Beste 6 Gratis Alternatieven Voor Microsoft Office

0
57

Tot op de dag van de Microsoft Office-suite is vrij veel de standaard productiviteit suite in de meeste professionele situaties. Microsoft niet meer verkoopt het als een stand-alone boxed exemplaar echter. In plaats daarvan betaalt u een maandelijkse vergoeding om toegang te krijgen tot de nieuwste versie van Microsoft Office.

Het is eigenlijk een heel ongelofelijke deal, inclusief licenties voor meerdere installaties en gebruikers (met behulp van de familie plan), hopen opgenomen OneDrive opslag en een complete ontgrendelen van de mobiele Office-apps op Android en iOS.

Maar wat als u niet wilt uitgeven van een cent? Wat zijn de beste gratis alternatieven voor Microsoft Office?

iWork (macOS en iOS)

Voor Apple-gebruikers het draaien van mac os of iOS, het beste gratis alternatief voor Microsoft Office is zonder twijfel de iWork-suite. Sinds 2017, Apple heeft zijn alternatieve concurrent van Microsoft Office volledig gratis voor alle Apple gebruikers op macOS en iOS.

De drie belangrijkste onderdelen van de iWork-suite zijn Pages, Keynote en Numbers. Als u niet meteen een figuur het uit, dit zijn de Word -, Powerpoint-en Excel-alternatieven te bieden. Wat ontbreekt hier is een Apple versie van MS-Access, maar de overgrote meerderheid van de gebruikers hebben geen echt gebruiken voor een database toepassing.

Apple en Microsoft hebben het twee heel verschillende benaderingen van het creëren van hun productiviteit software. Microsoft biedt een krachtige, veelzijdige oplossing, het is waar. Echter, de gebruikerservaring is nog steeds behoorlijk zwaar na al die jaren en er is een steile leercurve als je echt wilt om op de goede dingen.

iWork, aan de andere kant is het mooi om een fout en makkelijk te gebruiken. Als u wilt, voor bijvoorbeeld het maken van een professionele tekstverwerker-document, iWork maakt het een koud kunstje.

Wie kan Gebruik maken van iWork?

Natuurlijk, dit is alleen beschikbaar voor Apple-gebruikers, is het zinvol om te geven iWork een reële schudden voor ponying tot geen geld voor Office. Immers, het is al beschikbaar zijn op uw hardware gratis. Dus als het behandelt al uw behoeften, waarom zou je iets?

Het is ook een geweldige suite voor degenen die waarde hechten aan een verfijnde gebruikersinterface en het mooie design. Er is een reden waarom Apple ‘ s software is populair onder de advertenties in de publishing industrie voor decennia.

Google Suite (Browser-Based)

De Google-Suite is een gratis suite van cloud-gebaseerde productiviteit apps van, nou, Google. Elke persoon die beschikt over een Gmail-account krijgt automatisch toegang tot Documenten, – spreadsheets en-presentaties, samen met een aantal andere leuke toepassingen.

De documenten zelf worden opgeslagen in uw Google Drive. 15 gb opslag is opgenomen voor de gratis ook. Google Docs is de tekstverwerker, kspread biedt spreadsheets en presentaties is natuurlijk de presentatie app.

De schoonheid van de Google-suite is dat het werkt in elke browser die ondersteuning biedt moderne web standaarden. Er zijn ook goede mobiele apps voor zowel Android en iOS en een offline modus voor desktop gebruikers.

Google-apps zijn, in vergelijking met Office, ongelooflijk beperkt. Deze zijn zeer licht van gewicht stukken van de software. Echter, we gebruiken Google apps suite bijna, omdat ze werden voor het eerst uitgebracht en het aanbod is gegroeid door sprongen en grenzen. In vele opzichten, een app zoals Documenten, is beter voor de gestroomlijnde aanpak.

Wie Kan Gebruik Maken Van De Google-Suite?

Opmaak opties zijn vrij beperkt, maar als je het doet in de vorm van schrijven die zal worden opgemaakt elders (door een web ontwerper of uitgever) dan is het een fantastische keuze.

