Terug Amazon Aankopen naar Kohl ‘ s: Ze Pack, Krijg Je een Coupon

0
111
Kohl ‘ s

Haat het plannen van Amazon pickups of gesleep met uw pakketten naar de UPS depot aan de andere kant van de stad? Kohl ‘ s samenwerking met Amazon maakt het doodsimpel om terug te keren uw Amazon-dingen—ze hebben zelfs pack het voor u op.

In een marketing bod, dat we moeten toegeven is vrij briljant, iemand ergens in de ingewanden van de Kohl ‘ s marketing-afdeling kwam met het idee om te installeren Amazon terug tellers in honderden Kohl warenhuizen in de Verenigde Staten (met uitzondering van de winkels in Anchorage, Alaska; vraag het ons niet wat ze tegen eenvoudig retourneren).

Alles wat je hoeft te doen is beginnen met de terugkeer hier, krijg je een QR-code via e-mail u kunt afdrukken uit te trekken of op uw telefoon in de winkel, de Kohl medewerker scant de code en pak het terug, en je bent klaar!

En, hoewel ze niet officieel praten over het op de Kohl ‘ s corporate pagina uitleggen van de Amazone terugkeer, het officiële beleid lijkt te worden om u een 25% korting coupon te gebruiken in-store. Niet alleen hoeft u niet in te verpakken en verzenden van uw spullen, maar als u iets anders nodig, kunt u altijd gebruik maken van de coupon. Het is perfect voor die momenten dat je beseft dat je waarschijnlijk moeten hebben gekocht handdoeken in persoon te vermijden, om te eindigen met goedkope degenen die denken dat ze zijn gemaakt van prikkeldraad en glasvezel.