15 Gratis Nieuwsbrief Sjablonen die U Kunt Afdrukken of E-mailen

0
140

Niet iedereen is een grafisch ontwerper, noch mogen ze worden! Echter, we zijn allemaal verwacht voor het produceren van professioneel uitziende inhoud van onze organisaties. Dat is vooral het geval van de nederige nieuwsbrief. Ondanks de digitale wereld te gaan, de nieuwsbrief blijft één van de beste manieren om uw belanghebbenden op de hoogte van wat er gaande is.

Of het nu een bedrijf, school, liefde of andere georganiseerde activiteit, een hippe nieuwsbrief informeert en overtuigt de mensen die je steunen. Het goede nieuws is dat er tal van gratis nieuwsbrief sjablonen op het web kunt u gebruiken voor zowel e-mail en gedrukte nieuwsbrieven. We hebben gekozen voor 15 van de beste, die de verschillende use cases.

Natuurlijk, je hoeft niet te houden aan het beoogde doel van het sjabloon. De enige keiharde regel is dat Comic Sans is nooit OK.

Klasse Nieuwsbrief – MS Office-Sjablonen

Er zijn een heleboel van klasse nieuwsbrief sjablonen die eruit zien alsof ze zijn gedaan als een kleuterschool project, maar deze hippe sjabloon van Microsoft beheert het loopvlak van de grens tussen krijt en kleurpotlood-geïnspireerd perfect. Het is leuk zonder dat het pijnlijk is om naar te kijken, waar veel ontwerpers kan het gewoon niet lijken te begrijpen.

Als je een leraar die graag houden de ouders op de hoogte over wat er in hun kinderen het dagelijks leven op school, dit sjabloon wordt zowel het bespaart u een hoop tijd en maak uw hele operatie lijkt dat veel meer professioneel.

School – Nieuwsbrief- MS Office-Sjablonen

Deze nieuwsbrief van school staat voor haar gedurfde gebruik van kleuren, moderne en professionele uitstraling en zijn hoge leesbaarheid. Dit ontwerp zou eigenlijk goed werken voor alle soorten van use cases, waar je wilt hebben een officiële kijken zonder over te komen als stoffig en saai.

Het verhaal pagina is zo ontworpen dat u deze eenvoudig kunt klonen voor meer nieuwsbrieven, maar als je nieuwsbrief de nieuwsbrief is vrij frequent, deze twee pagina ‘ s gratis e-mail nieuwsbrief sjabloon is er veel ruimte om te schrijven beknopte verhalen zijn voor uw doelgroep.

Non-profit Nieuwsbrief – MS Office-Sjablonen

Deze sjabloon heeft een stevige download grootte, maar het is gerechtvaardigd wanneer u rekening houden met hoe veel ging in dit sjabloon te ontwerpen.

Non-profit organisaties leven of sterven door de genade van donateurs en potentiële donateurs. Ze hebben om die boodschap over te snel, terwijl het vertellen van verhalen die inspireren en zorgen voor sympathie. Bestaande donoren moeten weten dat hun geld wordt er goed gebruik van en potentiële donoren moet overtuigd zijn van het gelijk.

Dit sjabloon nagels, in het bijzonder sinds de voorpagina prominent verlaat u een ruimte voor uw meest indrukwekkende beeld en een prachtig leesbare samenvatting van de inhoud. Als je niet kunt grijpen de aandacht van iemand met dat, dan weten we niet wat te zeggen.

Dit gratis e-mail nieuwsbrief sjabloon zou ook goed werken voor een ambitieus type project. Waar het idee is om een gevoel van positiviteit. U moet ook rekening houden met het afstemmen van de kleur van de sjabloon op de kleur van uw gekozen foto. Het is één van de belangrijkste redenen waarom dit sjabloon zo goed werkt in het voorbeeld.

Wekelijkse Nieuwsbrief – MS Office-Sjablonen

We zijn niet zeker wat maakt dit sjabloon een “wekelijkse nieuwsbrief, maar dat prachtige minimalistische briefhoofd doet zo veel met zo weinig. Als je de juiste logo voor dit sjabloon roept een gezondheids-en wellness-sfeer die iedereen van biologische boeren op de lokale familie-eigendom is van de gezondheid van voedsel op te slaan zou kunnen gebruiken.

De kleur keuze is hier subliem en wij adviseren het verlaten van de schaduw ongewijzigd als u opt veranderen de kleuren zelf.

De technologie van Business Nieuwsbrief – MS Office-Sjablonen

Je moet het aan de ontwerpers van Microsoft, zij zeker weten hoe om direct te communiceren “tech nieuwsbrief” in een oogopslag. Het is zoals ze hebben gedaan, of iets.

