Topp 3 Bästa Billiga Android-Plattor

0
110

Början i och med lanseringen av den ursprungliga iPad tillbaka i januari 2010, och det tog inte lång tid för tabletter för att göra en mycket konkret inverkan på våra vardagliga liv. Vi har redan sett massor av variationer över åren, inklusive konvertibla laptop-stil tabletter, tabletter med en dockningsstation med tangentbord, och även laptop ersätter tabletter.

Precis som mobiltelefoner, billiga Android-surfplattor har fått avsevärt bättre under de senaste åren. Vi har sett en ökning i tabletter med högre upplösning skärmar, snabbare processorer, mer minne än någonsin tidigare.

Tabletter som faller i sub-$200 har under mättade marknaden och det kan ofta vara svårt att bestämma vilka alternativ som är verkligen är värt priset.

Oavsett om det är som en present till en vän, ett barn eller dig själv, det finns massor av val man kan göra när man beslutar om en tablett värt att investera i. Lyckligtvis för dig, vi har minskat ner det till de tre bästa billiga Android tabletter som fungerar bra och kommer inte att bryta banken.

Topp 3 Bästa Billiga Android-Plattor

När det gäller budgeten Android tabletter, ingen har mer valuta för pengarna, än Amazon. Det är därför du kommer att hitta två av de tre posterna på denna lista är Amazon som tillverkas. När du letar efter en prisvärd surfplatta med enastående funktioner och användbarhet, att det skulle vara en svår uppgift att hitta ett företag som producerar bättre.

Här är våra tankar om vad som är den bästa billiga Android tabletter som du kan köpa på en budget.

Amazon Fire HD 8

När du letar efter en kombination av en stor display, solid prestanda och budget vänlighet, Fire HD 8 tar topplaceringen. Även om hårdvaran är inget att skriva hem om (det är en 8-tums surfplatta för under $100 efter alla) du kan plocka upp i en av fyra färger, svart, röd, gul, och blå.

Låt inte billig plast utseende och känsla avskräcka dig från ett köp. Det primära fokus för alla tablet kommer att vara displayen. Fire HD 8 kommer med en 1280×800, med fasta vinklar och skarpa färger. Det behöver inte hålla ett ljus till Apple iPad tills du inser att iPad har en prislapp som börjar på $800.

Människor som söker en budget är normalt inte söker också top of the line, banbrytande funktioner. På bara en tiondel av priset, Fire HD 8 har massor av värdefulla funktioner för alla som är i behov av en mobil Netflix-spelare, hem-baserade tablet, eller något att sysselsätta barnen.

Det har fram-och bakåtvända kameror som du kan ganska mycket att ignorera utanför videosamtal. Men, för att göra upp för det, den dubbla stereohögtalarna ger oklanderlig ljud för att titta på videor och lyssna på musik.

Basen tablet levereras med antingen 16 eller 32 gb lagringsutrymme, vilket är inte mycket nuförtiden. Det finns också en microSD-kortplats för mer lagring. Mediatek-quad-core processor är inte den snabbaste på marknaden, men det är mer än nog för daglig användning, strömma Netflix, eller surfa på webben.

En av de bättre specifikationer hittar du på Fire HD 8 är batteritiden. Du kan lätt spendera upp till tolv timmar att titta på filmer, surfa på nätet, eller trassla ut på några låtar, obehindrat av låg batteri varning.

Programvaran på Fire HD 8 är lite av en blandad kompott beroende på förväntningar. Det går på Elden OS, som är en kombination av Android och Googles programvara med öppen källkod. Som sagt, det är fortfarande inte erbjuda rätt stöd för Google Play Store eller Google är fullständig svit av applikationer. Istället, du är fast med hjälp av Amazons egen Amazon Appstore för nedladdningar.

