Hvordan å Lage Pris Varsler For Ferie Shopping Tilbud

0
129

Med Black Friday og Cyber mandag bak oss, en av de største tilbringer ferien er fortsatt på horisonten: Jul! Mens kunnskapsrike kjøpere kan ha fått sine julehandelen ut av veien i løpet av årets to største dagene for avtaler, det er mer sparepenger til å komme som forhandlere arbeidet med å tømme lageret før nyttår.

Med massevis av året-ending online salg igjen å være scavenged, det er verdt det å kjenne noen av de beste måter å ha internett gjør de vanskeligste delene av shopping for deg. Sammenligning shopping er vanskelig og tidkrevende, men vi vet at to web-tjenester som kan spare deg for mye tid.

Hvis det er en bestemt butikk eller elementet som du har fått øye på før Jul, det er to gode måter at du kan overvåke dem og vet når store online avtaler kommer, eller en bestemt pris er oppfylt.

I denne artikkelen, la oss gå gjennom disse to måter hvordan du kan komme i forkant av andre kunder ved hjelp av Slickdeals og Keepa for automatisert pris varsler.

Slickdeals

Hvis du er stor på shopping, har du sannsynligvis hørt om Slickdeals. Slickdeals er frisk ut av feirer sitt 20-årsjubileum, med 20 dager med håndplukkede tilbud til fans av sin hjemmeside. Mens Slickdeals’ frontpage er et vel anerkjent svingdøren av up-to-date tilbud, du kan ikke vite om uten tvil den beste funksjonen – tilbyr varsler.

Slickdeals ” tilpasset tilbyr varsler personlig har reddet meg hundrevis av dollar, om ikke tusenvis, og de kan gjøre det samme for deg. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg for en Slickdeals konto og gå til den Tilbyr Varsler side.

Når du har valgt et nøkkelord for et produkt du er interessert i, legger du det ved å skrive det inn og trykker på Enter – tasten. Du kan deretter klikker du Flere Alternativer for å finjustere din pris varsel.

Disse alternativene er det som gjør Slickdeals tilbyr varsler så kraftig. Du kan endre målet forum, varsling metode, frekvens, og tilbyr rating terskel.

Ved å laste ned Slickdeals app på iOS eller Android, kan du åpne deg opp for tilbud på farten med Slickdeals’ mobile push-varslinger. Å velge instant frekvens, snarere enn daglig, betyr at i det øyeblikket en tilsvarende avtale er lagt ut, så lenge den oppfyller din vurdering terskelen, vil du få beskjed om det.

Vurdering terskelen for glideren kan være den viktigste alternativet på denne siden. Misligholde til +2, dette refererer til antall netto upvotes nødvendig før din melding er utløst. Den ikke-numeriske verdier refererer til spesielle og omtalt rangeringer.

For denne verdien, vil du ønsker å bruke Noen produkter du er svært ivrig etter å kjøpe, men kanskje noe høyere, for eksempel Populære, for et produkt du bare er interessert i hvis avtalen er spesielt god, som ble plukket ut av samfunnet.

Når du er fornøyd, klikker du på Legg til Vakt – knappen.

Du kan legge til så mange avtaler som du vil, og disse kan defineres ved hjelp av nøkkelord, eller lagre eller merkevare-navnet (hvis det støttes av Slickdeals). For butikker og merker, du kan også kombinere flere i en enkelt vakt.

Hvis du ender opp med å finne disse tilbyr varsler nyttig på nettet, vi absolutt anbefale å installere appen på telefonen din for umiddelbar push-varsler (som vist ovenfor).

Keepa

Hvis du har hørt om CamelCamelCamel, Keepa er lik, men vi tror at Keepa er leserutvidelser og diagrammer er mye mer intuitiv og kraftig.

Keepa er en Amazon og eBay pris sporing tjeneste som har pris history charts, prisnedgang og tilgjengelighet varsler, og mer. Selv om Keepa bare støtter Amazon og eBay, disse to butikker er en massiv klump av e-handel plass.

Keepa er tilgjengelig som en nettleserutvidelse på Chrome, Firefox, Opera (via Chrome-utvidelse), og Internet Explorer. Det er ingen mobil apps for Keepa, men du kan holde opp med pris varsler på smarttelefonen hvis du har en e-postklient, Facebook, Telegram, eller RSS-leser.

Etter at du har opprettet en konto og installere nettleseren extension, Keepa automatisk viser prishistorikken diagrammer på hver Amazon produktet side.

Øverst på denne oversikten, vil du se flere faner, et vesen Spor produkt—ved å klikke på denne fanen vil endre synspunkter og presentere deg med valg å gjøre nettopp det.

Keepa støtter sporing av produkter som er solgt ny og brukt av Amazon og tredjeparts selgere. Mens du ikke kan spore elementer fra eBay, andre elementer som kan spores på Amazon vil også tilby kartlegging for matchet eBay resultater.

Det er verdt å merke seg at det er tre sporing moduser: Enkel, Avansert, og Pro. Grunnleggende (vist ovenfor) og Avansert er tilgjengelig for gratis. Avanserte alternativer vil tillate deg å sette pris varsler basert på Lyn Avtaler, legge til notater og etiketter, kan du vurdere frakt kostnader i prisene, og mer.

Å sette opp innstillinger for varsling, må du gå til Innstillinger-området i Keepa nettstedet.

Angi en hvilken som helst eller alle av disse for å motta prisen varslinger som du ønsker. Igjen, mens Keepa ikke har en native iOS-eller Android-app, disse alternativene (for eksempel Telegram) kan utnyttes slik at Keepa varsler er lett å se på din smarttelefon.

Til slutt, du kan se og administrere alle dine for tiden spores elementer på Keepa er Sporing Oversikt side.

Her kan du se alt du for øyeblikket sporing på et øyeblikk. Du kan også bulk administrere alle dine produkter ” individuelle innstillinger. Det tar bare et klikk og noen få tastetrykk å bytte et produkt som er ønsket pris.

Slickdeals og Keepa er godsends hvis du er en penny pincher eller savvy shopper. Disse to verktøyene for pris varsler gir deg hver fordel, ved skrivebordet eller smarttelefon, for å slå andre kunder til punch på noen gode tilbud som du ellers ville gå glipp av. Når du begynner å få Slickdeals og Keepa pris drop-varslinger, vil du lurer på hva du ikke hadde gjort dette før!