5 Beste Gaming Routers voor 2020

0
114

Om ervoor te zorgen dat uw supersnel breedband is om u de beste game-ervaring wanneer het er toe doet, het opzetten van de perfecte home netwerk is een must. Hoe verbazingwekkend en duur van uw computer is, om de soepelste online gaming ervaring zal een beetje hulp van een stevige gaming router.

Als het gaat om de beste gaming routers, u zal worden op zoek naar een met meerdere LAN-poorten van zowel een ethernet-en WiFi-mogelijkheden op een norm van ten minste WiFi 802.11 ax (WiFi-6).

Dit zal zorgen voor een grotere meer efficiënte overdracht van gegevens via het draadloze netwerk. Het hele doel van het kiezen van een gaming router dan uw normale router is voor de prioriteit van het verkeer naar uw computer gaming en consoles.

Uw standaard router kan zorgen voor een goede verbinding, maar wat gebeurt er met die verbinding wanneer andere apparaten zijn in gebruik? Als latentie begint te stijgen en de prestaties verminderen, is het misschien tijd om te overwegen een upgrade. Tijdens online gaming sessies, de beste gaming router zal verminderen lag onafhankelijk van andere apparaten in uw huis proberen te krijgen van hun vulling van de beschikbare bandbreedte.

5 Beste Gaming Routers voor 2020

We hebben samengesteld een korte lijst van de top vijf van de beste gaming-routers u zult willen om uw handen op in het nieuwe jaar. In geen bepaalde volgorde…

De Asus RT-AX88U

De Asus RT-AX88U beschikt over een indrukwekkende acht Gigabit Ethernet-poorten op de top van de volgende generatie Wi-Fi-6 (802.11 ax) technologie. Het wordt standaard geleverd met de AsusWRT interface waardoor granulaire controle van elke instelling die u zich kunt voorstellen, als ook de levensduur abonnementen voor Trend Micro antivirus en WTFast GPN (een VPN voor gaming), die de top-tier standouts onder zijn concurrenten.

Om het allemaal af, u vindt toonaangevende Adaptieve QoS, wat betekent dat de router kan de gebruiker de prioriteit van apps op hun eigen netwerk. Dit zorgt zowel voor inkomende en uitgaande bandbreedte voor bekabelde en draadloze toepassingen en taken worden geprioriteerd, op basis van uw instellingen.

Het wordt geleverd met zowel de 2,4 GHz-en 5 ghz, waarbij de eerste voldoende voor de meeste situaties. Echter, het is met de 5-ghz waar de RT-AX88U schijnt echt. In een huis vol online digitale rommel, de RT-AX88U biedt een van de hoogste frames per seconde gezien-to-date en een nauwelijks merkbare daling uit als video ‘ s worden gestreamd tegelijk.

De kostprijs is vrij steil op rond de $300, maar je bent waarschijnlijk te vinden van alle van de volgende generatie “super routers hebben een groter prijskaartje. Echter, met de benchmarks worden verstrekt, de motivering voor de aankoop al gebundeld in het pakket.

TP-Link Boogschutter C5400X MU-MIMO-Tri-Band Gaming Router

De TP-Link Boogschutter C5400X Tri-Band Gaming Router is een uitstekende all-round router met een gebruiksvriendelijke app en interface voor een eenvoudige set-up en configuratie. Het komt verpakt met voldoende geavanceerde functies en krachtige hardware om een beroep te liefhebbers, gamers, en zowel casual en zakelijke gebruikers.

TP-Link Boogschutter C5400X de belangrijkste functie van de nota is de uitgebreide WiFi-dekking staat om snel en betrouwbaar internet in de grootste van de woningen. Dit kunt u doen weg met meerdere eenheden die nodig zijn voor het instellen van een mesh-systeem en een afhankelijkheid van een WiFi repeater voor de uitbreiding van de dekking gebied.

Deze gaming router wordt geleverd met een dual-core 1.4 GHz processor en drie co-processors, een omgang met een 2,4 GHz-band en twee voor 5 ghz. Dit houdt meerdere lanen van WiFi-verkeer open is ideaal voor een zakelijk of catering tot een groter aantal draadloze apparaten verbindt.

Net als de andere routers op deze lijst, de kosten vallen in de hogere driedubbele cijfers op ongeveer $240. Echter, voor de meer drukke en veeleisende thuis-netwerk of plaats van vestiging, die ziet de digitale ether gevuld met streaming en gaming verkeer van meerdere apparaten, de merkbare verschil van basic-router maakt het de investering waard.

De Asus RT-AC86U

Asus maakt voor de tweede keer op deze lijst van de beste gaming-routers met 2017 PC Mag Readers’ Choice van 2017 award-winnaar, de Asus RT-AC86U. Ja, zelfs na drie jaar deze schoonheid nog steeds aan de wedstrijd.