Men om du är intresserad av att använda Google Play Store och Google Play-Tjänster på din enhet, är det möjligt att ha dem sideloaded med tredje part. Det finns massor av modding och anpassning finns, men även utan det, Amazon Appstore har de flesta av programmet (bortsett från YouTube) du kan förvänta dig på en tablet. För alla som är konsekvent med hjälp av Amazon och Amazon produkter, bör detta inte så stor roll.

Alexa har integrerats i Fire HD 8, och kan kommas åt genom att trycka ner och hålla inne Hem – knappen. Det kommer då att aktiveras och väntar på alla frågor och förfrågningar som du känner behov av att be.

Startsidan kommer att innehålla annonser, vilket är anledningen till att priset är så lågt, men egentligen inte orsaka några problem eller olägenheter. Men, om du inte hittar dem irriterande, och du kan hosta upp en $15 avgiftsbelagd att få dem bort från enheten.

Även med dess brister, Amazon Fire HD 8 är en fantastisk liten apparat. Det finns massor av kvalitet förpackade i en $80 prislapp särskilt om du planerar att använda tablet särskilt som en media-baserad enhet. Amazon Prime abonnenter kommer att finna det mycket mer tilltalande, men det är fortfarande den perfekta följeslagaren enhet för alla som är i behov av en billig Android-tablet.

Amazon Fire HD 10

Amazon Fire HD 10 är Amazon: s bäst säljande tablett. Trots att den ursprungliga var oerhört nedslående, de senaste två åren har sett värdet av Fire HD 10 växa betydligt.

Tabletten genomgick ett år av pånyttfödelse tillbaka 2017 och kom ut med en ny design och ett lägre pris. Den 2019 modell har sett ännu fler tillägg och ändringar i form av en ny processor, en USB-port C, och några nya färger att välja bland.

De nya färgerna har dämpade blå och röda, som ser fantastiska och ge daterad plast utseende en mer mogen atmosfär. MicroUSB port har ersatts med en mer önskad USB-port C, medan hastigheten har ökat med trettio procent.

I ärlighetens namn, är denna enhet är ännu bättre än Fire HD 8 för media syften med en otroligt skarpa 1080p-skärm och fyra högtalare längs sidorna av enheten. Den enda skillnaden är givetvis priset.

Det gör att drabbas av samma problem med sitt operativsystem inte stödjer Google Play Store, men om du tycker att en extra $100 som är ett rimligt pris att betala för bättre grafik och ljud, kan detta vara den surfplattan som du har letat efter.

Lenovo Smart Fliken M10

En liten uppgradering till Fliken Lenovo 4, Lenovo Smart Fliken M10 ger tillsammans med det stora nya funktion: en full högtalardocka. Dolby-drivna funktionen gör det möjligt för dig att stänga av Smart-Fliken i ett Bo Hemma-esque enhet.

Den är utrustad med dubbla framåtvända högtalare som gör att du kan skruva upp volymen på din favorit filmer, musik, TV och mycket mer.

Specifikationer för M10 är mycket liknande till Fliken 4 men med lite av ett uppsving. Det är nu körs på en Snapdragon-450-processor, kommer med en mager 3GB RAM-minne och en 10,1″ 1080p LCD-displayen är perfekt bra för att titta på Netflix på en budget tablett.

M10 har Alexa inbyggd, vilket gör att tabletten för att arbeta som en Eko-liknande enhet, vilket ger dig kontroll över andra smarta enheter i hemmet som Alexa har tillgång till.

Den största bristen i M10 är en som ligger kvar till vänster över från sin föregångare, och det är dess programvara. M10 nu sitter på Android-9.0 uppdatering, som det tog nästan ett år att uppnå. Vem vet när, eller ens om, M10 kommer att se Android-10 uppdatering som redan är i bruk på Pixel och OnePlus enheter.

Oavsett, Lenovo Smart Fliken M10 är en otrolig enhet på en budget, särskilt för en media konsument, som har ett behov av för högt, kristallklart ljud och en stor skärm.