5 Bästa Spel Routrar för 2020

0
633

För att säkerställa att din blixt snabbt bredband är att ge dig den bästa spelupplevelsen när det frågor, ställa upp det perfekta hemmet nätverk är ett måste. Oavsett hur fantastiska och dyr din dator är, att ge den jämnaste online gaming erfarenheten kommer att kräva lite hjälp från en solid gaming router.

När det gäller de bästa gaming router, du kommer att titta efter en med flera LAN-portar för både ethernet-och WiFi-funktioner på en nivå av minst wi-fi trådlöst Lan 802.11 ax (Wi-fi 6).

Detta kommer att ge större mer effektiv överföring av data över ditt trådlösa nätverk. Hela syftet med att välja en gaming router över din vanliga router är för prioriterad trafik till din gaming dator och konsoler.

Din vanliga router kan ge en anständig anslutning men vad händer med anslutning till andra enheter när den är i bruk? Om latens börjar öka och prestanda minskar, kan det vara dags att överväga en uppgradering. Under online-spel sessioner, den bästa gaming router kommer att minska fördröjning oavsett andra enheter i ditt hem för att försöka få sitt lystmäte av tillgänglig bandbredd.

5 Bästa Spel Routrar för 2020

Vi har sammanställt en kort lista över de fem bästa spel routrar du vill få tag på i det nya året. I ingen speciell ordning…

Asus RT-AX88U

Asus RT-AX88U har en imponerande åtta Gigabit Ethernet-portar på toppen av nästa generations Wi-Fi 6 (802.11 ax) – teknik. Den levereras som standard med AsusWRT gränssnitt som möjliggör detaljerad kontroll över varje inställning som du kan tänka dig, liksom livstid abonnemang till Trend Micro antivirus och WTFast GPN (en VPN för gaming), som är en top-tier sticker ut bland sina konkurrenter.

För att topp det allt ut, du hittar klassledande Adaptiv QoS, vilket innebär att routern tillåter användaren att prioritera apps på sin hem-nätverk. Detta säkerställer att både inkommande och utgående bandbredd för trådbundna och trådlösa program och uppgifter som är prioriterade, som baseras på presets.

Det kommer med både 2,4 GHz och 5 GHz, med före detta vara tillräckligt för de flesta situationer. Det är dock med 5 ghz där RT-AX88U verkligen skiner. I ett hus fullt av digitalt skräp, RT-AX88U erbjuder en av de högsta bilder per sekund sett hittills och en knappt märkbar nedgång av när filmerna är att streamas samtidigt.

Kostnaden är ganska brant på runt $300, men du kommer att hitta alla nästa generations “super-routrar” kommer med en större prislapp. Men, med de kriterierna, motivering till köpet är redan medföljer i paketet.

TP-Link Archer C5400X MU-MIMO Tri-Band-Gaming Router

TP-Link Archer C5400X Tri-Band-Gaming Router är en utmärkt all-around routern med en användarvänlig app och gränssnitt för enkel installation och konfiguration. Det kommer förpackade med tillräckligt med avancerade funktioner och kraftfull hårdvara för att tilltala fans, spelare, och både casual och företagets användare.

TP-Link Archer C5400X är viktiga funktionen att notera är dess förlängda WiFi-täckning i stånd av snabba och pålitliga internet i de största av bostäder. Detta tillåter dig att göra sig av med flera enheter som behövs för att sätta upp en mesh-system och en tillit på en WiFi-repeater för att utöka täckningsområdet.

Detta gaming router levereras med en dual-core 1,4 GHz-processor och tre co-processorer, en hantering av en 2,4 GHz-bandet och två för 5 ghz. Detta håller flera vägar för wi-fi trådlöst Lan trafik öppna vilket är bra för ett hem eller företag med ett större antal för att ansluta trådlösa enheter.

Som andra routrar med på denna lista, de kostnader som faller in i de högre trippel siffror på runt $240. Men för de mer hektiska och krävande hemnätverk eller företag, som ser den digitala etern fylld med streaming och gaming trafik från flera enheter, den märkbara skillnaden från din grundläggande router som kommer att göra det väl värt investeringen.

Asus RT-AC86U

Asus gör sitt andra framträdande på denna lista över bästa spel routrar med 2017 PC Mag ‘s Readers’ Choice 2017 award-vinnare, Asus RT-AC86U. Ja, ännu efter tre år är den här skönheten har fortfarande upp till tävlingen.

