De Beste Plekken Te Vinden Luisterboeken Gratis

0
90

Deze dagen, luisterboeken zijn op de stijging, als meer en meer mensen zoeken naar manieren om spice up een uur lang pendelen naar het werk of op school. Het is ook hoe je kan opvrolijken en voeg wat vermaak aan de alledaagse saaie taken zoals de afwas of het herschikken van uw kleding planken.

Als u liever niet betalen voor uw luisterboeken al, en je het niet erg dat het niet de nieuwste bestsellers, hier zijn enkele bronnen waar u terecht kunt voor luisterboeken gratis.

LibriVox

Librivox is een voorbeeld van crowdsourcing op het internet, waar vrijwilligers lees de hoofdstukken van een luisterboek met het doel om het online. Deze gulle mensen nemen het initiatief van het lezen van hoofdstukken uit de korte verhalen, sprookjes en andere soorten boeken.

Iedereen kan het downloaden van deze duizenden audioboeken gratis, en iedereen kan vrijwillig hun tijd om te lezen en een andere voor de site.

Te wijten aan het feit dat veel mensen het lezen van deze romans, worden zich ervan bewust dat de kwaliteit kan variëren van de ene persoon naar de volgende. Maar voor mensen met een visuele beperking of mensen met een lichamelijke beperking, een service als deze kan een redder in nood. Je weet nooit wie gaat het lezen van het volgende hoofdstuk.

Google Play Books

Geen lijst zou niet compleet zijn zonder de integratie van de Google Play Books, maar om nu te zeggen dat er geen dedicated “gratis” sectie op de site. In feite, business, Google legt de nadruk meer op het betaalde aanbod.

Er is echter een luisterboek sectie, en Google geeft vaak gratis boeken nu en dan een speciale aanbieding. Het is de moeite waard om de site bookmarked en controleren op een regelmatige basis om te zien of Google met een speciale promoties.

DigitalBook

DigitalBook beweert te hebben meer dan 100.000 titels in hun collectie, maar een eerste onderzoek lijkt te suggereren dat deze slechts indexeren Librivox de collectie.

U kunt luisteren naar audioboeken zonder een lidmaatschap. Maar een gratis lidmaatschap u in staat zullen stellen voor het opslaan van alle luisterboeken u wilt, plaats ze op een boekenplank, en terug te lezen in de toekomst.

Libby

Wist u dat u kunt lenen van luisterboeken gratis in uw lokale bibliotheek? Niet veel mensen doen, en Libby wil maken om het makkelijker te vinden en uit te checken die luisterboeken.

Wordt beheerd door de bibliotheek van de distribution service, Overdrive, Libby fungeert als jouw manager van luisterboeken en met het, kunt u lenen van luisterboeken van alle bibliotheken u bent geabonneerd.

Na het downloaden van de app op uw telefoon, u kunt dan luisteren naar een audioboek verkrijgbaar in uw lokale bibliotheek. Dit omvat klassiekers, bestsellers en nieuwe releases.

Internet Archive

Het Best bekend voor de Wayback machine van het Internet Archive fungeert als een opslagplaats voor alles wat online is. Het is ook probeert te redden en het behoud van onze cultuur. Een deel van die luisterboeken.

Door te zoeken in het archief van de zoekmachine vindt u alle soorten luisterboeken (waarschijnlijk miljoenen van hen). Maar wees voorzichtig, want sommige van hen kunnen nog steeds worden in het auteursrecht in uw land. Downloaden met extreme voorzichtigheid. Bijvoorbeeld, vond ik een van Orson Scott Card boek is waarschijnlijk nog steeds in het auteursrecht.

Het Internet Archive is bijgewerkt op een regelmatige basis, dus dit is weer een bladwijzer en kijk terug op vaak.

Project Gutenberg

Als LibriVox, dit is een vrijwilliger-run-gegevensopslagruimte. Project Gutenberg tot leven kwam in 1971 en is in zijn bestaan al sinds. Het is gericht op het digitaliseren van culturele werken aan de brandstof voor de distributie van e-books.

Als u denkt dat Project Gutenberg is alles over e-books, heb je het goed mis. Het archief beschikt ook over een grote collectie van de mens-lees luisterboeken gratis, genomen uit het publieke domein (zoals Librivox).

Hoorbaar

Sinds krijgt u een gratis trial van 30 dagen, vindt u tal van luisterboeken, zonder betaling van een dubbeltje op Hoorbaar. Met een reputatie als één van de grote kanonnen in het leveren van nieuwe luisterboeken op het internet, zult u in een goede plek.

De maandelijkse vergoeding voor een eventueel abonnement is $14.95. In vergelijking met een vrije doorgang, dat lijkt veel. Maar als je de onbeperkte macht die je hebt om toegang te krijgen tot alle luisterboeken die je wilt, je denkt anders.

Audiobooks.com

Meer dan 100.000 luisterboeken gratis zijn van jou voor het oprapen op Luisterboeken. De vangst is dat je mee naar huis mag nemen alleen sommige van hen gratis.

Als Hoorbaar zijn, kosten $14.95 per maand als u zich aanmeldt voor de service. Als u wilt dat om de wateren te testen voordat duiken in, dan is het een maand gratis op proef is perfect voor u om een aantal luisterboeken gratis.

Wat zet dit apart zijn de stemmen van getrainde acteurs die iets vertellen over de oorspronkelijke verhalen in de artikelen die je hier kunt vinden. Wanneer u check out what ‘ s in store voor u aan de site, het is alsof je in te tunen op meer dan slechts een luisterboek. In plaats daarvan, het is alsof je in het midden van een radio-drama.

Spotify

Heb je Spotify geïnstalleerd op uw iPad, iPhone of Android-gadget? Als dat zo is, heb je een kaartje te gemakkelijk check out luisterboeken. Gewoon zoeken naar een titel of een auteur of genre.

Spotify is meestal rond voor de muziek te zorgen, dus je kunt niet vertrouwen op het feit dat hij zoveel titels als de rest van de items in deze lijst. Maar als je al een bestaande Spotify-gebruiker, zoeken en downloaden van luisterboeken gratis is gemakkelijk gemaakt voor u.