De 10 Beste Couch Co-op Games Voor De PS4

0
145

Historisch gezien één van de beste dingen over video game consoles was de mogelijkheid om plug in een tweede controller, plof neer op de bank met een vriend, en een absolute blast spelen van een spel samen op één scherm. PC-gamers moesten samen een LAN-party, die is awesome, maar vergt veel voorbereiding. Console gamers moest gewoon, goed, schakelt u de console op.

Helaas, die dagen lijken achter de rug als het gaat om de consoles. Lokale multiplayer op één console en het scherm is een zeldzaamheid, zelfs op de meest populaire console van deze generatie – de PS4. Eerlijk gezegd, lijkt het soms alsof dat de enige reden om een tweede controller voor uw PS4, is te verwisselen als de controller leeg is.

Behalve, als je weet waar je moet kijken, er zijn echt fantastische Playstation 4 games die je kunt spelen met iemand in dezelfde ruimte. Hier zijn 10 (unranked) PS4 couch co-op spellen die je kunt spelen met wie je ook kan overtuigen om te gaan zitten en pak een controller.

Diablo III: het Eeuwige Collectie

De eerste Diablo revolutie in de computer role-playing wereld en het werd zelfs een console release op de PS1. Echter, tot op de komst van Diablo III op de consoles, niemand had echt genageld dit traditioneel muis-centric genre met behulp van een controller.

Diablo III niet alleen beheert met succes brengen van de Diablo-ervaring naar de PS4, het erin slaagt om de beste versie van het spel te spelen. Ja, zelfs beter dan de PC versie! Het beste van alles, Diablo III, heeft een briljante couch co-op modus. Maximaal vier spelers kunnen spelen op een scherm, scheuren door hordes demonen en andere monsters met mind-bending aanvallen en krachten.

Het enige probleem met hoe deze donkere fantasy RPG handgrepen lokale multiplayer is het ontbreken van een split-screen. Alle karakters moeten blijven dicht bij elkaar en, het ergste van alles, hebben de spelers om de beurt de toegang tot menu ‘ s.

Hoewel er is een quick-systeem uit te rusten in plaats van te helpen verminderen, hoe vaak dit moet gebeuren. Als u wilt een klassieke Diablo II ervaring op de PS4, met de juiste onafhankelijke split-screen, overweeg Titan Quest voor de PS4. Het is iets buggy en een beetje onhandig om te controleren, maar nog een hoop plezier.

Borderlands: De Knappe Collectie

Borderlands 3 mei al uit en het is een fatsoenlijke game voor Borderlands-fans, maar Borderlands 2 blijft de piek van deze verslavende looter-shooter-serie. Borderlands 2 met alle DLC, is opgenomen in deze bundel, samen met Borderlands De Pre-Vervolg.

Met een prachtig gebogen gevoel voor humor, geweldige first-person shooter en enorm leuke split-screen mode is dit een must-have voor iedereen die op zoek om iets te spelen met hun vrienden. De Pre-Vervolg de lage zwaartekracht gameplay kan niet ieders kopje thee, maar beschouwen het als een leuke bonus naast het hoofdgerecht.

Raket League

Uit te leggen wat Raket League is kan moeilijk zijn. In principe speel je voetbal met behulp van RC-auto ‘ s. Klinkt als een simpel concept, toch? Echter, in de praktijk Raket League is een spel van extreme vaardigheid. Controle van uw auto en het krijgen van die bal in het doel is geen eenvoudige opgave. Het is verslavend leuk en het spelen van online tegen ervaren tegenstanders kunnen worden ongelooflijk de moeite waard.

U kunt ook spelen met een vriend in split-screen couch co-op modus lokaal, dat werkt ongelooflijk goed. Het beste van alles, kunt u een team en speel tegen andere spelers. Raket League is vrij goedkoop, maar zal u uren van semi-gefrustreerd vreugde en geweldige momenten van “zag je dat?!”. Zeker verdienen een plek op deze lijst.

Minecraft PS4 Edition

Minecraft is een fenomeen en blijft één van de meest populaire spellen om online te spelen met een groep vrienden. In het geval u het nog niet weten, Minecraft is een uniek spel van overleving en creativiteit. Spelers kunnen vrij bouwen objecten in het spel blokken in de Creatieve modus of proberen hun hand op te overleven in de harde, hoekig wildernis in Survival mode. Waar moet je op ambachtelijke alles wat u nodig hebt voor de beestjes van de Minecraft wereld voor u.

Console versies van de game (met uitzondering van de Vita) hebben een exclusieve split-screen modus. Dit betekent dat je een buddy kunnen weg, terwijl de uren die van klimplanten en het opbouwen van die perfecte replica van de USS Enterprise uit vuil blokjes.

Niet Verhongeren Samen

De originele niet Verhongeren bood ons een eigenzinnige survival game, met een stijl die doet denken aan Tim Burton en een wereld die sterk aan het channelen Lovecraft. Het is gebouwd nogal een volgende. Het enige wat de fans wilden echt voor het spel is multiplayer en de ontwikkelaars uiteindelijk wordt afgeleverd op dat verzoek. Behalve, besloten ze te verpakken en te verkopen als een nieuw spel genaamd niet Verhongeren Samen.

