Het Plannen van Uw Smart Home ‘ s Christmas Lights

0
650
Victoria Ditkovsky/Shutterstock

Of ze nu op uw kerstboom of versieren van uw huis, Kerst lampjes zijn mooi en een tijdloze traditie. Het probleem is de beheersing daarvan. Met de slimme stekkers, kunt u ze plannen om te schakelen automatisch aan en uit. Hier is hoe.

Start Met Slimme Stekkers

Josh Hendrickson

Hier is het goede nieuws: het Maken van uw kerstverlichting smart betekent niet dat je nodig hebt om te gooien uit het perfect goede verlichting die u hebt gebruikt voor jaren. U bent beter uit met wat je hebt want slim outdoor verlichting heeft de neiging om duurder.

In plaats daarvan kopen slimme stekkers. Deze kan geen “domme” slimme gadget. Slimme stekkers uit een eenvoudig principe. Als je een slimme stekker uit het snijdt macht aan wat u aangesloten aan, net als een schakelaar. Zet hem aan om de stroomvoorziening te herstellen. Dat is perfect voor de vakantie lichten, op de gebruikelijke controle door het snijden van hun macht (door de stekker van hen of het gooien van een schakelaar). Slimme stekkers zijn eenvoudig in te stellen, ook: Gewoon de stekker in een stopcontact en steek de stekker van uw verlichting in.

Het type van de slimme stekker die u nodig heeft hangt af van waar je bent en wat smart home tech die je al hebt. Maar als je nieuw bent in smart homes, raden wij ofwel Wyze stekkers of iClever pluggen voor uw binnen-stekkers en iClever voor uw outdoor-stekkers. Als je alleen van plan op de plannen van binnen verlichting, raden wij Wyze als de beste optie. Het is minder duur dan iClever binnen-entry en de app is beter. Maar als je op zoek bent naar plannen van binnen en buiten, dan raden wij het gebruik van iClever voor beide. Op die manier hoeft u alleen maar te leren van een app.

Beide zijn betaalbaar, goed werken, en zijn compatibel met Alexa en Google. Dat is van essentieel belang als u overweegt om in slimme woningen en niet over een smart home hub. Smart home hubs fungeert als de “hersenen” van geavanceerde smart homes, maar dankzij Google-Assistent en Alexa ze niet meer nodig. U hoeft niet een voor de basisfuncties van de plannen,

Plannen met een App

Voor een eenvoudige planning, is het het gemakkelijkst om de app te gebruiken van uw smart plug fabrikant. Bijvoorbeeld, als u die hebt Wyze of iClever slimme stekkers, uw eerste stap is om te downloaden, ofwel de Wyze (voor iOS en Android) of met een iClever de Smart Life app (voor iOS en Android) app. Plaats een slimme stekker niet in uw stopcontact en koppel deze met de app. U moet hiervoor één plug per keer.

Meestal raden we u aan om te kiezen van de namen voor de slimme stekkers voorzichtig. Maar, in dit geval, je gaat om ze toe te voegen aan een Kerst-groep. U kunt de naam “Kerst 1,” “Christmas 2′, enzovoort. Wilt u misschien de naam van uw boom lichtjes anders. De naamgeving van deze “kerstboom” zal helpen als je ooit wilt u gewoon aansluiten op het gescheiden van de rest van uw verlichting. Als je alles hebt gekoppeld en installatie, zult u sluit uw verlichting. Beide apps hebben een samenwerkingsverband functie, en het is de moeite waard het groeperen van al uw kerstverlichting samen, zodat je kunt maken een planning te beheren.

Uw volgende stap is het maken van een planning. Wyze oproepen planningsopties “regels” tijdens het Slimme Leven roept ze “automations.” In beide gevallen kunt u de regels of automatiseringen, kies uw plug-groep, kies of draai de pluggen aan of uit en kies een tijdstip voor het uitvoeren van de regel. Dat zou kunnen zien als “te zetten stekkers om 6:30 P. M.”, bijvoorbeeld. U zult willen maken van twee schema ‘ s, om te zetten op uw lampen en de andere om ze weer uit.

U kunt zelfs een derde of vierde regel te controleren specifieke verlichting. Bijvoorbeeld, wilt u misschien om te schakelen op de boom lichten eerder dan de buitenverlichting. Bent u klaar met geautomatiseerde kerstverlichting. Maar, als je wilt om verder te gaan dan basic plannen, kunt u overwegen het toevoegen van een Echo-Stip-of Google-Nest Mini aan uw huis voor extra opties.

