De Beste Stedene Å Finne 3D-Modeller

0
125

Enten du ønsker å skrive ut verktøy og deler til DIY-prosjekter, eller noe morsomt som en 3D-trykte Baby Yoda, du trenger for å finne 3D-modeller. Det er fortsatt en ny plass, og lage detaljerte modeller er mye arbeid, slik at ressurser er fortsatt begrenset.

Det er fortsatt noen perler der ute som har noen gode modeller for deg å laste ned og skrive for din egen personlige bruk. Vi har plukket ut en rekke av dem at du er sikker på å like.

Med mindre vi eksplisitt staten det i den innledende avsnitt, alle nettsteder som er omtalt i denne artikkelen tilby 3D modeller for gratis nedlasting. Hvis du leter etter 3D-skrivere i stedet, her er en liste over gode starter modeller.

Kult 3D – 3D-Printer Model Plattform

Kult 3D er en stor plattform for å lage, selge, og kjøpe 3D-modeller. Mens noen modeller må kjøpes, det er også tusenvis av gratis 3D-modeller for å laste ned også.

For å komme i gang, er det bare å besøke nettstedet og søk etter noe du ønsker å skrive ut. Du kan også besøke samlinger på siden og ser på 3D-modeller innen enkelte samlinger. Populære samlinger omfatter Star Wars, Harry Potter, og Pokemon.

For mer produktiv skrives ut, nyttige gjenstander samling kan ta din fancy. Dette inkluderer prosjekter som 3D trykt smarttelefon eierne, klemmer for “gjør det SELV” – arbeid eller kjøkken verktøy som egg separatorer og pose klipp.

Vær oppmerksom på at alle disse 3D-modeller er brukeren som er sendt, så skrive instruksjoner, modell kvalitet, og støtte vil variere fra modell til modell. Du kan sortere søkeresultatene ved å laste ned eller som teller for å gjøre det enklere å finne gode modeller.

Hvis du ikke kan finne det du leter etter, kan du finne en creator til å lage en 3D-modell for deg med on-demand-funksjonen. Du må liste spesifikasjoner av modellen, gi et budsjett, og velg en frist. Jo mer du gir, i form av spesifikasjoner og illustrasjoner for print, jo bedre.

Yeggi – Søkemotor for 3D-Modeller

Yeggi tilbyr ikke opp 3D-modeller av seg selv, men i stedet gir en kraftig verktøy for å søke etter 3D-modeller. Yeggi har eksistert siden 2013, og siden da har det ikke vært noen skikkelig konkurranse for å få oss til å foreslå et alternativ. Siden Yeggi sender du til godkjent tredjeparts nettsteder, noen 3D-modeller er kun tilgjengelig for kjøp. Men 90% av alle modellene som vises i Yeggi søkemotoren er gratis å laste ned.

Yeggi har over 2 millioner 3D-modeller i sin database, slik at en rask søket skal returnere noen gode resultater. Søk verktøyene er ikke så omfattende som Google, men du kan fortsatt sortere resultatene etter beste kamp, popularitet, eller nylig har lagt til.

Du kan også filtrere ut gratis eller for salg av modeller, slik at du får de resultatene du trenger. Vår eneste gripe med Yeggi er som å lete etter den perfekte modellen fører ofte til å klikke seg frem og tilbake mellom flere forskjellige nettsteder, så vær forberedt på å gå gjennom mange faner i nettleseren din.

Thingiverse – til 3D Utskrift Prosjekter

Til tross for navnet, Thingiverse handler ikke bare om å skrive ut ting. Det er en flott plattform for å finne moro, pedagogiske prosjekter og for å delta i et fellesskap. Ta dette LTB værstasjon for eksempel. Det er også et flott sted å engasjere seg med andre 3D-skriveren eiere og lære om hva de er bygget.

Du kan finne spesifikke grupper, slik at du kan samhandle med likesinnede mennesker. For eksempel, noen populære gruppene omfatter engineering, Raspberry Pi-entusiaster, brettspill, skaperne, Star Wars, og Warhammer 40K.

Hvis du er ute etter ting å skrive ut, er det mulig, også. Søkefeltet er det beste verktøyet å bruke for å finne 3D-modeller til å skrive ut. For eksempel, et raskt søk etter Baby Yoda tilbake hundrevis av resultater, sortert etter popularitet.

På grunn av community-led fokus, vil du ha flere verktøy for å engasjere seg med hver creator-prosjekt. La oss si at du ønsket å se hvordan en bestemt 3D Baby Yoda print faktisk ville slå ut. Du kan se Gjør – fanen for å se andre brukeres resultater etter å ha skrevet ut modellen du er på for øyeblikket.

YouMagine – Samfunnet Er Opprettet Ut

YouMagine er drevet av samfunnet, kanskje mer enn de andre plattformene vi har nevnt så langt. Målet bak YouMagine er å skape en åpen kildekode-plattform hvor personer kan arbeide for å opprette, redigere og samarbeide på 3D-modeller uten innhold restriksjoner.

Det betyr at modeller vil ofte bruke en Creative Commons-lisens. Vanligvis, modeller vil bruke CC Attribution ikke-kommersiell Share Alike, som betyr at du kan laste ned 3D-modeller for gratis, redigere og sende noe arbeid, men du kan ikke bruke det kommersielt.

For nå, YouMagine fellesskapet er litt mindre, men hvis du er ute etter å samarbeide med andre på 3D-modeller, eller ønsker å finne den starter arbeidet for din egen 3D-tegninger som du kan skrive ut senere, YouMagine er et flott verktøy.

Instructables – For 3D-Printing Prosjekter

Instructables handler ikke bare om 3D-modeller, men det er et flott nettsted for å finne morsomme, engasjerende prosjekter som gjør utnytte 3D-printing. Du vil være i stand til å finne prosjekter med full guider og nedlastbare modell filer.

Ikke bare betyr dette at du kan skrive ut noen nyttige modeller, men du kan lære hvordan å gjøre alt underveis. Last ned deler til å bygge din egen 3D trykt leker, eller lære å lage din egen 3D-utskrivbare modeller også.