Mensen die schrijven voor een woon-zeker in die categorie. Google Drive biedt een flexibele en veilige manier om uw het schrijven van overal en op vrijwel elk apparaat. Het heeft ook een aantal mooie geweldige live collaboration tools, die ook de Office Live-service is nog aan te passen.

Als je, zoals de meeste mensen nodig hebben om documenten te produceren, samen met een groep mensen, Google Docs biedt enorme efficiency winst ten opzichte van de traditionele “round-robin” stijl van het passeren van een document rond voor commentaar en aanvullende schrijven.

LibreOffice (mac os, Windows en Linux)

LibreOffice is de eerste open-source alternatief voor Microsoft Office op deze lijst, wat betekent dat de broncode is open voor iedereen om te wijzigen. Als je een coder,dit betekent dat u kunt uw eigen aangepaste productiviteit suite.

Echter, voor de meeste mensen betekent dit dat zij niet hoeft niets te betalen om de software te gebruiken. Bovendien, er is een hele gemeenschap van mensen updaten en upgraden van de software.

Afgezien van het feit dat vrije en open, LibreOffice voelt heel veel weg van de klassieke MS Office-ervaring. Het hoeft niet de glimmende moderne user interface, uitgebreide online integratie, maar het is een solide suite met de optie voor volledige draagbaarheid. Dat is te zeggen, kun je het op een flash drive en uitvoeren op elke computer, zonder dat een traditionele installatie.

Wie Kan Gebruik Maken Van LibreOffice?

Er zijn een paar goede doelgroepen voor LibreOffice. Iedereen die verlangt naar de klassieke Office-ervaring uit de jaren 90 of begin jaren 2000 wordt als het LibreOffice-stijl. Het is een moderne suite in termen van functionaliteit, maar wel dat gevoel.

Linux-gebruikers en iedereen die het leuk vindt om ondersteuning van open-source vindt ook dat LibreOffice is een goed alternatief voor Microsoft Office, zonder alle bagage die private software wordt geleverd met.

Het is ook een uitstekende keuze voor studenten met een beperkt budget of de toegang tot internet, omdat het gratis is en niet afhankelijk is van een internet-services aan te bieden aan de functionaliteit.

WPS Office (Windows, Android en Linux)

WPS Office was voorheen bekend als “KSOffice” of “Alsa” in het Westen. De eerste versie van deze ‘relatief’ onbekend office suite werd uitgebracht in 1988. De moderne versie van deze gratis productiviteit suite kijkt wel een beetje als de moderne MS Office, dus als je al wilt Kantoor voelt u zich meer of minder thuis hier.

Kijken We specifiek naar de gratis versie van de suite hier. Deze is niet open-source software en Kingsoft verkoopt deze software met extra functies. Het gratis niveau omvat de Schrijver, Presentaties en Spreadsheets. We hoeven niet uit te leggen wat elk van deze zijn bedoeld om te doen.

Formaat ondersteuning is uitstekend, met moderne MS Office-formaten worden ondersteund en een lange lijst van verouderde indelingen. Het hebben van een WPS-account kunt u tevens documenten synchroniseren op al je apparaten en platforms. Met uitzondering van iWork, dit is een van de meest gepolijste productiviteit suites kunt u, vooral als een gratis product.

Er zijn enkele beperkingen in de gratis versie van het vermelden waard. Er is geen toegang tot de vooraf gemaakte sjablonen en andere activa van de WPS online resource. Er zijn advertenties die ondersteuning bieden voor de gratis versie. De gratis versie kan niet bewerk PDF-documenten en andere nice-to-have functies, zoals OCR-ontbreekt. Maar de core functionaliteit is er.

Wie kan Gebruik maken van WPS Office?

Als de ruwe randen van LibreOffice niet een beroep op u, maar u niet wilt geen geld uitgeven aan een MS Office-abonnement, WPS zorgt voor een gladde, visueel aangename ervaring.

