Het Maken van Prijs-Waarschuwingen Voor Vakantie Winkelen Deals

0
120

Met Black Friday en Cyber maandag achter ons, een van de grootste vakantie is nog steeds aan de horizon: Kerst! Terwijl savvy shoppers hebben gekregen hun kerstinkopen uit de weg gedurende het jaar is de grootste twee dagen voor aanbiedingen, er zijn meer besparingen te komen als retailers werken om duidelijk uit hun inventaris voor het nieuwe jaar.

Met veel jaar eindigend online sales links worden opgeruimd, het is de moeite waard om te weten dat sommige van de beste manieren van het hebben van het internet, moet u de moeilijkste onderdelen van het winkelen voor u. Vergelijken is moeilijk en tijdrovend, maar we weten dat twee webservices die kan bespaart u een hoop tijd.

Als er een bepaalde winkel of het item dat u hebt uw oog op voor de Kerst, er zijn twee grote manieren die u kunt volgen en weten wanneer grote online aanbiedingen komen of een bepaalde koopprijs is voldaan.

In dit artikel laten we deze twee manieren hoe je vooruit kan krijgen van andere shoppers met behulp van Slickdeals en Keepa voor geautomatiseerde prijs alerts.

Slickdeals

Als je op shopping, u hebt waarschijnlijk gehoord van Slickdeals. Slickdeals is vers van de viering van haar 20-jarig bestaan met 20 opeenvolgende dagen met de hand geplukt aanbiedingen voor fans van de website. Terwijl Slickdeals’ frontpage is een erkende draaideur van up-to-date aanbiedingen die u niet mag weten over misschien wel de beste feature – deal alerts.

Slickdeals’ aangepaste deal alerts persoonlijk hebben mij gered van honderden dollars, zo niet duizenden, en ze hetzelfde kunnen doen voor u. Alles wat je hoeft te doen is aanmelden voor een Slickdeals account en ga aan de Deal Waarschuwingen pagina.

Als je eenmaal hebt gekozen voor een zoekwoord voor een product dat u geïnteresseerd bent, kunt u deze toevoegen door te typen en te drukken op de Enter – toets. U kunt vervolgens op Meer Opties om het afstemmen van uw prijs alert.

Deze opties zijn wat Slickdeals deal alerts zo krachtig. U kunt het doel forum, melding methode, de frequentie en de deal rating.

Door het downloaden van de Slickdeals app op iOS of Android, open je jezelf omhoog naar aanbiedingen op de gaan met Slickdeals’ mobiele push-meldingen. Het selecteren van instant frequency, eerder dan de dagelijkse, betekent dat op het moment dat een passende deal is geplaatst, zolang het voldoet aan uw rating, zult u het weten.

De rating schuifbalk kan de meest belangrijke optie op deze pagina. Standaard op +2, dit verwijst naar het aantal netto upvotes nodig voor uw melding wordt geactiveerd. De niet-numerieke waarden verwijzen naar speciale en aanbevolen ratings.

Voor deze waarde, wil je gebruik maken van Een voor-producten die u zeer graag te koop, maar misschien iets hoger, zoals Populair, voor een product dat u alleen geïnteresseerd bent in als de deal is bijzonder goed, zoals gekozen door de gemeenschap.

Wanneer u tevreden bent, klikt u op de Toevoegen Alert – knop.

U kunt er toevoegen zoveel aanbiedingen als je wilt, en deze kan ook worden gedefinieerd door een sleutelwoord, of winkel of merk naam (indien ondersteund door Slickdeals). Voor winkels en merken van, kunt u ook combineren met meerdere in een enkele waarschuwing.

Als je uiteindelijk het vinden van deze deal alerts handig op het web, we raden het installeren van de app op uw telefoon voor direct push-berichten (zoals hierboven weergegeven).

Keepa

Als je hebt gehoord van CamelCamelCamel, Keepa is vergelijkbaar, maar wij geloven dat Keepa de browser-extensies en grafieken zijn nog veel meer intuïtief en krachtig.

Keepa is een Amazon en eBay prijs tracking service die functies price history grafieken, prijsdaling en beschikbaarheid waarschuwingen, en meer. Hoewel Keepa alleen ondersteunt Amazon en eBay, deze twee winkels zijn een enorm brok van de e-commerce ruimte.

Keepa is beschikbaar als een browser-extensie in Chrome, Firefox, Opera (via de Chrome-extensie) en Internet Explorer. Er zijn geen mobiele apps voor Keepa, maar je kan houden met de prijs alerts op uw smartphone als u een e-mail client, Facebook, Telegram, of een RSS-reader.

Na het aanmaken van een account en het installeren van de browser extensie, Keepa automatisch weergegeven prijs geschiedenis grafieken op elke Amazon product pagina.

Over de bovenkant van deze grafiek, zie je meerdere tabbladen, één Track productte klikken op dit tabblad zal veranderen uitzicht en presenteren u met opties om dat te doen.

Keepa ondersteunt het bijhouden van de verkochte producten nieuw en gebruikt door de Amazone en de door derden op de verkoper. Terwijl u niet kunt volgen items van eBay, alle items die bijgehouden op Amazon zal ook het in kaart brengen voor elkaar afgestemd eBay resultaten.

Het is vermeldenswaard dat er drie tracking modes: Basic, Advanced en Pro. Basic (zie hierboven) en Gevorderden zijn gratis beschikbaar. Geavanceerde opties kunt u instellen prijs meldingen op basis van Lightning Aanbiedingen, memo ‘ s toevoegen en tags, overweeg verzendkosten in de prijzen, en nog veel meer.

Voor het instellen van uw voorkeuren, moet u ga naar de Instellingen van de Keepa website.

Een of meer van deze te ontvangen prijs meldingen zoals u wenst. Opnieuw, terwijl Keepa niet over een native iOS-of Android-app, deze opties (zoals een Telegram) kan worden versterkt, zodat Keepa meldingen goed te zien op uw smartphone.

Ten slotte kunt u zien en beheren van al je momenteel bijgehouden van items op Keepa het Bijhouden van een Overzicht.

Hier kunt u alles zien wat je op dit moment volgen in een oogopslag. U kunt ook bulk beheren van al uw producten van de individuele instellingen. Het duurt slechts een klik en een paar toetsaanslagen tot wijziging van enige product op de gewenste prijs.

Slickdeals en Keepa zijn godsends als je een cent pincher of slimme shopper. Deze twee hulpprogramma ‘ s voor prijs waarschuwingen geven u elk voordeel, op uw bureau of smartphone, te verslaan van andere shoppers naar de stempel op een aantal grote deals die je anders mist. Zodra je begint steeds Slickdeals en Keepa daling van meldingen, zult u zich afvragen wat u niet had gedaan vroeger!