Hur att Spela in Berättarröst Berättarröst i PowerPoint

0
139

Om du skickar ut din presentation i stället för att ge det framför en publik, men känner du att lägga en sång förklaring bättre skulle bidra till att leverera meddelandet, spela in en berättarröst berättarröst. Här är hur man gör det.

Förberedelse

Innan du börjar din PowerPoint berättarröst, måste du se till att du har gjort rätt preparat.

Ställ In Din Mikrofon

För det första, du behöver en mikrofon. De flesta moderna datorer har en inbyggd mikrofon som får jobbet gjort, men att investera i en USB-mikrofon kommer att öka ljudkvaliteten hos berättarröst av ganska lite.

Den inbyggda mikrofonen kommer att ställas in som din inmatningsenhet som standard, så om du planerar på att använda det för PowerPoint berättarröst, du behöver inte vidta några ytterligare steg i att ställa upp. Men om du planerar att använda en USB-mikrofon för berättarröst, se till att ange det som inmatningsenhet.

För att göra detta i Windows, högerklicka på volym-ikonen som finns till höger i aktivitetsfältet. I menyn som visas, välj “Öppna ljudinställningar.”

“Sound Settings” – fönstret visas. Här, skrolla ner till “Indata” – avsnittet och klicka på den rutan under “Välj din ingång enhet.”

Om du använder en USB-mikrofon, kommer det att visas här. Välj det sätt det som inmatningsenhet.

Steg för Mac-användare är mycket lika. Den enda skillnaden är att du bör gå sedan till “systeminställningar” och välj “Sound” i stället för att högerklicka på volym-ikonen som på Windows. Från det, stegen är de samma.

Göra Anteckningar och Öva

Med din mikrofon du är redo att börja inspelningen, eller hur? Tja, inte riktigt. Även om du kanske inte vara fysiskt står framför publiken att leverera denna presentation, som du fortfarande behöver för att behandla det som om du finns. Detta innebär att gå igenom grunderna—ta anteckningar och öva på din leverans.

En sak du kan göra för att hjälpa dig att spela in ett framgångsrikt berättarröst är att skriva ut ett manus. Med en levande presentation, men du vill inte låta som att du läser den direkt från din notecards. Öva genom att läsa igenom manuset ett par gånger så att det låter naturligt och flytande.

När du är säker i din leverans, det är dags att starta inspelningen.

Spela in en Berättarröst för Din Presentation

Öppna presentationen i PowerPoint som du vill spela in en berättarröst berättarröst. Chef över till “Slide Show” – fliken och, i “Set Up” – gruppen, välj “Spela in Bildspel.” När du har valt en drop-down-menyn kommer att visas. Här kan du välja att starta berättarröst från början eller från aktuell bild. Om du väljer att börja spela in från den aktuella bilden, se till att du är på den bilden du vill börja spela in från.

RELATERAT: Hur för att Spela in Skärmen med Microsoft PowerPoint

I detta exempel kommer vi att välja “Spela från Början”.

Nu, du kommer att vara i full-screen-läge. Du kommer att märka några extra verktyg som visas, inklusive en record-knappen i det övre vänstra hörnet av skärmen. När du är redo att börja inspelningen, tryck på denna knapp.

När du väljer posten-knappen, en timer kommer att visas, vilket ger dig en tre-sekunders fördröjning mellan att klicka på knappen och starta din inspelning.

Du kan nu börja spela in din berättarröst berättarröst! Fortsätta presentationen genom att klicka på den högra pilen för att gå till nästa bild.

Du kan pausa inspelningen när som helst genom att trycka på paus-knappen i det övre vänstra hörnet av fönstret. Inspelningen kommer automatiskt att upphöra när du gör den till den sista bilden. Alternativt kan du trycka på stopp-knappen, som också finns i det övre vänstra hörnet av skärmen.

Om du vill spela din berättarröst tillbaka, du kan välja de replay-knappen.

En högtalare visas ikonen i det nedre högra hörnet på varje bild som har en inspelad berättarröst. Du kan även spela upp dina berättarröst tillbaka på varje bild genom att föra muspekaren över ikonen och trycka på play-knappen.

Om du inte är nöjd med berättarröst, helt enkelt upprepa dessa steg för att åter spela in.

LÄS NÄSTA

  • “Hur att Dela en Levande Bild som en GIF till Twitter från Din iPhone eller iPad
  • “Som iphone Har Stående Läge?
  • “Vad Är Swappiness på Linux? (och Hur man Ändrar Det)
  • “Kommer Windows-10 Fungerar på Min Dator?
  • “Där Du Kan Strömma Din Favorit Christmas Special