Online Gaming: Ping vs Frames Per Seconde (FPS)

0
131

Als het gaat om online gaming, geen excuus voor de daling in de gaming prestaties zal worden gebruikt “Het was lag”. De term wordt vaak gereserveerd voor wanneer het spel response-tijd is te langzaam, na het invoeren van een toetsenbord commando. Het kan soms ook worden uitgesproken, om andere redenen, zoals het niet nemen van persoonlijke verantwoordelijkheid voor een gebrek aan vaardigheden of een daling in de framerate.

De laatste twee hebben helemaal niets te maken met vertraging. In feite, slechte frame rates hebben alles te maken met uw computer en niet op complicaties met het netwerk, namelijk hoge ping, dat is wat de oorzaak lag. De meeste gamers hebben nog steeds geen inzicht in de werkelijke oorzaak voor de vertraging die ze mopperen over.

Dit gebeurt zo vaak, dat zelfs de definitie is veranderd om te passen, het bellen van een daling in de kaders van “lag” en het combineren van de verwijzingen naar bedoel gewoon “een merkbare afname in de snelheid van de toepassing, te wijten aan extreme overbelasting van het netwerk of onvoldoende verwerking van de macht.”

Frames Per Seconde (FPS) vs Ping

Ik denk met lag een straattaal term, de definitie is waarschijnlijk te veranderen afhankelijk van de grillen van de mensen die er gebruik van maken. Echter, om in precies wat de oorzaken lag, zullen we eerst moeten begrijpen van de verschillen tussen de frames per seconde (FPS) en ping.

Om u te helpen bij het opsporen en oplossen van computer problemen met de prestaties wanneer ze zich voordoen, u zult hebben om de oorzaak te begrijpen. We kunnen beginnen met het op te splitsen en te bespreken wat fps en ping zijn en dan is het toepassen van wat we hebben geleerd. Dit zal helpen om te ontdekken waarom onze online gaming sessies hebben problemen met de prestaties.

Lage Frames Per Seconde

Lage frames per seconde (FPS) is een computer probleem, en is daarom technisch niet verondersteld te worden beschouwd lag. FPS is eigenlijk een meting van hoe goed je spel op uw computer wordt uitgevoerd. Het geeft het aantal nieuwe beelden dat kan worden gegenereerd door uw computer voor het maken van een vloeiende afbeelding in het spel.

Hoe hoger het aantal frames, hoe gladder de gameplay zal worden. Wanneer frames laag zijn, kunnen de beelden schokkerig weergegeven, schokkerig of schijnbaar stotteren op het scherm. Het maximale aantal frames op uw computer kan genereren, wordt bepaald door een paar dingen.

  • De specificaties van uw Computer Processing Unit (CPU), de grafische kaart (GPU), RAM (Random Access Memory), en soms is de harde schijf.
  • De grafische instellingen van de game die je momenteel wordt afgespeeld.

Meestal is de reden voor de lage FPS is dat er meer dingen zijn er op het scherm gebeurt dan uw computer kan genereren. Dit treedt meestal op tijdens het spelen van meer geavanceerde games op een computer in de behoefte van de bijgewerkte onderdelen. Gewoon omdat het kan zijn dat uw computer vink alle vakjes aan voor een spel minimum eisen, betekent niet dat het spel soepel te laten verlopen.

Een merkbare daling in FPS is waarschijnlijk te wijten aan uw computer probeert te maken meer dan het kan verwerken. U kunt dit probleem vermijden door het upgraden van één (of alle) van de vier genoemde onderdelen hierboven. Het kan ook helpen om ervoor te zorgen dat er niets anders wordt uitgevoerd in de achtergrond tijdens het spelen van games, zodat op uw computer de verwerkende middelen niet wordt gesplitst.

Een Hoge Latency

Lag, in zijn ware definitie, is het gevolg van een probleem met het netwerk. Namelijk, een hoge latency, ook wel aangeduid als “ping”, is de vertraging tussen de informatie die wordt verzonden en ontvangen. Dus als uw netwerk aan het praten is met de game server, de lengte van de tijd die het kost om de server te “horen” wat is uw computer vragen is verwerkt in uw ping.

Hetzelfde gebeurt ook wanneer de game server antwoorden op uw computer vraag. De tijd die het duurt om het ontvangen van dit antwoord is ook meegewogen in uw ping. Het resultaat van beide zal u voorzien van een nummer bedoeld voor uw ping. In het spel, je ping is gemeten in milliseconden) zodat deze kan worden weergegeven als ###ms (# als het totaal).

Hoe hoger de ping, hoe hoger de kans van uw spel de tijd dat lag. Meestal, als uw computer is gebaseerd ver weg van het spel van de server op locatie, je ping is waarschijnlijk hoog. Een voorbeeld hiervan is het spelen van een nieuwe oost-mmorpg gebaseerd in Zuid-Korea terwijl u woont aan de oostkust van de Verenigde Staten. U kunt rekenen op een hogere dan normale ping.

