Hoe Te Herstellen Verwijderde Sms-Berichten Op Android

0
222

We hebben het allemaal was geweest. Het hartverscheurende moment waarop u een sms-bericht verwijderen alleen om het realiseren van kort na dat je het echt nodig had.

Zodra hij weg is, hoe krijg je het terug? Waar heb je zelfs beginnen met het controleren wanneer uw Android-telefoon niet beschikt over een prullenbak?

Deze gids zal u tonen hoe te herstellen verwijderde sms-berichten op uw Android-telefoon, en wat te doen om te voorkomen dat het opnieuw gebeurt.

Het herstellen van Verwijderde Sms-Berichten op een Android-Telefoon

Voordat u start in paniek echter, er zijn manieren om uw berichten op uw telefoon. In tegenstelling tot het herstellen van verwijderde sms berichten van een iPhone, het kan bijna onmogelijk om te herstellen hen op Android.

In veel gevallen, trashing een verwijderd bericht – SMS-of MMS – niet volledig te verwijderen van uw telefoon systeem, tenminste niet onmiddellijk.

Uw telefoon markeren als een inactief bestand, zodat het onzichtbaar en te vervangen, zodanig dat andere nieuwe bestanden die komen na het verwijderen van de tekst bericht wordt overschreven of vervangen. Het is net als het schrijven van iets op papier, dan is het wissen van en schrijven iets anders voor in de plaats.

Wat dit betekent is dat als je eenmaal ontdekt hebt verwijderd en een sms-bericht en willen het terug, stoppen met het gebruik van uw telefoon om het verhogen van uw kans om te herstellen. Anders zal het waarschijnlijk worden weggevaagd definitief na enige tijd.

Zoals gezegd, het is bijna onmogelijk om te herstellen van sms-berichten verwijderd van uw Android-apparaat door hoe het systeem beheert sms gegevens.

In tegenstelling tot je computer, die heeft een vuilnisbak of prullenbak die in het bezit van alle verwijderde bestanden voor enige tijd voordat u ze verwijdert, wordt uw apparaat met Android u niet één, noch kunt u ongedaan maken van de verwijdering voor het herstellen van verwijderde teksten zodra u de actie te bevestigen.

Is Het Mogelijk Om Verwijderde Teksten?

Er is geen garantie dat u krijgt van uw sms-berichten terug, omdat de gegevens al kan worden gewist. Het is ook geen sinecure proberen om ze te herstellen van de locatie die ze hebben gelegd voor verwijdering, omdat je er niet met de normale middelen om ze te bereiken.

Zoals verwijderde bestanden verstopt in een computer ‘ s harde schijf te wachten voor herstel of vervanging, uw Android-apparaat doet hetzelfde; het houden van alles wat je verwijderen inclusief sms-berichten rond lang genoeg is, zal voordat de ruimte die nodig is op te slaan meer gegevens.

Zodra u het bericht verwijderen, uw Android-apparaat verandert de ruimte bezet “ongebruikte” en alleen worden de verwijderde berichten weergegeven wanneer u nieuwe gegevens maken als u doorgaat met het gebruik van uw apparaat.

Er is geen specifieke duur of periode van tijd die het duurt voordat de verwijderde berichten worden overschreven. Het beste wat je kan doen is onmiddellijk uitschakelen op mobiel data-of WiFi op je telefoon of tablet en niet gebruiken voor het maken van nieuwe gegevens. Dit omvat het nemen van nieuwe foto ‘ s, het maken van nieuwe bestanden, enzovoort.

Uw beste inzet is om je toestel in de vliegtuigmodus, en vind al snel een SMS recovery applicatie die u kunnen helpen met het herstellen van de verwijderde berichten op uw Android-voordat ze worden overschreven.

Verwijderde Sms-Berichten op Android

Zodra u beseft dat u hebt verwijderd, een belangrijke tekst, zet je toestel in de vliegtuigmodus. Zorg ervoor dat u geen audio opnemen, de camera gebruiken, of proberen te maken van alle nieuwe gegevens die kunnen overschrijven van uw sms-berichten.

Vraag de Afzender/Ontvanger

Dit is de eerste low-cost methode die u kunt gebruiken meteen besef je dat je verwijderd een belangrijke tekst bericht. Als de persoon heeft nog steeds de boodschap op zijn of haar telefoon de aanvraag voor een screenshot of vraag hen door te sturen naar je. Zo niet, probeer dan de andere mogelijke oplossingen.

Gebruik een SMS Recovery applicatie

Dit is geen waterdichte methode werkt mogelijk niet voor veel mensen. Er zijn een verscheidenheid van sites die recovery software voor Android-apparaten, maar ze hebben grote nadelen. Sommige van deze recovery apps moet u betalen voor uw teksten worden hersteld, zelfs als ze bieden een gratis proefperiode. U kan betalen een hogere prijs te vinden om te herstellen van een sms-bericht, in de veronderstelling dat de app ontwikkelaar betrouwbaar is en de app werkt eigenlijk.

Ook een SMS recovery app kan vereisen root toegang tot uw apparatuur. Dit is een risicovol proces als het geeft toegang tot elk bestand op uw apparaat. Standaard wordt de map met uw teksten is verborgen van u in een beveiligde systeem map op Android. Dit betekent dat u kunt niet bladeren naar de map zonder wroeten, zelfs als u de installatie van een normale file-browser-app.

Zonder de beworteling van uw apparaat, tekst recovery apps werken niet. In plaats daarvan, je kan eindigen met een leeg scherm of uw telefoon geeft mogelijk een beveiligingswaarschuwing als u dergelijke apps root-toegang op uw apparaat.

Verder, je kan het vinden van software die u vraagt bij gebruik van de USB Mass Storage protocol voor herstel, die niet beschikbaar is.

Wissen en Herstellen van Uw Telefoon

Dit werkt alleen als u volledig een back-up van uw Android-apparaat voor het verwijderen van de sms-berichten. Als u nog geen back-up gemaakt van uw teksten, u kunt gaan doen door te gaan naar uw Google Drive-account, selecteert u Instellingen > Google Back-up en selecteer vervolgens SMS-berichten in het menu nieuw.

Als u al Google Drive op uw apparaat, kunt u het waarschijnlijk al een back-up van uw teksten. Echter, u moet herstellen van de verwijderde tekst meteen als Google Drive werkt de back-up elke 12 tot 24 uur.

De uitdaging met behulp van Google Drive om te herstellen van uw verwijderde sms-berichten is dat het een archief, dus het zal een update van de volledige tekst van de geschiedenis naar de vorige instelling in een keer. Er is geen manier van het herstellen van een individu alleen tekst.

Bescherm Uw Teksten

Of u een back-up van uw gegevens of niet, het is niet zo moeilijk om te herstellen van verwijderde berichten dankzij de software van de gegevensterugwinning. We hopen dat je nu weet wat je moet doen in het geval dat het verwijderen van een tekst door een fout of de telefoon is beschadigd.

De bovenstaande tips moet u dekken vrij goed, maar in de toekomst, zorg ervoor dat u te nemen screenshots, back-ups bewaren in de cloud of op uw Google Drive-account voor het behouden van uw berichten voor zulke momenten.