Wat Is Xbox Spel Voorbij?

0
120

Xbox Game Pass is een spel abonnement voor Xbox en Windows 10 waarmee leden downloaden en spelen een grote bibliotheek aan games gratis zolang ze goed blijven ingeschreven op de dienst. Zie het als de Netflix voor de Xbox games.

Xbox Spel Pas begon klein, maar het is al snel uitgegroeid tot een grote aanbieden tegen een zeer redelijke prijs, en het is een interessante mogelijkheid om toegang te krijgen tot een grote selectie van games op een begroting.

Laten we even dieper kijken wat Xbox-Games Voorbij is, hoe het werkt, en hoe u het meeste kunt halen uit als u van plan bent om u te abonneren.

Xbox Game Pass Overzicht – Prijzen En Beschikbare Spellen

De twee belangrijkste dingen om te leren over de Xbox-Game Pass is de prijs en de beschikbare game catalogus voor Game-Pass-abonnees.

Zonder enige deals beschouwd, het Xbox Spel Pas voor console kost € 9,99 per maand. U kunt ook een Xbox Game Pass-abonnement voor de PC die alleen kost $4,99 per maand. Er is een hogere tier abonnement zullen we later uitleggen dat bundels in zowel de PC als de console, maar laten we eerst gaan over de basis.

De bibliotheek van games voor de Xbox Spel Voorbij leden is vrij uitgebreid. Het omvat de bestaande Xbox Game Studio titels zoals Halo: De Master Chief Collectie en de Versnellingen 5, of aankomende titels als Bleeding Edge en Ori en de wil van de Wisps.

Het moet ook duidelijk gemaakt worden dat dit geeft u toegang tot het downloaden van de games op je console of PC af te spelen vanaf uw apparaat. Dit is niet een cloud gaming-dienst als Project xCloud, zodat uw prestaties moet veel beter.

Alle aankomende Xbox Game Studio titels als Halo Oneindig beschikbaar zal zijn op de Xbox Game Pas op de dag van release. Naast dat, tientallen third party titels zijn beschikbaar op Xbox Spel Voorbij. Dit omvat oudere games zoals Minecraft en Darksiders 3 en nieuwere titels als De Uiterlijke Werelden en RAGE 2.

Er is geen beperking of grens aan hoeveel spellen die je kunt spelen of hoe lang je het kunt spelen. Zo lang als u zijn een Xbox Spel Pas lid te worden, je hebt onbeperkt toegang tot meer dan honderd opgenomen titels.

De games bibliotheek voor Windows-10 PC-gebruikers zullen verschillend zijn, maar er zijn overeenkomsten, met inbegrip van de nieuwe Xbox Game Studio titels en een catalogus van meer dan honderd spellen. Xbox Spel Pas voor PC is zeker een van de beste Windows-10 spel abonnement diensten.

Xbox Game Pass Ultieme vs Xbox Spel Doorgeven

Terwijl de standaard prijs voor een Xbox Game Pass-abonnement is $9.99, een ander prijsniveau, genaamd Xbox Spel Pas Ultieme misschien van meer belang voor u zijn. Het Xbox Spel Pas Ultieme abonnement kost $44.99/per kwartaal, dus $14,99 per maand.

Voor een extra $5 meer dan de standaard Xbox Spel Voorbij, en de voordelen zijn het overwegen waard. U krijgt toegang tot de PC-en console-games op de Xbox Game Pass Ultieme abonnement, en een Xbox Live Gold-lidmaatschap is inbegrepen. Die, door vergelijking, kost € 9,99 per maand op zijn eigen.

Als u al betalen voor Xbox Live Gold, betalen voor de Ultieme Game Pass tier kan eigenlijk bespaart u geld over te abonneren op zowel de standaard Xbox Spel Voorbij en Xbox Live Gold afzonderlijk.

Xbox Game Pass Ultieme leden krijgen ook andere voordelen aan een abonnement. Deze aanbiedingen zijn 1 maand van EA Toegang, 2 maanden Onenigheid Nitro, en 6 maanden Spotify Premium. Deze voordelen zijn een onderdeel van een eenmalige welkomstaanbieding.

Xbox Game Pass Deals & Aanbiedingen

Terwijl Xbox Live Gold, blijft een optie voor degenen die willen gewoon om te spelen Xbox games online, Xbox is duidelijk het duwen van hun nieuwe Game Pass-abonnementen hard. Zozeer zelfs dat ze bieden geweldige welkom aanbiedingen voor de nieuwe Xbox Game Pass leden.

Als u zich aanmeldt voor de Xbox-Game Pass Ultimate voor de eerste keer, kan je de eerste drie maanden voor slechts $1. Na de eerste periode van drie maanden, de $44.99 driemaandelijkse prijs zal beginnen, maar je kunt altijd annuleren voordat dat.

Er zijn momenteel niet alle aanbiedingen voor de Xbox Spel Pass standaard abonnement voor de console, maar als je het in de gaten te houden, er zijn regelmatig aanbiedingen. Voor nu, de Xbox is het duwen van mensen om zich in Xbox Spel Pas Ultieme plaats.

Als u alleen wilt spelen PC games, de Xbox-Game Pass PC-abonnement heeft momenteel een geweldige aanbieding die u zou willen. U kunt de eerste maand voor € 1 en dan verder maanden zijn slechts $4,99.

Bonus Features Xbox Spel Voorbij Leden Krijgen

Je hoeft niet alleen toegang tot een digitaal spel bibliotheek met Xbox Spel Voorbij. Als u wilt kopen een spel van het Spel Passeren catalogus permanent, bespaart u tot 20% op de digitale koers van het spel. Op de top van deze, voor alle digitale aankopen of add-ons voor games die ook beschikbaar zal zijn voor 10% korting op de standaard prijs.

Als u een Xbox Spel Pas Ultieme lid te worden, je kunt ook spelletjes spelen met de Play Anywhere. U kunt bijvoorbeeld beginnen met een spel van de Zee van Dieven op je Xbox, dan blijven deze later op uw PC.

Dit omvat grote titels als Gears 5 en zelfs Xbox original classic remasters zoals Voodoo Vince.

Hopelijk is dit geleerd heeft u alles wat u moet weten over wat de Xbox Spel Voorbij is en wat het biedt. Als u meer vragen hebt over de nieuwe Xbox game catalogus abonnement, voel je vrij om uit te reiken.