In het einde van dit gerechtvaardigd was, omdat het spel moest worden aanzienlijk opnieuw ontworpen voor multiplayer balans. Het is niet echt duur hoor, als u en een vriend wilt put jezelf tegen de duistere en broeierige woestijn met behoud van uw geestelijke gezondheid.

Het is ook beschikbaar als onderdeel van een mega-pack, dus als je niet al in het bezit van het originele spel, dat is de beste deal rond.

Guacamelee

De zogenaamde “metroidvania games zijn populairder dan ooit. De sleutel gimmick van deze games, met de naam voor de Metroid-en Castlevania, is dat uw vooruitgang wordt geblokkeerd door een tekort van bepaalde bevoegdheden. Zo raak je een bakstenen muur, keer terug tot je de juiste kracht, en gebruik het dan om vooruit te gaan weer.

Het is een leuke en verslavende formule, maar Guacamelee (en het vervolg) zijn misschien wel de beste van de moderne nemen op deze game genre.

Gevestigd in een uniek, Luchador-centric wereld vol pittige Zuid Amerikaanse charme, dit spel heeft geweldige humor en strakke actie, als het gaat om platformactie en te bestrijden. U sterven, u bent wedergeboren als een luchador, u te redden van de jonge dochter.

Het is vrij eenvoudig als een elevator pitch, maar jij en een vriend zal vinden Guacamelee biedt een komische reis als geen andere game in zijn soort. Het is een must-have.

Trine Serie

Als je een oudere gamer, misschien herinner je je een spel genaamd The Lost Vikings. Het werd ontwikkeld door een kleine studio genaamd Silicium en Synapse, die later zou gaan worden Blizzard Entertainment. Je hebt waarschijnlijk nog niet gehoord van hen.

In The Lost Vikings u het nemen van controle van de drie personages, elk met unieke vaardigheden. U moet gebruik maken van hun unieke krachten om het aan het einde van elk niveau.

Vervang nu “The Lost Vikings” met “de Driehoek” en je hebt een vrij goed idee over wat dit moderne spel is alles over. Trine 1 kwam manier terug in 2009, maar beide zijn sequels zijn ook op de PS4. Het is gevuld met grillige verhaal te vertellen, leuke gameplay, en een solide bank co-op modus is het spel waarbij elke speler kan het nemen van controle van de dief, de tovenaar of de ridder de puzzel op te lossen, versla de slechteriken en het naar de volgende sectie.

Gaar Serie

Zelfs PS4 fans moeten toegeven dat Nintendo spellen hebben een bepaalde charme en plezier, dat is moeilijk te vinden buiten hun ommuurde tuin. Gaar is één van die games, die kan heel goed zijn dat een Nintendo-game in een ander universum.

Gaar is gebouwd rond de lokale co-op, dat is waarom het schijnt, wanneer gespeeld met iemand bemannen van de andere besturen. Het idee is om samen te werken aan complete bestellingen. Gerechten specifieke ingrediënten samen in een bepaalde volgorde. De enige manier om dit gedaan binnen de tijdslimiet is om te werken met de andere persoon als een goed geoliede machine.

Het kan zijn schattige graphics, maar laat er geen misverstand over hoe hectische en uitdagende dit kan krijgen. Op het moment van schrijven zijn er twee hoofdlijnen Gaar games, die beide een explosie te spelen op de bank met een vriend.

Resident Evil 5

Resident Evil heeft ontvangen, een met veel liefde op de PS4, vooral met de remakes van de originele games. Echter, Resident Evil 5 heeft nog steeds de beste uitvoering van de split-screen co-op in de hele serie.

Het heeft ook een unieke Afrikaanse instelling en gespannen strijd tegen interessante vijanden. Als u van uitstekende third-person action games en weet iemand anders die ook graag dat soort dingen, je kunt niet verkeerd gaan met RE-5.

Divinity: Original Sin II

Algemeen beschouwd als een van de beste video-game-Rpg ‘ s van de moderne dag, Divinity: Original Sin II biedt een verhaal-rijk, minder hectische alternatief voor Diablo III. Bestrijding is niet het belangrijkste doel van dit spel, maar het is duidelijk zeer belangrijk. In plaats daarvan is er een sterke nadruk op de rol te spelen en exploratie.

Het spel beschikt over een goede modus voor het gesplitste scherm met elke speler die onafhankelijke controle van hun personages. Dit spel is fantastisch als een solo-ervaring, maar de toevoeging van lokale co-op-hiermee voegt u daadwerkelijk onbeperkt aantal uren aan de reeds omvangrijke spelen keer aangeboden door de kern single-player-game.

Helaas, er is geen cross-platform multiplayer, maar u en uw lokale buddy kan een team met twee andere spelers online te vormen van een groep van vier, dus het is heel flexibel.

Divinity: Original Sin II heeft nagenoeg universele bijval bij zowel professionele recensenten en fans, dus als je geen liefde voor computer-Rpg ‘ s, maar deze moeten al op je boodschappenlijst.