15 Beste Notulen van de Vergadering Sjablonen om Tijd te Besparen

0
205

Vergaderingen zijn een belangrijk onderdeel van elk bedrijf is het werk proces. Ze bieden een kans te verhogen en het bespreken van problemen en het oplossen van interne problemen. Echter, soms vergaderingen kan lijken als een verspilling van tijd. Vooral als ze slepen op en zonder richting of doel.

Of u bent houder van een online vergader-of eigenlijk met het verzamelen van iedereen in persoon, er is een aantal tools die u kunnen helpen besparen tijd en maken uw vergaderingen efficiënter. Een van die tools is een klaar-om-te-downloaden (of print) notulen van de vergadering sjabloon. Het zal u helpen iedereen op dezelfde pagina met wat er gebeurd is tijdens de laatste bijeenkomst waar u links af.

Wees niet bang om vrijwilliger te nemen minuten in uw bedrijf de volgende bijeenkomst. Zelfs als je nog nooit eerder gedaan. Het is niet de makkelijkste taak, maar je doet het gewoon prima als u kiest voor de juiste notulen van de vergadering sjabloon vooraf.

Vind Notulen Van De Vergadering Sjablonen Voor Google Docs

Google Docs is een geweldig platform voor het vinden van sjablonen voor andere doeleinden. Om uw vergadering minuten sjablonen, moet u aanmelden bij uw Google Documenten-account en ga naar de Template gallery.

1 tot 3. Google Documenten, Notities Sjablonen

Onder de Werken – sectie vindt u een aantal verschillende sjablonen. De drie sjablonen die je nodig hebt zijn alle met de titel van notities. Echter, wanneer u ze opent, zie je ze meer geschikt voor het maken van minuten in plaats van op persoonlijke notities.

Alle drie templates zijn vrij vergelijkbaar met de secties, zoals de vergadering van de aanwezigen, agenda, actie-items, en ruimte voor extra opmerkingen. Het belangrijkste verschil tussen de drie is het design. Kies de kleur en de stijl die u wilt en je bent er helemaal klaar voor.

Sjablonen Voor Microsoft Word

Voor degenen die de voorkeur aan het Woord over Google Docs voor het maken van aantekeningen, neem een kijkje op de Microsoft Word-sjablonen. Je kunt ze vinden in de app.

Wanneer u een nieuw document opent, type notulen van de vergadering in de zoekbalk te vinden. Afhankelijk van welke versie van Word je ook gebruikt, je krijgt een andere selectie van opties.

4. Elegante Notulen Van De Vergadering

De Elegante notulen van de vergadering sjabloon is waarschijnlijk de meest veelzijdige van allemaal. Het wordt geleverd in een nette tabel met veel verschillende onderdelen om details toe te voegen en extra informatie over uw bijeenkomst. Plus, het geeft een beetje kleur aan.

5. Een Formele Vergadering Minuten

Een andere optie is een template genaamd Formele notulen van de vergadering. Het komt met de vergelijkbare selectie van de afdelingen en een ruimte voor het toevoegen van extra notities over uw bijeenkomst.

6. Informele Bijeenkomst Minuten

Word biedt ook een template genaamd Informele bijeenkomst minuten. Zoals de naam aangeeft, heeft een meer informele stijl en zal meer geschikt voor kleinere groepen en bijeenkomsten.

Tussen deze drie sjablonen kunt u kiezen voor de een die u het beste lijkt, terwijl ook overeenkomen met je doelen.

7. Basic Notulen Van De Vergadering

U kunt ook sjablonen voor Word op sites van derden. Bijvoorbeeld, download een van de twee grootste gratis sjablonen van Vertex42. Eerste is een fundamentele optie (links in de afbeelding hieronder) met slechts een paar secties. Waarschijnlijk beter voor kleine team vergaderingen.

8. Gedetailleerde Notulen Van De Vergadering

Vertex42 biedt ook een gedetailleerde notulen van de vergadering sjabloon. Het komt met meer segmenten in te vullen, zoals de naam van de persoon die belt, de vergadering, de tijdwaarnemer, vergader-type enz.

Sjablonen Voor Microsoft Word Online

Als u liever gebruik van de gratis Microsoft Word Online versie, vindt u nog meer notulen van de vergadering sjablonen die beschikbaar zijn op de site.