Voeg een Echo-Stip-of Google-Nest Mini

Amazon, Google

Naast het toevoegen van voice controle voor uw huis, smart luidsprekers werken met smart-apparaten uit meer dan één onderneming en bind ze samen. Een Echo-Stip (met Alexa) of Nest Mini (met Google-Assistent), kunt u een app om de controle binnen de stekkers van de Wyze, outdoor stekkers van iClever, en zelfs slimme lampen van een ander bedrijf. Ze wezen optreden als de hersenen van uw smart home. Eerder dan het maken van een schema in de Wyze app en een andere plannen in de Smart Life app, kunt u gebruik maken van Alexa, Google of Assistent voor het maken van een enkele schema dat de controles van de beide sets van apparaten.

Als u nog niet geïnvesteerd in het ecosysteem nog, raden we aan de Echo-Stip over het Nest Mini. Dat komt vooral omdat Alexa routines zijn meer intuïtief en krachtiger dan die van Google-Assistent.

Maar beide zullen werken. Als u al in het bezit van een smart speaker, niet de behoefte voelen om te kopen een andere, tenzij je wilt om uit te breiden uw voice control op andere kamers.

Met behulp van Alexa, Google of Assitant een Schema Maken

Alexa en Google Assistent versie van de planning is de zogenaamde “routines.” Routines zijn, in wezen, zeer basic als/dan-programma ‘ s. U stelt een trigger, het “als” voor uw Echo of Nest Mini monitor. Vervolgens maakt u acties te voorkomen (“dan”). Een basic routine zou kunnen zeggen, “als het 7 UUR, sla dan op de Kerst groep.”

Het creëren van routines voor zowel Alexa en Google Assistent is niet ingewikkeld, maar de apps zijn vaak veranderen, en dus doen de stappen voor routines. Check de officiële documentatie van Amazon en Google voor de meest up-to-date informatie. Voor Google-Assistent, in gedachten te houden bij het instellen van een schema dat u verplicht bent om een spraakopdracht te. Wij stellen daar iets als “turn on Christmas”, zodat het routine kan verdubbelen als een gemak spraakopdracht.

Het hebben van Plezier Met Alexa Extra Bevoegdheden

Josh Hendrickson

Als je kiest voor een Echo-apparaat, hebt u een paar handige opties die Google niet bieden. De eerste is de mogelijkheid om het gooien van een wacht commando in een routine. Dat is handig als u wilt combineren in een “on” en “off” routine in één. U kunt een routine schakelt de verlichting aan vlak voordat u naar uw werk gaat, wacht tien minuten, en zet ze weer uit. Je krijgt een mooi zicht als je het huis verlaten. Op een vergelijkbare manier kunt u voor het maken van een routine schakelt de verlichting op 6 uur, wacht vier uur, en sluit weer af.

De tweede fase omvat een leuke truc met Echo-Knoppen. U kunt een paar Echo Knoppen op een Echo-apparaat en integreren in je dagelijkse routines. Dat omvat in-of uitschakelen (maar niet beide) slimme apparaten wanneer u drukt op de knop, wat nuttig is voor iets als een vergrendeling van de knop. Of, met Kerst dus in de buurt, je kan het Echo-Knop “op de knop” voor uw kerstverlichting. Het is een leuke maar eenvoudige truc die iedereen kan genieten.

Vergeet niet om de Muziek

Of u gebruik Google en Alexa om de macht van uw smart home, kunt u klaar bent met een routine af met muziek. Misschien wil je niet dat te doen met de geplande routine—immers, je kan ziek worden van het na een tijdje—maar het is het overwegen waard voor een speciale routine activeert u spraakgestuurd of Echo-Knop.

En heb je keuzes. U kunt muziek afspelen op uw indoor smart speaker, natuurlijk. Maar als u een outdoor luidspreker, kon u de muziek niet. Gepaard met een Echo-Knop in te schakelen op uw lichten, heb je een eenvoudige kerstshow iedereen van kan genieten.

Als je denkt, “nou, dat is vrij simpel,” je bent precies goed en dat is het punt. Met smart hubs of een Raspberry Pi , kun je een stuk verder en maak verblindend licht geeft, maar niet iedereen wil dat. Alexa en Google-Assistent zijn perfect voor goedkope, eenvoudige automatiseringen, dat niet de dagen samen te stellen.

Zodra u de stekkers en luidsprekers, kunt u samen met uw smart kerstverlichting in een uur of twee. En dat is een goede plek om te starten tijdens de drukke feestdagen. U kunt altijd meer toevoegen in de toekomst.

LEES VERDER

  • “Hoe maak je een Backup van Je Kindle markeringen en Notities
  • “12 de Familie van de Technische Ondersteuning en Tips voor de Feestdagen
  • “Thunderbolt 3 vs. USB-C: Wat is het Verschil?
  • “Het Delen van een Live Foto als een GIF te Twitter vanaf Je iPhone of iPad
  • “Die iPhones Hebben Portret Modus?