De Beste Stedene Å Finne Lydbøker Gratis

0
116

I disse dager, lydbøker er på stige, ettersom flere og flere mennesker ser ut til å finne måter å spice opp en time-lang pendle til jobb eller skole. Det er også hvordan du kan friske opp og legge til litt underholdning til dagligdagse kjedelige oppgaver som å vaske oppvasken eller omorganisere klærne hyller.

Hvis du vil heller ikke betale for lydbøker om, og du ikke tankene ikke å ha den nyeste bestselgerne, her er noen kilder hvor du kan få lydbøker for gratis.

LibriVox

Librivox er et eksempel på crowdsourcing på internett, der frivillige les kapitlene av en lydbok med sikte på å få det på nettet. Disse generøse mennesker tar initiativ til å lese kapitlene fra korte historier, eventyr og andre typer bøker.

Hvem som helst kan laste ned disse tusenvis av lydbøker for gratis, og alle kan frivillig deres tid til å lese annet en for nettstedet.

På grunn av det faktum at mange mennesker er å lese disse romanene, være oppmerksom på at kvaliteten kan variere fra en person til neste. Men for synshemmede eller funksjonshemmede mennesker, en tjeneste som dette kan være en livredder. Du vet aldri hvem som kommer til å lese neste kapittel.

Google Play Bøker

Ingen liste ville være komplett uten inkludering av Google Play-Bøker, men sier at, det er ingen dedikert “gratis” – seksjonen på nettstedet. Faktisk, som en bedrift, Google legger mer vekt på betalte tilbud.

Det er imidlertid en lydbok delen, og Google gir ofte bort gratis bøker nå og da som et spesialtilbud. Det er verdt å holde nettstedet ditt bokmerke, og sjekk det på en jevnlig basis for å se om Google kjører spesielle kampanjer.

DigitalBook

DigitalBook hevder å ha over 100 000 titler i sin samling, men en innledende inspeksjon synes å antyde at de er bare indeksere Librivox samling.

Du kan lytte til lydbøker uten medlemskap. Men et gratis medlemskap vil gjøre deg i stand til å lagre alle lydbøker du ønsker, legg dem i en bokhylle, og gå tilbake til å lese dem på nytt i fremtiden.

Libby

Visste du at du kan låne lydbøker gratis fra ditt lokale bibliotek? Ikke mange mennesker gjør, og Libby ønsker å gjøre det enklere å finne og sjekke ut de lydbøker.

Drives av biblioteket distribusjon service, Overdrive, Libby fungerer som leder av lydbøker, og med det, du kan låne lydbøker fra alle bibliotekene du abonnerer på.

Etter å ha lastet ned appen til telefonen, kan du lytte til en lydbok som er tilgjengelige i ditt lokale bibliotek. Dette inkluderer klassikere, bestselgere, og nye utgivelser.

Internet Archive

Best kjent for Wayback machine, Internett Arkivet fungerer som et oppbevaringssted for alt online. Det er også prøver å redde og bevare vår kultur. En del av dette er lydbøker.

Ved å søke i arkivet søkemotor, kan du finne alle typer lydbøker (sannsynligvis millioner av dem). Men vær forsiktig, fordi noen av dem kan fortsatt være i brudd i ditt land. Last ned med ekstrem forsiktighet. For eksempel, fant jeg en Orson Scott Card bok som er mest sannsynlig fortsatt i opphavsrett.

The Internet Archive er oppdatert på en jevnlig basis, så dette er en annen for å bokmerke og se tilbake på ofte.

Project Gutenberg

Som LibriVox, dette er en frivillig-kjør depotet. Project Gutenberg kom til liv i 1971 og har eksistert siden den gang. Det har som mål å digitalisere kulturelle verk til drivstoff distribusjon av e-bøker.

Hvis du tror Project Gutenberg er alt om e-bøker, du har fått en annen ting som kommer. Depotet har også en stor samling av human-les lydbøker for gratis, tatt fra det offentlige (for eksempel Librivox).

Audible

Siden du får en 30-dagers gratis prøveversjon, kan du finne massevis av lydbøker uten å betale en krone på Audible. Med et rykte som en av de store kanonene i å levere nye lydbøker på internett, vil du være i en god spot.

Den månedlige avgiften for en eventuell abonnement på $14.95. I forhold til en gratis pass, som virker som en masse. Men hvis du tenker på ubegrenset makt du har for å få tilgang til alle lydbøker du vil, kan du tenke på annen måte.

Audiobooks.com

Mer enn 100 000 lydbøker gratis er din for å ta på Lydbøker. Fangsten er at du kan ta det med hjem og bare noen av dem gratis.

Som Audible, lader du $14.95 per måned hvis du registrerer deg for tjenesten. Hvis du ønsker å teste vannet først, før dykking i, da er det en måned gratis prøveversjon er perfekt for deg å få noen lydbøker for gratis.

Hva skiller dette fra hverandre er de stemmer av profesjonelle skuespillere som forteller den originale historier i elementer som du kan finne her. Når du sjekker ut hva som er i butikken for deg på nettstedet, er det som om du er tuning i til mer enn bare en lydbok. I stedet, det er som om du er midt i en radio drama.

Spotify

Har du Spotify installert på din iPad, iPhone eller Android-dings? Hvis så, har du en billett til å enkelt sjekke ut lydbøker. Bare søke etter en tittel du liker, eller en forfatter eller en sjanger.

Spotify er for det meste rundt å gi musikk, så du kan ikke stole på det å ha så mange titler som resten av bidragene i denne listen. Men hvis du allerede en eksisterende Spotify-bruker, finne og laste ned lydbøker gratis er gjort enkelt for deg.