U vindt ze onder Minuten bij het bladeren door de sectie Sjablonen.

9. Klassieke Notulen Van De Vergadering

Wij raden het gebruik van de Klassieke notulen van de vergadering sjabloon. Het heeft bijna elk mogelijk detail inbegrepen, dus u hoeft niets toe te voegen handmatig. Download en vul de informatie in zoals je vergadering gaat.

Echter, het is zeker meer geschikt voor officiële en formele bijeenkomsten, zoals het heeft zelfs een plek voor de secretaris van de vergadering aan te melden minuten.

10. Vergadering Opmerkingen

In het geval dat u op zoek bent naar iets meer basic of informeel, ga dan voor een schonere optie met de titel van notities.

11. Dubbele Streep Notulen Van De Vergadering

Voor als je moe wordt van de plain en simpel, de site biedt een aantal verschillende sjablonen die zijn schijnbaar meer creatief met kleur en stijl. Een van de meer creatieve-op zoek producten is een Dubbele Streep Notulen van de Vergadering sjabloon. Er is zelfs een speciale sleuf voor het toevoegen van het logo van uw bedrijf.

Deze sjablonen zijn meer aanpasbaar, maar waarschijnlijk niet veel voor als je gewoon wilt om te downloaden op een all-klaar formulier in te vullen als je gaat.

Sjablonen Voor Microsoft OneNote

Als u Microsoft OneNote kunt u gebruik maken van de notulen van de vergadering sjablonen die de app biedt. U kunt kiezen voor de optie die past bij uw doelstellingen het beste, of de een die heeft een aantrekkelijk design.

Om te vinden van deze sjablonen, klik op Invoegen op de linker navigatie menu. Kies Pagina-Sjablonen aan de rechterkant.

12. Informele Bijeenkomst Opmerkingen

Tenzij je op zoek bent naar de absolute basis-sjabloon met het minimale bedrag van de secties (Eenvoudige Aantekeningen 1 & 2), bekijk de template genaamd Informele Bijeenkomst Opmerkingen. Het is vrij simpel en straight-forward, maar heeft alle noodzakelijke onderdelen om een vergadering te houden binnen een klein of middelgroot team.

13. Een Formele Vergadering Opmerkingen

Als je werkt in een groter bedrijf, kies de Formele Vergadering Notities in de plaats.

De toegevoegde hier de secties bevatten aankondigingen, actie-items en andere details voor de vergadering.

Een formele vergadering opmerkingen heeft ook afdelingen waar je kunt samenvatten opening en sluiting van de vergadering, in afwachting van problemen, en goedkeuringen. Het maken van dat sjabloon meer geschikt voor officiële upper-level meetings.

Sjablonen Voor Evernote

Je zou al het gebruik van Evernote als een taak van het management app. Maar het is ook geweldig voor het maken van aantekeningen en het vastleggen van minuten. En hij komt met zijn eigen notulen van de vergadering van sjablonen.

14. Agenda Standaard

In tegenstelling tot OneNote, sjablonen hier niet ingebouwd is en je nodig hebt om ze te downloaden van de Evernote-support-website. De eerste template die uw aandacht verdient is de zogenaamde Agenda Standaard.

Dit is geweldig voor zowel notuleren en het samenstellen van uw volgende vergadering op de agenda.

Het standaard template is zeer basic en bevat alleen de drie secties voor agenda, notities en actie-items. Geschikt voor een snelle vergadering of een bijeenkomst van een klein team.

15. Agenda Uitgebreid

Agenda breiden is meer gedetailleerd. Het gaat met vrijwel alle onderdelen die u nodig hebt om het vastleggen van notulen van vergaderingen, met inbegrip van details van vergadering, het doel en het resultaat, alsmede de agenda. Beide sjablonen hebben een strak uiterlijk en zijn gemakkelijk aan te passen.

Neem Uw Vergaderingen naar het Volgende Niveau

Ongeacht welke notitie app die u gebruikt, alle van hen komen met een aantal handige sjablonen die u kunnen helpen besparen tijd en maken uw vergaderingen efficiënter.

In het geval u niet kunt vinden van de sjabloon die u wilt gebruiken in de app, er zijn altijd tal van derden opties die u kunt kiezen.