12 Gratis Mobiele Ringtones Die Klinken Als Echte Telefoons

0
227

Er was een tijd dat elke mobiele gebruiker, had een eigen ringtone. Echter, dat is vandaag niet het geval. Je hebt waarschijnlijk zijn in deze situatie vele malen bij het horen van een standaard mobiele ringtone in het openbaar en denk dat het de telefoon te rinkelen.

Het wijzigen van uw beltoon is niet alleen een manier om uw telefoon aanpassen. U kunt het gebruiken om onderscheid te maken van uw contacten en, door het instellen van verschillende melodieën voor verschillende mensen of groepen van mensen. Het kan helpen bij het scheiden van je persoonlijke leven van het werk zonder dat andere mensen het te beseffen.

Het goede nieuws is, er zijn tal van opties die er zijn. U vindt alle soorten van mobiele ringtones voor je telefoon online. Van klassieke retro opties om het geluid van je favoriete films. Hoe kieskeurig je bent, u vindt zeker iets naar uw smaak. Als u op zoek bent voor het wijzigen van uw beltoon, overweeg dan een van deze opties die klinken als echte telefoons.

Zet Je Telefoon in Nostalgie Modus

Soms heb je gewoon wilt worden herinnerd dat de zorg-vrije tijd als je niet tientallen sociale media-apps op uw telefoon zoemen de ene na de andere.

Als u op zoek bent om te herbeleven die betere dagen, één van de volgende gratis mobiele ringtones kan net zijn wat de dokter besteld.

Kies Uw Nokia Classic

Dit is je stoppen als Nokia was jouw eerste mobiele telefoon. Voeg een beetje nostalgie naar uw digitale leven met een originele Nokia-ringtone. Gedurende de reis, Nokia tone is gegaan door de vele wijzigingen. Er is zelfs een dubstep remix en meerdere versies met muzikale instrumenten toegevoegd. Maar voor een maximaal effect adviseren wij het gebruik van de originele Nokia-ringtone.

Hoewel het lijkt verouderde voor sommige, als je ooit hebt gebruikt een Nokia-telefoon voor, het zal u terug naar eenvoudiger tijden. Instellen als een bericht of oproep toon, of zelfs gebruiken als een nieuw alarm geluid.

Uw Algemene Retro Ring

Voor de retro liefhebbers, er zijn tal van ringtone opties die er zijn. Als je zegt dat de woorden retro ringtone, iedereen stelt zich voor hun eigen geluid. Nu willen we je om te denken van die oude koord telefoons die we al gebruikt hebben thuis. Afhankelijk van waar je woonde toen, het geluid dat je denkt van kunnen verschillen. Maar nog steeds klinkt en voelt als een thuis.

Als u op zoek bent naar een retro ring van een bepaald land, een Beepzoid site kan u helpen met dat. Het beschikt over meer dan 60 vintage ringtones al. Kan het een tijdje duren om te bladeren door ze allemaal. Maar als je iets dergelijks als je een moderne telefoon ringtone, het is gebonden om een warm nostalgisch gevoel met het.

De Klassieke Europese Ringtone

Als u op zoek bent niet zo veel voor nostalgie maar voor die chique vintage gevoel, probeer dan de oude Europese mobiele telefoon ringtone. Deze dubbele toon retro classic is gebonden om u terug in de tijd.

Een Andere Retro-Tone

Mist u ook vaak gesprekken en slaap door middel van alarmen omdat je ook gebruikt om je standaard ringtone? Kies vervolgens de retro toon dat schudden zal niet alleen u, maar iedereen in de buurt, elke keer dat je een gesprek. De hoge pieptoon ringtones zijn perfect voor.

Beste Picks Voor Cinefielen

Voor een herkenbaar telefoon ring, kijk dan op de gratis mobiele ringtones die vaak werden gebruikt in films en TV-series.

Die Hollywood-Klassieker

De ultieme klassieke hier is de telefoon het geluid van elke retro Hollywood-film. Wanneer u een oproep, iedereen om je heen zou meteen denken aan een oude show die ze gebruikt om de liefde, of die keer dat ze aan het kijken was Pulp Fiction voor de eerste keer.

Gelukkig, als je ooit wilt zien een aantal van de klassieke hits, kunt u eenvoudig de muziek van die films online gratis.