De lay-out is schoon, met tal van plekken te voegen interessante korte stukjes informatie. Het geheim van een goede tech nieuwsbrief is te laat lezers gemakkelijk bij het uitzoeken van de informatie die het meest relevant voor hen is. Dit sjabloon de lay-out van geminimaliseerde de verwarring terwijl het allemaal glad en aangenaam om naar te kijken.

Executive Nieuwsbrief – MS Office-Sjablonen

Terwijl dit sjabloon wordt aangekondigd als een “executive” nieuwsbrief, wij denken dat het beter geschikt voor starters of een crowdfunding-projecten. Dat heeft hippe look die u zou verwachten van de disruptor ingesteld. Het is die coole geometrische vormen geven de niet-helemaal-corporate tech-startup vibe.

Het is vooral geschikt als u wilt dat om de hype te gaan, maar wilt niet te veel details weg. Dit gratis e-mail nieuwsbrief sjabloon is weinig ruimte voor het verhaal te kopiëren, maar dat is OK als je niet veel te zeggen op dit moment.

Nieuwsbrief (Bars Ontwerp) -MS Office-Sjablonen

Dit is een retro-corporate sfeer van de jaren ‘ 90 die we met liefde. Misschien is het ironisch nostalgie praten, maar dit voelt als het lezen van een computer handmatig uit de tijd van Windows 98.

Uw oudere tech publiek zal waarderen. Ook is dit de perfecte sjabloon als u geen gebruik wilt maken van alle foto ‘ s. Wij raden het vervangen van de afbeeldingen alleen met retro illustratie van een vergelijkbaar ontwerp. Anders bederft het hele ding.

Er is veel ruimte voor gedetailleerde verhalen hier, maar de ruimte is gebruikt op een manier die niets voelt verkrampt. Dit is een van de beste klassieke nieuwsbrief templates die we nog niet gezien!

Restaurant – MS Office-Sjablonen

Het is verbazingwekkend hoe een beetje van visuele taal kan oproepen de andere zintuigen. Je kunt het je bijna de geur van kruiden en specerijen van dit sjabloon. Natuurlijk, als u uw eigen saucy professionele voedsel afbeelding voor uw culinaire nieuwsbrief of food hospitality business dan zal het nog steeds perfect aansluiten bij het gekozen lettertype en kleur van de regeling – de opgenomen foto ‘ s zijn echter top-notch.

De nieuwsbrief komt bijna uit als een menu van een chique restaurant. Interessant genoeg, sommige restaurants hebben genomen om te publiceren op hun mini-magazine slash menu, en deze nieuwsbrief kanalen die stijl perfect.

Nieuwsbrief – MS Office-Sjablonen

Nogal brutaal, Microsoft heeft de naam van deze gratis nieuwsbrief sjabloon gewoon “Nieuwsbrief”, maar bij dat het wenselijk zou kunnen zijn. Dit is misschien wel de meest newslettery-nieuwsbrief op deze lijst.

Alle grappen terzijde, het is een minimalistisch meesterwerk. De tekst is netjes verdeeld in efficiënte kolommen, met eenvoudige blokken van kleur en goed lettertype keuze. Het komt allemaal samen als de perfecte generieke nieuwsbrief. Het is zelfs veilig om te wijzigen van de standaard kleuren welke complementaire tinten die u verkiest. Het zal niets doen om de pijn van de algehele esthetische.

Als u wilt dat een sjabloon dat geeft je voldoende ruimte om duidelijk te vertellen verschillende verhalen en niet wilt afval elk gewenst moment aanpassen, dit is de template voor u.

Nieuwsbrief (Black Tie) – MS Office-Sjablonen

Er is een gezegde dat luidt “the medium is the message”, die in feite betekent dat het soms aspecten van een medium verbonden worden met de typische berichten van een tijd en plaats.

Denk na over zwart-wit films. Toen de moderne film makers kiezen om een film in zwart-wit, het is meestal op te roepen een gevoel van de klassieke cinema. De mensen die die de klassieke cinema titels had geen keuze in de materie: kleur film nog niet eens zijn uitgevonden.

Die brengt ons naar deze “black tie” nieuwsbrief. Als u op zoek bent om te maken een nieuwsbrief voor uw literatuur club of andere kunstzinnige zich inspannen, dan is deze nieuwsbrief heeft precies de juiste mix van leesbaarheid en klassieke strooibiljet ontwerp om dingen stijlvol.

Als bonus kunt u goedkoop print dit ontwerp met behulp van een mono laser printer terwijl het verliezen niets van de originele charme.

Holiday Nieuwsbrief (Santa ‘ s Slee & Rendieren) – MS Office-Sjablonen

De feestdagen zijn moeilijk als je niet kunt krijgen om te zien alle de familie die je wilt, maar met een mooie nieuwsbrief kunt u de uitgebreide relaties op de hoogte van wat er gebeurt in je leven. Zeker, mensen hebben Facebook en andere sociale media, maar een persoonlijke nieuwsbrief heeft dat veel meer sentimentele waarde.