Hoge Ping-Indicatoren

Beelden per seconde kunnen nog steeds hoog blijven terwijl je spel is ervaren zwaar lag. Bij het spelen van een multiplayer game, het spel zelf kan glad lijkt, met alle afbeeldingen gegenereerd als ze zouden moeten zijn. Echter, gedurende deze tijd, de spelers op het scherm geplakt, waarop in de plaats, of gezien te worden geteleporteerd rond. Dit is niet een “spel hack” (al is het niet volledig uit het rijk van de mogelijkheid), het lag.

Een andere indicator is een poging om te landen schoten op iemand in een first-person shooter spel, maar je voortdurend mis elke keer, zelfs terwijl op point blank range. Dit kan zijn omdat uw latency is zo hoog, dat, tegen de tijd dat je schot bereikt de tegenstander op uw scherm, ze hebben eigenlijk al verplaatst van het teken op hen. Acties die u ingevoerd hebt zal schijnbaar langer duren gebeuren op uw scherm dan ze zouden moeten.

Lag spikes zijn ook een probleem. Deze samenvallen met de teleport rond ding eerder besproken in een multiplayer spel. De vertraging kan raken van een ruwe patch waardoor het aantal oploopt, zodat ook normaal lopen nu lijkt het net alsof de speler tekens’ zijn te trekken uit een tijd springen.

Het Verbeteren Van Uw Lag

Er zijn niet veel dingen die u zelf kunt doen om uw achterblijvende probleem. Een suggestie zou zijn om over te schakelen servers, indien van toepassing, aan een, die is dichter in de fysieke afstand tot waar je je momenteel bevindt. Een ander zou zich vast te houden aan het gebruik van alleen een ethernet-verbinding, in tegenstelling tot WiFi. Traag internet kan een rol spelen in uw achterblijvende ellende dus het verhogen van de snelheid van uw verbinding kan helpen.

Hopelijk kunt u nu begrijpen dat als je last van lag, is het gevolg van een probleem met het netwerk en niet met een computer. Computer problemen zijn een apart ding, zelfs al hebben ze vaak het gevoel vergelijkbaar.

Lage FPS en Lag Kan een verband lijkt Te bestaan

Om de zaak nog verder te compliceren het idee dat lag prestaties van de computer-based, lage FPS en lag soms kan weergeven op hetzelfde moment. Dit kan zich voordoen wanneer uw spel is het ervaren van zowel een netwerk reactietijd probleem en een beeld te genereren probleem.

Een voorbeeld zou zijn in een online mmorpg, bij het invoeren van een grote stad gevuld met andere spelers rond lopen, het is heel goed mogelijk om de ervaring van zowel lage frames en hoge ping tegelijk. De vertraging treedt op omdat de server heeft het moeilijk bij te houden met alles wat er op een keer, terwijl uw computer moeite heeft om het genereren van alle visuals op het scherm resulteert in de lage FPS.

Dit kan leiden tot verwarring onder gamers zoals in dit geval, zowel lage FPS en lag hebben dezelfde oorzaak – meer mensen dan het spel kan verwerken op één plaats tegelijk zijn. Dit betekent niet dat ze nu zijn hetzelfde, alleen dat het grote aantal spelers is wat de oorzaak is van zowel de dip in de prestaties van je computer en netwerk problemen.

Waarom Dit Belangrijk Is

Het begrijpen van het verschil tussen lag en lage FPS kan u helpen om problemen te identificeren en hebben een betere kans op de vaststelling van hen. Sommige spellen die u zal toestaan om uw huidige FPS en ping tijdens het spelen. Dus, terwijl het lijden lag in het spel, kunt u uw FPS en ping tellers te zien wat er is veranderd. Deze tip zal je uit om het huidige probleem en, indien mogelijk, kunt u om het te repareren.

Dingen die je kunt doen op basis van uw huidige niveau van ping vs FPS:

Normale Ping + Normale FPS

  • Alles is prima.

Hoge Ping + Normale FPS

  • Mogelijk is de server lag. Kijken om te zien of anderen op uw server klagen van lag.
  • Geen klachten? Zorg ervoor dat uw aangesloten op een lokale server (indien van toepassing). Als doelbewust op een nadere server van uw computer, hebt u waarschijnlijk al verstijfd zelf lag exemplaren.
  • Check de manager van de taak voor het netwerk programma ‘ s op de achtergrond die niet mag worden. Ze sluiten als u kunt gratis tot hulpbronnen in het netwerk, of wachten tot ze klaar zijn.

Normale Ping + Lage FPS

  • Als er veel dingen zijn op dit moment gebeurt op het scherm, geef uw computer mogelijk een paar seconden in te halen.
  • Kan ook worden programma ‘ s uitgevoerd in de achtergrond, het eten van de verwerking van middelen. U kunt taakbeheer en stoppen ze om te zien of de prestaties verhoogt.

Hoge Ping + Lage FPS

  • Kan veel dingen. Zowel een probleem met de computer die je op als een netwerk complicatie. Kan het gewoon een ongelukkige piek in beide. Je zou kunnen wachten om te zien of het afneemt en de waarden weer normaal, of voor het uitvoeren van de “correcties” geïllustreerd in de andere secties boven