Xbox Backwards Compatibility Uitgelegd

0
159

Je zou kunnen hebben gehoord van de term “backwards compatibility” gegooid in de gesprekken over de huidige en volgende generatie consoles. In het bijzonder, Microsoft ‘ s toevoeging van achterwaartse compatibiliteit met de Xbox Een heel plons in gaming kringen.

Je kunt je afvragen wat de big deal is. Wat is Xbox backwards compatibility?

De Betekenis Van Achterwaartse Compatibiliteit

Het concept van backwards compatibility is vrij eenvoudig. Wanneer een bedrijf brengt een nieuwe versie van media-apparaat, toch kan media afspelen die zijn gemaakt voor zijn voorganger. In sommige gevallen kan het ook werken met een aantal van de accessoires die ontworpen zijn voor de oudere machine.

Backwards compatibility is eigenlijk vrij gemeenschappelijk in het verleden. Bijvoorbeeld, de Sega Genesis (aka MegaDrive) was eigenlijk compatibel met de Sega Master System. Alles wat je nodig had was een cassette-adapter. Ook de PlayStation 2 was volledig achterwaarts compatibel met PlayStation 1 games.

Dit betekende spelers hadden geen reden om terug te houden van het upgraden naar de nieuwe console. Ze wisten dat hun bestaande spel bibliotheek zou werken op de nieuwe machine.

Echter, achterwaartse compatibiliteit kan worden moeilijk en duur te bieden als er radicale en fundamentele verschillen in de hardware tussen een console generatie en de volgende. Dankzij een aantal experimenten door de console makers tijdens de Xbox 360-en Playstation 3-tijdperk, Xbox backwards compatibility heeft gezet op een laag pitje.

Met de volgende generatie consoles op zoek naar de stok met de huidige generatie architectuur echter, het kan weer een standaard functie vanaf dit moment is.

Een Samenvatting van de Xbox-Console Generaties

Er zijn drie bestaande generaties van de Xbox-console, met een vierde generatie komen in hot op het moment van schrijven:

  • Xbox (nu aangeduid als de “Originele Xbox”)
  • Xbox 360
  • Xbox Één (inclusief het versterkt Xbox One X)
  • Xbox Serie X (de aankomende next generation)

Elk van deze hebben hun eigen backwards compatibility eigenaardigheden. Dus laten we eens kijken welke games zal werken op die consoles.

Xbox Backwards Compatibility Door De Console

De originele Xbox heeft geen backwards compatibility op alle. Dat is logisch, want het is de eerste generatie Xbox. Het werd uitgebracht om te concurreren met de PlayStation 2 en zo de games kijken en het gevoel dat de meeste titels van een tijdperk van gaming.

De Xbox 360 is achterwaarts compatibel met originele Xbox titels. Echter, het is niet compatibel met alle van hen. Er is een korte lijst van de originele Xbox-games die zijn gecertificeerd om te werken op de Xbox 360. Je moet ook een Xbox 360 met een harde schijf, aangezien compatibiliteit voor deze games worden toegevoegd via updates van het systeem.

De Xbox heeft Men niet starten met achterwaartse compatibiliteit en niemand verwacht, gegeven hoe verschillende Xbox Één hardware van de Xbox 360 hardware. Dan is de genieën bij Microsoft had een doorbraak met hun Xbox 360-emulator en nu is er een lange lijst van geteste en gecertificeerde Xbox 360 en originele Xbox-games die op de Xbox Één.

Als voor de console die zal volgen op de Xbox, het is bijna zeker dat het achterwaarts compatibel is met Xbox Één spelen, maar volgens het systeem ontwerpers, het is de bedoeling om deze nieuwe console is achterwaarts compatibel met iedere vorige generatie van de Xbox. De tijd zal het leren of ze daarin slagen.

Hoe Te Spelen Backwards-Compatible Xbox Games

Als u zijn een Xbox 360 eigenaar, dan alles wat je hoeft te doen om te speel originele Xbox-games is pop de schijf in. Na het maken van ervoor dat u de nieuwste versie van de systeem software, dat is het. U kunt ook originele Xbox-games als digitale downloads op de Xbox Live store, maar natuurlijk moet je om ze te kopen.

Het proces is grotendeels hetzelfde. Wanneer u uw Xbox 360-schijf in de Xbox Één, de console zal het downloaden van een digitale kopie van het spel dat is geoptimaliseerd om te werken met de Xbox 360-emulator op de Xbox Één. De schijf zelf is alleen gebruikt om te controleren of u een kopie van het spel.

Als u hebt gekocht Xbox 360 games digitaal op de backwards compatibility lijst, kunt u gewoon downloaden naar uw Xbox Één. Deze niet eisen dat de oorspronkelijke schijf in het station. Moet je een Xbox 360-game in de Xbox Een apparaat dat niet op de backwards compatibility lijst, krijgt u een foutbericht berichten te vertellen dat het spel niet zal werken maar toch.

Zorg ervoor dat uw systeem bijwerken van software, in het geval dat de titel is toegevoegd in de tussentijd. Hoewel, op het moment van schrijven, heeft Microsoft gepauzeerd de certificatie-project.

Beperkingen & Dingen Om In Gedachten Te Houden

De Xbox is niet backwards compatible met de vorige generatie consoles op hardware niveau. Dat betekent dat het gebruik van emulatie te spelen oudere titels. Dit is in principe een software-techniek maakt een virtuele versie van de oudere console, tricking de software te laten denken dat het draait op de originele hardware.

Het virtualiseren van een hele console heel veel rekenkracht, dus het is heel indrukwekkend dat de Xbox team in staat waren om het werk zo goed, gezien de beperkingen van het basis model van de Xbox.

Als u gelukkig genoeg bent om in het bezit van één van de versterkte-up Xbox One X consoles, dan sommige Xbox 360-titels bieden een “Xbox Één X-enhanced modus. Deze spellen zijn voorzien van een hogere resolutie, sneller en meer consistente frame rates en lopen over het algemeen veel beter dan ze ooit had gedaan op de originele consoles.

Echter, dankzij het gebruik van emulatie, het is onwaarschijnlijk dat iedere vorige generatie van het spel zal worden toegevoegd aan de lijst. Tenminste niet als het gaat om de Xbox Één. Met de meer krachtige Xbox generatie op de horizon, kunnen we heel goed zien dat de lijst van compatibele titels drastisch vergroot.