6 Bästa Alexa Färdigheter Som Hjälper När Man är Sjuk

0
99

Amazon ‘ s Alexa-plattformen har revolutionerat sättet vi närmar teknik. Som en av de första allmänt tillgängliga röst assistenter, Alexa redogjorde för den genomsnittliga personen att röststyrning av deras hem. Sedan den tiden, Alexa har grenat ut sig och bli ett djur av en tjänst som kan göra allt från att beställa en resa till shopping på nätet.

Ett område där Alexa skiner, dock, är när man är sjuk. Med julhelgen över oss, influensa och förkylning säsongen är inte långt efter—och det sista man vill göra när de har fått snuva är att ge sig ut i världen för medicin.

Alexa-plattformen har ett brett utbud av färdigheter som du kan använda till din fördel när du sitter ner med en kall. Följande är 6 av de bästa Alexa färdigheter som kan hjälpa till när du är sjuk.

Dr. AI Är En Alexa Färdighet Som Kan Diagnostisera Dig

Ingen tycker om att gå till doktorn. Även om du inte är sjuk när du får det, du förmodligen kommer att vara då, efter att ha spenderat en och en halv timme i väntrummet. Å andra sidan, att inte gå till läkare är uppvakta katastrof. Om du har en förkylning som har och du känner dig hemsk, men inte hemskt nog att gå till läkare, ger Dr AI ett försök.

Dr. AI är en Alexa skicklighet som är perfekt för när du känner dig sjuk. Det använder den expertis över 107,000 läkare från 141 medicin för att diagnostisera dig baserat på din ålder, kön, symtom och andra faktorer. Det är förutsatt artighet av HealthTap, ett företag som erbjuder medicinsk teknik.

Dr. AI är ingen ersättning för en riktig läkare, så om dina symtom förvärras bör du besöka läkare—men det kan vara användbart när du tror att du har något mer än en otäck förkylning och behöver veta vilken typ av over-the-counter behandling för att ta.

Alexa Kan För Vissa Läkemedel För Dig

Medan Alexa ännu inte kan skriva recept för dig, hon kan beställa RECEPTFRIA läkemedel. Amazon säljer en hel del vanliga mediciner som Sudafed, Ibuprofen, och Tylenol.

Om du har Amazon Prime och bor i ett område med Utmärkt Nu kan du få medicin som levereras till dig samma dag. Du kan köpa den helt enkelt genom att tala om Alexa vad du vill köpa och sedan bekräfta genom att säga: “Köp det nu”.

Du kommer att behöva för att aktivera röst inköp i dina inställningar. Det är som standard avstängd för att undvika oavsiktlig beställningar av barn eller på grund av Alexa hört fel fras från TV.

Alexa Kan Ha Soppa Som Levereras Till Dig

Alexa är inte främmande för leverans av tjänster. Det viktigaste en som används med Alexa är GrubHub. Märkligt nog, varken DoorDash eller UberEats verkar vara representerade trots närvaron av en Uber skicklighet.

Det är lätt att äta skräpmat när du känner dig sjuk, men det är mycket bättre att ge din kropp vad Den behöver för kvalitet, hälsosam mat som ger dig den energi du behöver för att slå kallt och komma tillbaka på fötterna.

Även om GrubHub är inte din hastighet, det finns en massa andra alternativ för leverans från restauranger som Panera Bread. Din kanske har en mindre, mer lokala restauranger med Alexa färdigheter.

Om det kommer till kritan, Alexa kan också förse dig med recept på hur du gör din egen soppa hemma. Istället för att nå för något onyttigt, för varm soppa för att lugna den vilde kallt.

Alexa Kan Beställa en Rideshare för Att Ta Dig till Läkare

Om du är sjuk och med kalla läkemedel, du bör inte köra bil. Om du är sjuk och fysiskt svag, du ska inte gå runt. I stället fråga Alexa för att beställa en Uber, Lyft, eller önskad rideshare service att ta dig till din lokala läkare.

Det är det säkraste alternativet i båda fallen. Alexa skicklighet är lätt att aktivera. När du har länkat din Uber eller Lyft hänsyn till Alexa, hon automatiskt kan vinka in en resa till den plats som du vill åka till.

Alexa Kan Berätta Status På Ditt Recept & När Det Fartyg

Om du använder en leverans recept service, Express Scripts kan tala om för dig när din beställning är skickad och hålla dig uppdaterad om status på din beställning.

Denna färdighet är begränsad, men du behöver vara medlem med Express Scripts och använda en godtagbar service, men för dem som uppfyller kraven skicklighet ger ett stort antal fördelar. Paket stöld är utbredd, och ännu mer så när det kommer till läkemedel. Snabb Skript kan hjälpa dig att se till att du är runt när ordern anländer.

Alexa Kan underhålla Dig Medan Du är Sjuk

Det enda bra aspekt av att vara under vädret är som ursäkt för att binge-titta på dina favoritprogram utan att känna skuld. Naturligtvis förlora fjärrkontrollen kan innebära en katastrof—om du inte har Alexa ställa upp och kopplas till din favorit streaming-tjänster, som är.

Alexa kan spela visar från Hulu, Amazon Prime Video och många andra tjänster. Allt du behöver göra är att be henne att streama den till en ansluten bildskärm, och nu: dina favorit program. Alexa kommer inte ens ihåg om du hosta medan du ber.

Idén med din smart assistant utvärdera dina symtom och ge en diagnos verkar lite läskiga (och för vissa människor, alldeles för invasiva.)

Men Amazon har infört ett stort antal medicinskt inriktad Alexa kompetens för att användare med vissa funktionshinder kan leva ett enklare liv. Med förkylning och influensa säsong på vägen, tänk på hur du kan använda din smart assistent för att slå bakterier och komma tillbaka på fötterna snabbare.