Je zou kunnen zeggen dat het een betere koop dan de RT-AX88U als u zich zorgen maakt over het kopen meer dan je nodig hebt. Het komt nog steeds met de dual-band wireless mogelijkheden van de 2,4 GHz-en 5 ghz, verpakt in een 1,8-GHz dual-core processor die het biedt geweldige prestaties en functies op de helft van de prijs.

Het bevat dezelfde app en web control interface, de AsusWRT, alsmede abonnementen voor zowel WTFast en Trend Micro antivirus. Het verschil is wanneer meerdere apparaten in het spel komen.

Als uw hele home is de installatie op het netwerk, alles van uw gaming computer naar de digitale koelkast, dan is de RT-AX88U regeert. Voor niets meer dan een paar extra telefoons, tablets of andere gaming computer, op slechts $160 de RT-AC86U is zeer krachtig.

Netgear Nighthawk Pro Gaming XR700

Een sterke follow-up van de XR500, de XR700 packs voor een nog snellere gaming en streaming ervaring dan zijn voorganger. Het interessante design bevat een WAN en zes LAN-poorten, dat is een stap omhoog van de XR500 de vier, die veel van vaste verbindingen, link aggregation-ondersteuning, en een 10 gb-LAN-SFP+ – poort biedt een bliksem snelle ethernet-verbinding.

Met alle opwinding van de macht verpakt in de ethernet-kant van de dingen, er moest wat geven en nemen. Helaas, dit ten koste van de WiFi. De XR700 niet beschikken over de WiFi-6 mogelijkheden die worden verwacht van een “super-router”, in plaats van te kiezen voor een combinatie van de laatste generatie 802.11 ac/Wi-Fi 5 draadloos 802.11 ad-technologie. Niet ideaal voor de fanatieke gebruik van WiFi thuis, maar nog steeds een uitstekende keuze voor de gemiddelde WiFi-dekking op meerdere apparaten en prachtige ethernet-connectiviteit.

Een van de meer gaming-centric functies is de Doema OS waarmee Geo-Filter mogelijkheden, waardoor een automatische verbinding met de dichtstbijzijnde server tijdens het gokken online. De XR700 ook heel granulaire controle van de bandbreedte en kan de prioriteit van de doorvoer door elk afzonderlijk apparaat, voor zowel de upload en download afzonderlijk, en kan toewijzen aan een bepaald percentage voor elk apparaat voor het balanceren van de lading, waardoor het voorkomen van een enkel apparaat van steeds een bandbreedte hog.

Zelfs met deze tekortkomingen in de WiFi-afdeling, de belachelijke ethernet-aansluiting de XR700 biedt, is de moeite waard de $430 kosten. Kortom, de Nighthawk Pro Gaming XR700 is een goed-rond gemaakte keuze voor de doorvoer, en één van de beste gaming-routers touting een serieus sterke gaming prestaties.

De Asus ROG Rapture GT-AX11000

Voor de serieuze kracht gamer, geen gaming router zal komen dicht bij die van de Asus ROG Rapture GT-AX11000. Deze router is speciaal ontworpen om de leidende klasse, de ‘beste van de beste’ gaming router op de markt, en de specs spreken voor zich.

De Asus ROG Rapture GT-AX11000 bouwt voort op de GT-AC5300, sportieve een 2.5 Base-T-poort voor het hoger ethernet-bandbreedte en de toevoeging van WiFi-6-technologie. In het ontwerp is voorzien van een lichte teruggang ten opzichte van zijn voorganger in de vorm van de vier poorten in plaats van de acht eerder aangeboden in de serie.

Het is een Asus router, de derde op deze lijst, zodat u kunt verwachten van de geïntegreerde levenslange ondersteuning van WTFast en Trend Micro antivirus. Vergelijkbaar met de TP-Link Boogschutter C5400, de GT-AX1000 sport een tri-band wireless-processor met 802.11 ax, met meer dan 10 gb draadloze bandbreedte.

Het biedt ook dynamische QoS die automatisch aanpassen van de geconfigureerd verkeersregels en de prioriteit van gaming verkeer, een game server analyzer voor het detecteren van de ping-tijden van de game servers en bieden u verbinding met minimale latency en aura RGB voor diegenen die liever een meer kleurrijke omgeving.

Laat niet de $355 prijskaartje angst weg. Voor de power gamer op zoek naar het neusje van de zalm op het gebied van prestaties, de ROG Rapture GT-AX11000 is misschien wel de beste gaming router voor het geld. Hoewel, als je in de markt voor een meer betaalbare toegang tot de ROG lijn van netwerk hardware, de ROG Rapture GT-AC2900 router is een uitstekend alternatief dat biedt fantastische kwaliteit tegen een mindere hit in uw portemonnee.