7 Beste Gratis Media Spelers voor Windows

0
244

Microsoft heeft nooit aangeboden een werkelijk grote media player voor Windows-gebruikers. Als het bestand is, ongewone of, erger nog, het bestand DRM, dan de vooraf geïnstalleerde Films & TV-app zal niet spelen. Zelfs niet na te denken over het proberen van de oude Windows Media Speler.

Met dat in het achterhoofd, moet u de installatie van een top-kwaliteit van de media-speler, geschikt voor het afspelen van elk type bestand dat u bij het werpen. U hoeft niet te betalen voor het voorrecht, want hier zijn 7 van de beste gratis media spelers voor Windows kunt u het installeren van vandaag.

VLC Media Player

Wanneer de Films & TV-app niet spelen in uw inhoud, het eerste gratis media player de meeste Windows-gebruikers downloaden is VLC Media Player. Het blijft een van de meest bekende en misschien wel de beste mediaspelers beschikbaar voor elk platform, inclusief Windows.

Het is zeldzaam dat VLC niet in staat om het afspelen van een mediabestand, met uitzonderingen voor de bestanden die zijn gecodeerd of is beschadigd. Voor het afspelen van lokale media bestanden als handvat internet live streams en uitzending van de inhoud van andere lokale bronnen, zoals een digitale TV-ontvanger.

VLC kan u ook helpen bij het converteren van videobestanden van het ene formaat naar het andere, het opslaan van YouTube-video ‘s voor offline afspelen en opnemen van uw eigen video’ s met uw webcam. Als je van muziek houdt, kunt u gebruik maken van VLC afspelen van uw muziek met uw eigen VLC muziek afspeellijsten.

Kodi

Kodi heeft een beetje een slechte reputatie op bepaalde plaatsen, dankzij een actieve invoegtoepassingen van derden op scène, maar het is een van de meest functionele en beste gratis media spelers voor Windows 10 gebruikers.

Van zijn bescheiden begin op de originele Xbox, Kodi is uitgegroeid tot een big-screen entertainment platform, geschikt voor het afspelen van muziek, video ‘ s, TV-uitzendingen, en meer vanuit een enkele interface. De GEBRUIKERSINTERFACE is ontworpen voor Tv ‘s, maar dat betekent niet dat het niet kan gebruikt worden op Pc’ s, ook.

Zoals VLC, Kodi is geschikt voor het afspelen van vrijwel alle media-bestand dat u bij het werpen. Het kan omgaan met een network-attached storage-apparaten met gemak, zodat u om te spelen op uw TV en film catalogus via uw lokale netwerk.

Derde-party add-ons, zoals we hebben gezegd, helpen bij het uitbreiden van Kodi de functionaliteit verder, zodat u om te spelen content uit andere bronnen online. Niet al deze piraterij in verband met, met add-ons beschikbaar voor Netflix en YouTube afspelen.

MPC-HC

Met een naam zoals Media Player Classic, u kunt aannemen dat deze media speler is geweest rond voor een tijdje. In feite, MPC-HC HC staat voor Home Cinema) is een afsplitsing van het origineel, met extra functies en bug fixes.

Eenvoudig, snel en eenvoudig in gebruik, MPC-HC is een lichtgewicht alternatief voor andere gratis media spelers, vooral op lager resource Windows-Pc ‘ s.

Laat u niet afschrikken door de gedateerde interface, omdat MPC-HC is een van de meest geschikte media-spelers. Zoals VLC, het kan overweg met gewone en ongewone media bestanden afspelen van Dvd ‘ s en live streams opgenomen.

Het is ook aanpasbare interface met skins en plugins kunnen breiden de functionaliteit verder.

Het enige minpunt aan MPC-HC is dat de ontwikkeling tot stilstand is gekomen, wat betekent dat er geen nieuwe functies of verbeteringen sinds 2017. Het draait nog steeds prima op Windows 10, echter, en is nog steeds een van de beste mediaspelers, vooral voor oudere Pc ‘ s.

MPV

We zijn blij te kunnen melden dat VLC niet de enige actieve, open-source media speler in ontwikkeling, dankzij MPV. MPV is een andere vork project, waarbij de beste bits van de oudere MPlayer en mplayer2 projecten, het toevoegen van nieuwe functies en de interface langs de weg.