Man kan säga att det är ett bättre köp än RT-AX88U om du är orolig för att köpa mer än du behöver. Det kommer fortfarande med en dual-band trådlös kapacitet på 2,4 GHz och 5 ghz, packade i en 1,8 GHz dual-core processor som ger fantastisk prestanda och funktioner till halva priset.

Det innehåller samma app och web control-gränssnittet, AsusWRT, liksom abonnemang för både WTFast och Trend Micro antivirus. Den verkliga skillnaden är när flera enheter spelar in.

Om hela ditt hem är installationen att finnas på nätet, allt från ditt spel dator för att den digitala kylskåp, då RT-AX88U allenarådande. För inte mer än ett par extra telefoner, surfplattor eller annan gaming-dator, bara $160 RT-AC86U är mycket kraftfull.

Netgear Nighthawk Pro Gaming XR700

En stark följa upp att den XR500, den XR700 förpackningar till ett ännu snabbare spel och streaming erfarenhet än sin föregångare. Intressant design innefattar en WAN och sex LAN-portar, vilket är ett steg upp från XR500 fyra, ger massor av trådbundna anslutningar, link aggregation stöd, och en 10 GBIT LAN SFP+ – port som ger en blixt snabbt ethernet-anslutning.

Med all den spänning av makt packad till ethernet-sidan av saken, det fick det bli lite ge och ta. Tyvärr har detta skett på bekostnad av den Wi-fi. Den XR700 inte skryta wi-fi trådlöst Lan 6 funktioner som förväntas av en “super-router”, i stället för att välja en kombination av förra generation 802.11 ac/Wi-Fi 5 trådlös och 802.11 ad-teknik. Inte idealiskt för ivrig WiFi med hem, men fortfarande ett utmärkt val för den genomsnittliga WiFi täckning på flera enheter och fantastiskt ethernet-anslutning.

En av dess mer gaming-centrerad funktioner är Duman OS som gör att Geo-Filter kapacitet, vilket möjliggör automatisk anslutning till den närmaste servern medan spelande online. Den XR700 har också en ganska detaljerad kontroll av bandbredd och kan prioritera genomströmning av varje enskild enhet, för att både ladda upp och ladda ned separat och går att tilldela en viss procentsats för varje enhet för att balansera belastning och därigenom förhindra en enda enhet från att bli en bandbredd hog.

Även med dess brister i WiFi-avdelningen, löjligt ethernet-anslutning XR700 erbjuder är väl värt $430 kostnad. Generellt, de Nighthawk Pro Gaming XR700 är en väl avrundad val för genomströmning, och ett av de bästa spel routrar som försöker pracka på en allvarligt starka spel prestanda.

Asus ROG Hänryckning GT-AX11000

För den allvarliga power gamer, nej gaming router kommer att komma i närheten av de Asus ROG Hänryckning GT-AX11000. Denna router har utformats särskilt för att vara klass ledande, “best of the best” gaming router på marknaden, och de specifikationer som talar för sig själva.

Asus ROG Hänryckning GT-AX11000 bygger på GT-AC5300, sporting ett 2.5 Base-T-port för högre ethernet bandbredd och tillägg av WiFi-6 teknik. Designen kommer med en liten nackdel från sin föregångare i form av endast fyra portar istället för de åtta som tidigare erbjudits i serien.

Det är en Asus router, den tredje på denna lista, så du kan förvänta dig samma integrerade livstid stöd av WTFast och Trend Micro antivirus. Liknande till TP-Link Archer C5400, GT-AX1000 sport en tri-band trådlös-processor med 802.11 ax, som ger mer än 10 gb trådlösa bandbredd.

Det ger också dynamiska QoS som kommer att automatiskt justera den inställda trafiken regler för att prioritera gaming trafik, en spelserver analyzer för att identifiera ping tider av spelet servrar och ge dig samband med minimal latens, och aura RGB för dem som föredrar en mer färgglad miljö.

Låt inte $355 prislapp skrämma bort dig. För power gamer söker grädden på moset i form av prestanda, ROG Hänryckning GT-AX11000 är utan tvekan den bästa gaming router för pengarna. Men, om du är i marknaden för en billigare inträde i ROG raden av nätverk hårdvara, ROG Hänryckning GT-AC2900 router är ett utmärkt alternativ som ger fantastisk kvalitet till en lägre hit till din plånbok.