Austin Powers Ringtone

Of je nu een fan van de Austin Powers-films, of gewoon proberen om zich te mengen in als een geheim agent, deze gratis mobiele ringtone is een hit.

Het werd oorspronkelijk geïntroduceerd in 1966 de film Onze Man Flint. Het Is stijlvol en een beetje extra? U moet mogelijk een rewatch de Austin Powers-films om te beslissen.

Satelliet Telefoon Ring

Het spreken van de beroemde Hollywood-hits. Jurassic Deel 3 heeft een van de engste ringtones van alle tijd. Wanneer één van de dinosaurussen slikt een mobiele telefoon en begint te bellen achter de protagonisten rug.

Een ringtone afkomstig van de dinosaurus ‘ s buik zal zeker zorgen dat u opvallen.

24 CTU Ringtone

24 is een TV-show die beschikt over Jack Bauer, en agent van Los Angeles’ Counter Terrorist Unit (CTU). Je hoort vaak de telefoon overgaat in de serie, en het geluid is heel onderscheidend.

Als je ooit hebt gezien van de show, kunt u waarschijnlijk horen ring in je hoofd nu.

Paul Blart: Mall Cop Ringtone

Dit is voor alle komedie liefhebbers. En de fans van deze specifieke komedie Paul Blart: Mall Cop.

De hoofdpersoon Paul Blart die werkt als bewakingsagent in een winkelcentrum koopt een mobiele telefoon, maar weet nog niet hoe de beltoon wijzigen. Dus wanneer krijgt hij een telefoontje, het speelt Rasheeda is Mijn Bubble Gum tune. Het is wel grappig als het botst met het karakter van de persoonlijkheid. Een ringtone als dat zal zeker hoofden draaien.

Ringtones Voor Het Aantrekken Van Aandacht

Wilt ergeren iedereen met het openbaar vervoer? Of misschien speel gewoon een grap op je vrienden en familie? Stel een van de volgende muziek als ringtone.

Mug Geluid

Wat kan meer ergerlijk dan een hoge toon mug geluid dat gewoon niet stoppen? Met een beltoon, u bent gebonden om opgemerkt te worden in een groep van mensen.

Wees wel voorzichtig, want het kan ertoe leiden dat u een hekel aan uw telefoon of zelfs vernietigen van het uiteindelijk.

Geico Commerciële Ringtone

Het is moeilijk om iemand te vinden die niet hou van Geico-commercials. In de oude advertenties die ze gebruikt een ringtone die mensen hield direct. U kunt zelfs vinden een uur-lange lus versie van het op YouTube. Het is luid, funky en vrolijk. Heeft alle kwaliteiten van een grote gratis mobiele ringtone.

Koekoeksklok Tune

Koekoeksklok lijkt misschien een leuk zelfs nostalgische geluid op het eerste. Maar zodra u stel dit in als uw beltoon, je ziet hoe irritant het is. Voor u en iedereen om je heen. Voor een maximaal effect in te stellen als uw bericht en het geluid van het alarm en.

Het Wijzigen Van Uw Beltoon

Wanneer u klaar bent met browsen door de verschillende opties en je weet precies wat uw telefoon moet klinken als u kunt vervolgens download je de ringtone van één van de gratis websites. Daarna is het tijd om deze in te stellen als ringtone. De procedures verschillen voor Android en iOS.

Android

  1. Na het downloaden van de ringtone, ga naar de File Manager en het verplaatsen van downloads op de ringtone map.
  2. Vervolgens ga op je telefoon naar Instellingen > Geluid > Beltoon. U kunt nu instellen als uw oproep, bericht of zelfs het geluid van het alarm.

Voor iOS, het proces is veel ingewikkelder vanwege beveiligingsbeperkingen. Neem een kijkje op onze handleiding over hoe u uw eigen aangepaste beltonen iTunes gebruiken om te leren van de procedure.

Wat Doet De Telefoon Zeggen?

Het hebben van een favoriete film soundtrack in als uw beltoon is vrij gebruikelijk. Als je echt wilt opvallen, moet je dieper graven.

Gelukkig, een van de beste dingen over het bezit van een smartphone is de vele manieren om te personaliseren. Of het nu een Tetris geluidsspoor of het geluid van je vrouw snurken dat u wilt gebruiken als beltoon, zijn de mogelijkheden hier eindeloos.