In feite, MPV niet veel van een interface op alle. Media-besturingselementen worden verborgen tijdens het afspelen, hoewel ze worden weergegeven als u de muisaanwijzer boven het. U kunt geen toegang tot instellingen. Bestanden af te spelen, je sleept u ze naar het open raam.

Dit kan geen beroep doen op alle gebruikers, maar het is zeker een andere aanpak. MPV heeft andere stand-out functies, waaronder een aantal third-party scripts die extra functionaliteit toevoegen aan de software, zodat u de manier aanpassen waarop MPV speelt uw inhoud.

Als voor het spelen van uw favoriete media bestanden, MPV gewoon werkt—het kunnen spelen vrijwel elk type video-indeling, met inbegrip van online en in de lokale streaming.

PotPlayer

Gratis, hoewel het niet open-source, PotPlayer is een goed alternatief voor andere bekende media spelers voor Windows. Deze vermelding van de Zuid-koreaanse bedrijf de Croods is een zeer flexibele speler, met een paar ongewone kenmerken gegooid, ook.

PotPlayer is een lichtgewicht, met hardware-acceleratie te verbeteren de prestaties bij het afspelen, met de mogelijkheid tot het afspelen van bijna alle gangbare video-formaten. Het ondersteunt ook lokale TV-ontvangers, waaronder DVB-T en DVB-S.

In tegenstelling tot de basic-MPV-interface, PotPlayer is zeer klantgericht, met diverse interface-skins en een groot aantal instellingen om u te laten aanpassen, hoe PotPlayer speelt uw bestanden. PotPlayer is ook gebruikt om te spelen sommige corrupte media-bestanden, hoewel uw eigen ervaringen kunnen variëren, afhankelijk van het bestand.

Met zo veel instellingen, PotPlayer is misschien een beetje verwarrend voor de gewone gebruiker, maar het kan een goede optie zijn voor energiebeheer van Windows-gebruikers.

Samenstelling

Plex is niet alleen een eenvoudige en gratis media player, dus niet verwachten dat het een like-for-like VLC vervanging. Het is een mediaspeler en-server gecombineerd, zodat u het organiseren van uw media bestanden en ze streamen naar andere Samenstelling apparaten afspelen.

Het is een van de meest gepolijste media systemen beschikbaar voor Windows 10. Plex heeft de korting op de Getijden, het afspelen van muziek, advertentie-ondersteunde films, en diverse add-on apps om muziek af te spelen van online bronnen zoals YouTube.

Plex kan omgaan met het afspelen van de meest gebruikte media-bestanden, maar als je het streamen van inhoud met een hoge resolutie, moet u het hosten van uw Plex media server op een high-powered PC.

Als u wilt organiseren van uw films en TV-shows in één plaats, Plex kunt u dit doen, het toevoegen van nuttige miniaturen en beschrijvingen van uw inhoud voor een betere organisatie.

AllPlayer

AllPlayer is misschien niet zo goed bekend als een van de beste mediaspelers, maar het mag niet worden verdisconteerd. Hij noemt zichzelf de beste speler van de media voor de ondertiteling, en dat is niet te ver van de waarheid.

Niet alleen zijn de ondertitels goed ondersteund in AllPlayer, maar de software zal zoeken naar en het automatisch downloaden van ondertitels voor media-inhoud herkent. Het ondersteunt ook de gangbare mediaformaten, met inbegrip van hoge-resolutie bestanden in 4K.

Als je slechthorend zijn, AllPlayer maakt het bekijken van uw video content van een eenvoudig proces. Slechtzienden kunnen profiteren van AllPlayer is spraaksynthesizer te lezen ondertitels, zodat u om films te bekijken in een vreemde taal.

Ontwikkeling op AllPlayer is actief, en inclusief afstandsbediening apps voor mobiele apparaten.

Het Afspelen van Media in Windows Gemakkelijk Gemaakt

Het installeren van een goede, gratis media speler moet een van je eerste taken bij het opzetten van een nieuwe Windows-PC. Spelers zoals de VLC en MPV zal omgaan met de meeste bestandsformaten, maar je kunt gaan met een entertainment-suite zoals Plex of Kodi plaats.

VLC gebruikers kunnen ook gebruik maken van VLC met een Chromecast om te genieten van hun video ‘ s op het grote scherm in de plaats.