsoft ‘ s aankomende Oppervlak Duo.

De Oppervlakte Duo is niet zoals de Samsung Galaxy Vouwen en Motorola Razr heeft een klein display aan de buitenzijde en een grote uitklapbare display aan de binnenkant. In plaats daarvan, het openen van de Oppervlakte Duo onthult twee aparte glazen displays. Dat betekent dat ik kan kijken naar YouTube op het ene scherm en blader Reddit op het andere scherm. Als ik slechts één display, de 360 graden scharnier laat me vouw de Oppervlakte Duo volledig over als u met veel 2-in-1 laptops.

De Oppervlakte Duo is een telefoon die geeft me twee beeldschermen wanneer ik wil een tablet en een display wanneer ik wil gewoon een telefoon alles in een pakket over de grootte van mijn handpalm wanneer het gesloten is. Het is deze flexibiliteit die heb ik uit mijn creditcard zodra het Oppervlak Duo gaat over de verkoop later dit jaar.

De Xbox-Serie X, zoals verteld door Microsoft Microsoft

Er is echter ook een ander Microsoft-product ben ik erg naar uit om later dit jaar op Xbox Series X. De naam is stom, maar het idee er achter is het niet. De Xbox-Serie X is niet iets dat bedoeld is om te bestaan op slechts één punt in de tijd—het is onderdeel van een zich ontwikkelende groep van apparaten en diensten.

Denk over het. Het hebben van de “serie” in de naam opent de deur voor een verscheidenheid van producten. Misschien is er een Serie Y dat niet zo krachtig is als de Serie X, maar komen op een lagere prijs. Misschien is er een Serie Z alleen bedoeld om te bestaan als de hardware voor Microsoft ‘ s Project xCloud game streaming service.

Begrijp me niet verkeerd. Ik ben zeer enthousiast over de Xbox-Serie X-en de krachtige specificaties het belooft te hebben. Echter, ik ben net zo enthousiast over wat Microsoft doet om de console als ik ben met wat het bedrijf doet met het.

Lowell Heddings (CEO/Oprichter): Taco Bell ‘ s Nacho Party Pack

Technisch wordt dit vorig jaar uitkwam, maar Lowell is de baas, dus hij krijgt te doen wat hij wil. En hij is nog steeds verdomd enthousiast over Taco Bell ‘ s Nacho Party Pack. Respect.