Het probleem is dat het kijken via de gratis nieuwsbrief sjablonen met feestelijke flair steevast betekent dat we ongelooflijk lelijk, felle ontwerpen. Dit sjabloon toont echter aan dat u altijd kunt blijven in Santa zonder de Comic Sans en krijt art. Het ziet er zeer stijlvol, terwijl het nog steeds gevuld met yuletide op te vrolijken.

Nog beter, je hoeft niet na te denken onderwerpen op te vullen met. De sjabloon bevat gedetailleerde ideeën voor wat te zijn in elke sectie.

Bloemen-Nieuwsbrief – Broer Creative Center

De hierboven gratis sjablonen van Microsoft zijn vrij makkelijk te gebruiken. Je moet gewoon om ze te downloaden als Word-bestanden en ga verder zoals gebruikelijk. Terwijl Broer is leuk genoeg om hun nieuwsbrief sjablonen voor iedereen te gebruiken, je moet ook gebruik maken van hun eigen online editor. Het is gelukkig vrij eenvoudig en de resulterende PDF is mooi en helder. Goed voor afdrukken of e-mailen.

Deze specifieke nieuwsbrief geeft een mooie bloemen achtergrond, met ruimte voor twee foto ‘ s, bijgesneden, in ronde frames. Het aanbevolen gebruik is voor iets zoals een spa of andere wellness-activiteiten, maar deze one-page design nieuwsbrief zou goed kunnen zijn voor een “zachtere” enterprise-dat wil verspreiden van bepaalde informatie snel rond naar geïnteresseerde partijen.

Het is ook in het oog springende als een print flyer kunt u de stapel in de winkel of waar mensen rondhangen en wachten. Als het kantoor van een arts.

Horeca & Toerisme Travel & Hotels – Broer Creative Center

Dit is een andere corker van de Broer Creative Center. Als u hebt of van plan om een AirBnB, dan is dit de perfecte nieuwsbrief sjabloon om mensen te laten overnachten weten wat er beschikbaar is en wat de laatste gebeurtenissen zijn met uw pad.

Het is ook perfect als een nieuwsbrief e-mail naar de mensen die het hebben ondertekend je bezoeker boek over de jaren. Met het oog op een verleidelijke ze terug voor een ander verblijf. Natuurlijk, je fotografie spel moet worden op het punt, maar heb je de foto ‘ s voor haar is dit de perfecte sjabloon te schuiven ze in.

Hallo Vorst – Adobe Vonk

Dit is een van de twee Adobe Vonk nieuwsbrief sjablonen op deze lijst. Zoals die van Broeder, moet u gebruik maken van Adobe ‘ s eigen online editor. Daarnaast, tenzij je een betaald abonnement hebt, heb je te maken met een klein Adobe Vonk watermerk in de hoek van uw nieuwsbrief. Het is echt niet opdringerig op alle echter en gezien hoe mooi sommige van deze sjablonen zijn, het is een klein offer.

Spreken van die, Hallo Vorst onmiddellijk viel ons oog als de perfecte sjabloon om te pronken met je fotografie en de mensen laten weten over de interessante plaatsen waar je bent geweest en wat je allemaal hebt gezien.

Natuurlijk, de standaard template is ontworpen met de winter/herfst kleuren, maar u kunt dit wijzigen in een handomdraai. Het is artistiek, maar nog steeds zeer leesbaar en zorgt voor een geweldige keuze als u van plan op het maken van frequente kleine releases.

Literatuur Monitor – Adobe Vonk

Doen mensen nog meer lezen? Goed, uw vrienden en ze zijn gewoon sterven om te horen wat uw laatste gedachten zijn over de wereld van de literatuur van deze week. Als u wilt om op te roepen de geur en het gekraak van een geliefde papieren boeken, is dit sjabloon van Adobe Vonk is alleen het ticket.

Je zou kunnen denken Hemingway zich grommend in milde goedkeuring kunnen zijn, indien deze werd gevonden in zijn brievenbus. Hoewel, ironisch genoeg, is dit zeer leesbare lay-out is het best geschikt voor diegenen die kan worden parsimonious met de omhaal van woorden. Als je wat we zeggen.

Extra! Extra! Lees er Alles Over!

Wow, wat een schat van een flitsende, gratis nieuwsbrief sjablonen voor elke gelegenheid. Aanpassen aan uw smaak en dan genieten van het geld dat u hebt opgeslagen op het inhuren van een grafisch ontwerper, terwijl iedereen denkt dat je bent gegaan pro met de publicatie.

Het schrijven is al op je echter, we kunnen je niet helpen met dat.