12 Beste VR Apps Voor Android

0
76

Virtuele realiteit — het is de technologie die we al te wachten om ons te klauwen voor vele jaren. Nu is het hier, hoe gaat u te implementeren in uw leven? U hebt Microsoft al crafting VR gadgets zoals een bril en hoofddeksels voor gamers en casual gebruik.

Echter, hoeft u niet alle van deze fancy apparatuur aan de slag met behulp van virtual reality. In feite, als u een smartphone heeft, kunt u nu beginnen. Er zijn vele virtual reality apps op de markt die u kunt gebruiken — die moet zijn het downloaden waard?

Laten we eens een kijkje bij de top 12 beste VR apps voor Android.

YouTube-VR

Als u bent zoals de meeste mensen vandaag de dag, dan zit je uren van je leven het bekijken van YouTube video ‘ s elke week (als het niet elke dag). Dus waarom niet een stap omhoog een inkeping door het bekijken van uw favoriete content via YouTube VR?

Er is geen extra app te openen — nadat je het hebt gedownload, kunt u gewoon gebruik maken van de YouTube-app. Alles wat je hoeft te doen is-schakelaar op “watch in VR” – modus en u kunt genieten van uw shows en films met behulp van een Android-ondersteund VR headset.

Google Karton

Dit is de VR-app Google ontworpen voor Android-gebruikers om te genieten van de Kartonnen VR-headset aan. Als je eenmaal bent ingesteld, kunt u gebruik maken van alle van de basis-VR functies met verschillende Karton-ondersteunde apps.

U kunt het ook gebruiken om te laden VR video ‘ s en bekijk de 3D-demonstraties.

Google Expedities

Google doet er alles aan om de lijst voor de derde keer op een rij. Is het echt een verrassing, hoewel? Met Google Expedities, je doet meer dan alleen het bekijken van scènes in 3D — je maakt een reis rond de wereld.

U kunt reizen naar de verschillende hoeken van de aarde, zie de verschillende culturen van dichtbij “en ” persoonlijke” en het verkennen van gebieden heb je zelfs nooit wist dat ze bestonden. Expeditie is de perfecte naam voor deze VR-app!

Fulldive VR

Zie je altijd virtual reality apps voor games, maar wat als je wilt genieten van het gebruik van uw smartphone in 3D? Met de Fulldive VR app, kunt u zich volledig concentreren op je smartphone. Het is ideaal voor surfen op het web of het bekijken van uw foto ‘s en video’ s.

Plus, het komt met een VR-camera waarmee je video ‘s vastleggen en foto’ s in een 360-graden uitzicht.

VR Sensationele Achtbaan 360

Wat leuk is, is om de beste VR apps als ze je niet nemen op een wilde rit in de achtbaan? Met de VR Sensationele Achtbaan 360 app, kunt u uw adrenaline lossen zonder het verlaten van uw huis.

Deze app biedt de vooraf opgenomen video ‘ s in de eerste persoon, zodat u kunt “voelen” zoals u eigenlijk bent er.

VR Crazy Swing

Misschien bent u niet in de achtbanen, maar zou het niet erg om op een schommel. Niet zomaar een swing — VR Crazy Swing.

Dit is dan de typische swing je vinden in de speeltuin. Wanneer u aan boord gaat van uw virtuele swing, zult u honderden meter boven de grond. Zodra de swing begint doet zijn ding, zult u blij zijn (of zelfs bang) hoe hoog en ver het gaat.

Netflix VR

Heb je een abonnement met Netflix? Natuurlijk, u! Nu kunt u binge-bekijk uw favoriete films en programma ‘ s in 3D.

Er zijn twee opties voor het weergeven van uw inhoud. Gaat u met een statische weergave (aka rustieke woonkamer ervaring), dus het voelt alsof je je in een gezellige den. Of u kunt ervoor kiezen om jezelf onder te dompelen in de inhoud met de leegte ervaren. Met deze optie wordt de inhoud verplaatst op basis van uw oogbewegingen.

InCell VR

Laten we het niet laten de kinderen uit de virtuele werkelijkheid plezier. Op deze lijst van beste VR-apps, we hebben InCell, die is ontworpen met kinderen in het achterhoofd. Het is een educatieve app die kinderen leert over het menselijk lichaam.

Denk aan De Magic School Bus episode waar Mevrouw Frizzle neemt de klas op excursie in de bloedbaan. In plaats van alleen te kijken, uw kinderen bezig kunnen houden met het verdedigen van het systeem tegen virussen als ze reizen door het hele lichaam.

Google Daydream

Als u gebruikmaakt van Google Karton, wees dan voorbereid om de overstap te maken naar Google Dagdroom. Dit is een upgrade van de versie die je plaats het Kartonnen scherm weer. U kunt het gebruiken om toegang te krijgen tot alle soorten van de VR-inhoud, zoals VR video ‘ s en andere apps ondersteund door een Dagdroom.

Zorg ervoor dat je een Dagdroom headset, zodat u configureren om te werken met uw VR ervaring.

Orbulus

De lezing van vandaag over de kolonisatie van Mars lijkt misschien een onmogelijke prestatie. Nu, kunt u een voorsprong met Orbulus. In deze VR-app krijg je te verkennen 360-graden photospheres van Mars en andere hemelse gebieden.

Echter, dat is niet alles: de app kunt u ook ervaring met foto ‘ s van evenementen in 3D, zoals de Hong Kong Nieuwe Jaar met Vuurwerk.

Kosmische Achtbaan

Misschien heb je genieten van achtbanen en het bekijken van de hemelse werelden in 3D. Als dat het geval is, dan zult u willen geven Kosmische Achtbaan een wervelende. Met deze virtual reality-app, zult u in staat zijn om een tour te nemen van het zonnestelsel op een leuke achtbaan.

Maar geen nood, je bent niet reizen met de snelheid van het licht, dus je zult krijgen om te genieten van de prachtige hemelse uitzicht.

Zusters

Nu, voor de mensen die genieten van het spelen griezelige spelletjes op hun smartphone (zoals Oma en Vijf Nachten in Freddy ‘ s), je Zussen. Dit is meer dan gewoon een horror spel — het is een en virtual reality-app, wat betekent dat u krijgt om te genieten van het spel in 3D.

Als u niet denken dat die games waren zenuwslopend genoeg, wacht tot je dit probeert!