Het unieke ‘ alles-in-één ontwerp van de interface combineert het gevoel van een multi-tab van de browser met een office-suite. Als je niet van de alles-in-één stijl, kunt u overschakelen naar een meer traditionele indeling, maar het maakt het ideaal voor het werken op een single-scherm van een laptop en is daarom een goede keuze voor studenten en schrijvers.

Dropbox Papier (Browser-Based)

Dropbox is het best bekend voor het aanbieden van een fantastische cloud-gebaseerde opslag oplossing. Het heeft een fantastisch platform integratie op verschillende apparaten en is uitgegroeid tot een populaire manier om bestanden te delen tussen mensen die met elkaar werken.

Echter, diensten, zoals Google Drive ook bieden handige cloud-opslag en bieden een manier om samen te werken in real-time. Dus nu hebben we Dropbox Papier.

Dit is niet een volledige suite van Google, maar het biedt wel een basis van cloud-gebaseerde tekstverwerker, een perfecte integratie met uw Dropbox-drive en goed ontworpen samenwerking met andere gebruikers.

Wie Mag Gebruik Maken Van Dropbox Papier?

Dropbox Papier is niet echt een alternatief voor Microsoft Office, maar als u en uw collega ‘ s zijn al de opslag van uw documenten in Dropbox, dan is dit de weg van de minste weerstand om samen te werken op de basis-tekst, misschien wel het verlaten van advanced formatting voor een intern in te vullen.

Dropbox hebben echt veel van het denken in het helpen van mensen met elkaar werken op Papier, zodat u taken toewijzen en stel vervaldata. Er is een aantal dat in diensten, zoals Google Docs, maar als je al geïnvesteerd in Dropbox cloud opslag, dit is een leuke bonus.

Grafiet Docs (Decentrale Blockchain Software)

Grafiet Docs is niet een volledige Office suite, maar het is iets zo nieuw en interessant te zijn dat het moet worden vermeld op een lijst van Microsoft Office alternatieven.

De service in feite biedt het equivalent van de Google Docs tekstverwerker op dit punt. Met soortgelijke functies voor samenwerking op te starten. Dus waarom is dit relatief eenvoudig online tekstverwerker zo speciaal? Het komt allemaal door hoe het werkt onder de motorkap.

Zie je, wanneer je iets als Google Docs, Google heeft volledige toegang tot de inhoud van uw documenten. In sommige opzichten is dat ook noodzakelijk. Het zou moeilijk zijn, bijvoorbeeld, aan te bieden binnen-document zoekt als ze niet konden lezen, zijn de gegevens binnen.

Echter, er is altijd een punt van zorg dat een aantal gevoelige of vertrouwelijke documenten kunnen worden gehaald door iemand van het bedrijf, of door hackers die het compromis hun datacenters.

Grafiet Docs is een voorbeeld van een decentrale toepassing. Het maakt gebruik van dezelfde core-technologie, zoals Bitcoin (d.w.z. de blockchain) voor het leveren van online cloud-diensten. De werkelijke rekenkracht wordt geleverd door de vele peer-computers die beweren dat blockchain.

Dus het biedt u de meeste van de voordelen die je krijgt van Google Docs, maar zonder dat een van de persoonlijke levenssfeer.

Wie Kan Gebruik Maken Van Grafiet Documenten?

Grafiet Docs is niet voor mainstream gebruikers en het is veel meer een nieuw en nogal experimentele technologie. Echter, als je werkt aan dingen die de behoeften van een bijzonder hoog niveau van beveiliging en privacy, dan is het de moeite waard op zoek naar.

De Baan Gedaan Te Krijgen

Microsoft Office is een fijn product en, om heel eerlijk te zijn, biedt veel waarde voor de vraagprijs.

Dat gezegd zijnde, de enige reden waarom het is zo competitief is, en de concurrentie. Elk van de Microsoft Office-alternatieven die hierboven vermeld staan zijn geweldig in hun eigen recht, en misschien wel een betere keuze dan de grootste speler in de productiviteit van de markt.

Omdat ze zijn allemaal ook gratis, je hebt geen reden om hen heen.