Wat Doen Snapchat Emojis Betekenen en Hoe Ze te Gebruiken

0
147

Emojis zijn een geweldige manier om uw gedachten en gevoelens van een andere persoon zonder woorden te gebruiken. Plus, ze besparen u veel tijd en moeite. Deze dagen, als je naar iemand een bericht met tekst zonder opmaak, denken ze misschien dat je van streek of boos op ze. Vooral als het een goede vriend is.

Je hebt waarschijnlijk gebruikt emojis voor, in sms-berichten of in een van de social media apps. Wanneer u niet kunt schijnen om je gedachten in woorden of gewoon te fleuren iemands stemming. Maar Snapchat emojis zijn een ander verhaal. Als je nieuw bent in de app, kan je ze nogal verwarrend. Ze zijn meer multi-purpose dan op andere platforms en worden gebruikt voor meer dan alleen het uiten van je emoties in de teksten.

U kunt bijvoorbeeld vertellen hoe close je bent met een gebruiker door te kijken naar de Snapchat emoji en u kunt zelfs uw eigen emoji (of bitmoji) op de app.

Laten we eens kijken wat Snapchat emojis betekenen en hoe je beter kunt begrijpen en te gebruiken.

Wat Doen Snapchat Emojis Betekenen?

Dus wat is er zo verschillend over Snapchat emojis? Het belangrijkste is, je niet gewoon gebruiken in de tekst, maar je kunt ze lezen om te begrijpen uw relaties met uw Snapchat vrienden.

De emojis op de app zijn gebruikt voor het bijhouden van activiteit van zowel u en uw vrienden. Ze kan ingesteld worden zowel handmatig als automatisch. Als Snapchat kent uw chat, een emoji, de statistieken kijken ze op de hoogte van drukknopen u stuurt naar een ander, en hoe vaak u antwoorden op elkaars berichten.

Laat zien wat je kunt leren van gewoon te kijken naar je toegewezen Snapchat emoji. Om de emoji, open je Snapchat profiel en ga naar de Vrienden sectie.

Baby Emoji

De baby face is een vrij eenvoudig emoji. Het betekent dat deze gebruiker en wordt dat u onlangs werden vrienden in de app.

Verjaardagstaart

Verjaardagstaart is het ook makkelijk om te lezen. Vandaag is je vriend ‘ s verjaardag. Let op dat het niet zal verschijnen, tenzij zij van hun geboortedatum op hun profiel.

Niet iedereen houdt van te delen dat soort informatie op sociale netwerken. Wij raden het leren van de privacy tips voor Snapchat voordat u start met het gebruik van de app.

#1 Beste Vrienden Emoji

Laten we nu eens kijken naar alle verschillende hart emojis op de app. Eerste is een eenvoudige geel hart. Als je ziet dat naast de naam van uw vriend, het betekent dat je elkaars Beste Vrienden op Snapchat. Dat betekent dat je je op de top van elkaars lijsten met contactpersonen. Dat is de persoon die u verzendt en ontvangt de meeste Kiekjes uit.

BFF Emoji

Als je ziet dat geel hartje naast de naam van uw vriend rood, dat betekent dat je twee bereikt een nieuw niveau van uw Snapchat communicatie. Het rode hart emoji geeft aan dat de gebruiker is je Beste Vriend op het platform voor over twee weken.

Super BFF Emoji

Ja, er is een upgrade ook voor de BFF status. U kunt Super BFFs op Snapchat als u en uw vriend houd je BFF status (rood hart) langer dan twee maanden. Vervolgens zie je een paar van roze hartjes naast dat contact gebruikersnaam.

Beste Vrienden Emoji

Er zijn verschillende smiley ‘ Snapchat emojis. Alle van hen zijn gebruikt voor het identificeren van de relaties met de gebruikers je het dichtst bij in de app.

De eenvoudige smiley betekent dat u en de gebruiker zijn elkaars Beste Vrienden. U zenden beide veel van drukknopen aan elkaar. Dit emoji betekent ook dat, terwijl je niet op de top van je vriend in de lijst met contactpersonen, die u in hun top acht.

Wederzijdse Beste Vrienden Emoji

Dit is dus als het begint te lastig worden. De smiley met een zonnebril op te zien dat iemand van je Beste Vrienden lijst is ook op de gebruiker ‘ s Beste Vrienden lijst. U in principe een onderlinge gebruiker die u verzendt een veel Snaps aan.

Een Grijns Emoji

De emoji dat heeft een grijns in plaats van een glimlach op het verschijnt als je op de Beste Vrienden lijst, terwijl ze niet op de jouwe. Dit gebeurt wanneer een gebruiker verzendt u meer en vaker Snaps dan stuur je ze.

Grimas Emoji

Dit onhandige glimlach emoji is er om u te vertellen dat uw #1 Beste Vriend op Snapchat is ook de gebruiker #1 Beste Vriend. Jullie hebben een sterke verbinding met dezelfde persoon.

Snapstreak Emojis

Wanneer u exchange Snaps met een andere gebruiker voor meerdere dagen in een rij, zie je een brand emoji naast dit de naam van de vriend. Het heet Snapstreak. Als u wilt doorgaan met de Snapstreak, je nodig hebt om te communiceren met Drukknopen alleen. Berichten tellen niet mee.

Hoe langer je gaat, hoe meer vuur emojis zie je naast de naam van uw vriend, elk met een zeggen van de streep. Wanneer u bij de 100 dagen’ Snapstreak, je zult zien dat de verandering van de 100 emoji.

De zandloper Snapchat emoji laat zien dat je hoeft te sturen in een Handomdraai om deze persoon zo snel mogelijk als u wilt dat de Snapstreak om verder te gaan.

Sparkles Emoji

Vonken geven aan dat u en de gebruiker zijn delen van een Snapchat chatten in een groep samen.

Golden Star Emoji

Aandacht besteden aan de gebruikers die de gouden ster emoji naast hun gebruikersnaam. Het betekent dat iemand antwoordde hun Module binnen 24 uur, zodat ze misschien iets interessants te delen.

Hoe Te Gebruiken Emojis Op Snapchat

Alle van de hierboven genoemde Snapchat emojis zijn de standaard opties die zijn toegewezen aan alle contactpersonen in uw lijst met vrienden. U kunt ook uw eigen unieke emojis aan bepaalde gebruikers. Het is alleen mogelijk met de vrienden die al Vriend Emojis toegewezen door Snapchat.

Voor het aanpassen van uw vriend emojis, volg deze stappen:

  1. Open uw Snapchat profiel.
  2. Open Instellingen.
  3. Voor Android, scroll naar beneden en vind Aanpassen Emojis.
  4. Voor iOS, scroll naar beneden en vind de Extra Diensten > Beheer > Vriend Emojis.

Op die manier, kunt u uw beste vriend emoji in een pizza slice. Perfect voor die speciale pizza vriend van jou.

Of u Snapchat om verbinding te maken met vrienden of om te spioneren bij uw kinderen het internet gebruiken, is het goed om bewust te zijn van wat elk van de Snapchat emojis voor staan. Het is een goede manier om bij te houden van de verbindingen op de app en kijk of je hebt misschien verwaarloosd aantal gebruikers en de slag om aanmatigend te zijn voor anderen.