Hvordan Å Sette Opp Google Chrome-Synkronisering

0
113

Google Chrome-synkronisering gjør at du bruker nettleseren på flere enheter til en lek. All informasjon er sikkerhetskopiert til Google-kontoen din og deretter brukt for hver forekomst av Chrome som er logget inn med samme konto.

Hvis du har en ny datamaskin, synkronisering av Chrome ville være fordelaktig, slik at ingen av dine bokmerker er feilplassert under overgangen. Du kan også sette opp en Chrome-synkronisering mellom telefonen og datamaskinen for å få tilgang til lagrede passord, historikk og mye mer.

La oss se på hvorfor noen vil kanskje konfigurere Chrome-synkronisering og hvor enkelt det er å gjøre.

Hvorfor Bør Du Sette Opp en Chrome-Synkronisering

Hvis du noen gang mistet et bokmerke eller glemt et passord som du lagret på Chrome år siden, vil du ønsker å sette opp Google Chrome-synkronisering. Det er den raskeste, enkleste, og mest pålitelige måten å holde alle dine Chrome informasjon som er lagret i Google-kontoen din, bør noe skje til lokal kopi på datamaskinen eller telefonen.

Selvfølgelig, Chrome-synkronisering er nyttig i andre situasjoner, for eksempel hvis maskinen plutselig krasjer, vil du miste din laptop, etc. Du trenger ikke å bekymre deg om å finne alle dine lagrede informasjon eller håpe at du har gjort en manuell backup på enkelte punkt. Det er alle rett i din Google-konto.

En annen grunn til å synkronisere Chrome er så nyttig, er hvis du liker å bruke nettleseren på flere enheter. Hvis Chrome-synkronisering er slått på, kan du vise alle dine egne bokmerker fra telefonen, kan du fortsette å lese noe som er åpne på en annen enhet, auto-fyll ut detaljer, kan du bruke samme betalingsmetoder, og synkronisere innstillinger og andre innstillinger.

Når du er logget på Chrome-synkronisering til å sette opp, du vil automatisk logge på alle Google-tjenester, som Google Bilder, Gmail, YouTube, etc.

Hvordan Du Konfigurerer Chrome-Synkronisering

Slå på Chrome-synkronisering kunne ikke vært enklere. Alt du trenger er din Google-kontoen din. Men fremgangsmåten varierer mellom stasjonære og mobile enheter.

På en Datamaskin

  • Åpne Chrome.
  • Velg profil-ikonet.
  • Velg Slå på synkronisering.
  • Logg inn på din Google-konto.
  • Velg Ja, jeg er i.

På en Telefon Eller en Tablet

Hvis du er på en Android-telefon eller nettbrett, eller du bruker en iPad eller iPhone, kan du følge disse trinnene for å konfigurere Chrome-synkronisering:

  • Åpne Chrome.
  • Trykk på de tre-prikkete menyen på toppen, og gå deretter til Innstillinger > Logg deg på Chrome. Eller, hvis du ser det, velger å Fortsette som <ditt navn>, og deretter hoppe til siste trinn nedenfor.
  • Velg Google-kontoen eller trykk på menyen for å logge deg på en annen.
  • Trykk på Ja, jeg er i.

Viktige Påminnelser

Chrome-synkronisering er en fantastisk funksjon for de grunner som er forklart ovenfor. Det er enkelt å implementere, og det fungerer bra for de fleste situasjoner. Imidlertid er det noen ting å huske på.

For det første, ikke-synkronisering i Chrome med Google-kontoen din hvis du er på en offentlig datamaskin. Synkronisering skal være reservert for enheter som du eier, og at du vil ha langsiktig tilgang til. Logge inn på offentlige datamaskiner og andre felles enheter gjøres best med inkognitomodus, ellers risikerer du at noen andre får tilgang til dine passord, betalingsinformasjon og andre personlige opplysninger.

Hvis du bruker Chrome-synkronisering på en datamaskin, kan du deaktivere synkronisering visse elementer ved å åpne innstillinger for synkronisering i chrome://settings/syncSetup/avansert. Det er det at du kan deaktivere synkronisering apper, bokmerker, utvidelser, historie, innstillinger, temaer, åpne faner, passord, adresser, telefonnumre, og/eller betaling metoder.

Den syncSetup side er for å kryptere de synkroniserte dataene dine. Passord er kryptert med standard med din Google-informasjon, men i stedet kan du kryptere alt med en tilpasset passordfrase, slik at Google kan ikke se det.

Mobile brukere kan gjøre det samme gjennom Chrome-innstillingene, gå til Synkronisering og Google-tjenester > Administrere sync til å slå av synkronisering funksjonen for hva du vil. Det er også det at du kan administrere kryptering alternativ.

Hvordan Du Slår Av Google Chrome-Synkronisering

Slå av Chrome-synkronisering er enda enklere enn å aktivere det. Åpne Chrome-innstillingene, og velg Slå av ved å synkronisere indikator. Hvis du bruker Chrome-appen, kan du gå til Synkronisering og Google-tjenester fra innstillinger og deretter trykke på knappen ved siden av Synkroniser Chrome-data.

Synkronisere enhetene dine ved å bruke en Google-konto er bare relevant i Chrome-nettleseren. Dette betyr at du ikke kan logge deg inn Firefox og Chrome, og forventer bokmerker og andre innstillinger for å overføre mellom dem. Imidlertid, bokmerker er spesielt lett å flytte mellom nettlesere; lære hvordan til å overføre bokmerker fra Firefox Chrome for et eksempel.

Tips: Andre nettlesere har lignende synkronisering funksjonalitet som Chrome, inkludert Kanten, Firefox, Opera, og Yandex.