12 Beste VR Applikasjoner For Android

0
116

Virtuell virkelighet — det er teknologien vi har ventet på å få våre poter på i mange år. Nå som den er her, hvordan vil du gjennomføre det i livet ditt? Du har Microsoft allerede laging VR gadgets som vernebriller og hodeplagg for spillere og privat bruk.

Imidlertid, du trenger ikke alt dette fancy utstyr for å komme i gang med bruk av virtuell virkelighet. Faktisk, hvis du har en smarttelefon, kan du starte nå. Det er mange virtual reality-programmer på markedet du kan bruke — som skal er verdt å last ned?

La oss ta en titt på de 12 beste VR applikasjoner for Android.

YouTube-VR

Hvis du er som de fleste folk i dag, så vil du tilbringe timer av ditt liv du kan se på YouTube-videoer hver uke (hvis ikke hver dag). Så hvorfor ikke gå opp et hakk ved å se dine favoritt-innhold ved hjelp av YouTube-VR?

Det er ingen ekstra app for å åpne — når du laster den ned, kan du bare bruke din YouTube-appen. Alt du trenger å gjøre er å bytte til “se i VR” – modus, og du kan nyte din viser og filmer ved hjelp av en Android-støttet VR headset.

Google Papp

Dette er VR app Google utviklet for Android-brukere å nyte sin Papp VR headset med. Når du er satt opp, kan du bruke alle de grunnleggende VR funksjoner med ulike Papp-støttede programmer.

Du kan også bruke den til å laste VR videoer og vise 3D-demonstrasjoner.

Google Ekspedisjoner

Google gjør det til listen for tredje gang på rad. Er det egentlig noen overraskelse, da? Med Google Ekspedisjoner, du gjør mer enn bare å vise scener i 3D — du tar en tur rundt om i verden.

Du kan reise til ulike hjørner av jorden, se ulike kulturer på nært hold og “personlig”, og utforske områder som du aldri har kjent tidligere. Ekspedisjoner er den perfekte navnet for denne VR-app!

Fulldive VR

Du alltid se virtual reality programmer som er laget for spill — men hva hvis du ønsker å nyte å bruke smarttelefonen i 3D? Med Fulldive VR-programmet, kan du bli helt oppslukt i din smarttelefon. Det er ideelt for å surfe på nettet, eller du kan vise bilder og videoer.

Plus, det kommer med et VR kamera som lar deg ta opp videoer og bilder i et 360-graders utsikt.

VR Spenning Berg-og-Dalbane 360

Hva moro er å få best VR applikasjoner hvis de ikke tar deg med på en vill berg-og dalbane? Med VR Spenning Berg-og-Dalbane 360-app, kan du få adrenalinet fikse uten å forlate huset.

Dette programmet har pre-innspilte videoer i første-person, slik at du kan “føle” som du faktisk det.

VR Gal Sving

Kanskje du ikke er i berg-og dalbaner, men ville ikke tankene å være på en gang. Ikke bare noen swing — en VR Gal Sving.

Dette er utover vanlig swing du vil finne på lekeplassen. Når du klatre ombord din virtuelle swing, vil du være i hundrevis av meter over bakken. Så når swing begynner å gjøre sin ting, vil du bli begeistret (eller til og med redd) på hvor høyt og langt det går.

Netflix VR

Har du et abonnement med Netflix? Selvfølgelig, du gjør! Nå kan du binge-se dine favoritt filmer og tv-programmer i 3D.

Det er to alternativer for å vise innholdet. Du kan enten gå med et statisk bilde (aka rustikke stue erfaring), så det føles som om du sitter i en koselig hiet. Eller du kan velge å fordype deg i innhold med ugyldige erfaring. Med dette alternativet, flyttes innholdet basert på øyets bevegelse.

InCell VR

La oss ikke la barna ut av den virtuelle virkeligheten er morsom. På denne listen over beste VR applikasjoner, har vi InCell, som er utformet med barn i tankene. Det er et pedagogisk program som lærer barn om den menneskelige kroppen.

Tenk på Den Magiske Skolen Buss episode der Ms. Frizzle tar klassen på tur i blodet. I stedet for bare å se på, dine barn kan delta ved å forsvare systemet fra virus som de reiser gjennom kroppen.

Google Daydream

Hvis du bruker Google Papp, så være forberedt på å gjøre overgangen til Google Dagdrømme. Dette er en oppgradert versjon som vil erstatte Papp. Du kan bruke den til å få tilgang til alle slags VR innhold, for eksempel VR videoer og andre apper som støttes av Dagdrømme.

Være sikker på å få en Dagdrøm headsettet, slik at du konfigurere det til å fungere med din VR erfaring.

Orbulus

Alle snakker i dag om kolonisering Mars kan virke som en umulig feat. Nå, du kan få et forsprang ved å bruke Orbulus. I denne VR-programmet, du får til å utforske 360-graders photospheres av Mars og andre himmelske områder.

Imidlertid, det er ikke alt — appen gir deg også muligheten til å oppleve bilder av hendelser i 3D, slik som Hong Kong Nye Året Fyrverkeri.

Kosmisk Berg-Og-Dalbane

Kanskje du nyte berg-og-dalbaner og vise himmelske verdener i 3D. Hvis det er tilfelle, så vil du ønsker å gi Kosmiske Berg-og-Dalbane en virvel. Med denne virtual reality applikasjonen, vil du være i stand til å ta en tur i solsystemet på en morsom berg-og dalbane.

Ikke å bekymre deg — du er ikke reiser i lysets hastighet, så vil du komme til å nyte den vakre himmelsk utsikt.

Søstre

Nå, for folk som liker å spille skumle spill på sin smarttelefon (som Bestemor og Fem Netter på Freddy ‘ s), du har Søstre. Dette er mer enn bare en horror spillet — det er en virtual reality applikasjonen, som betyr at du kommer til å nyte spillet i 3D.

Hvis du ikke tror de spillene var nervepirrende nok, må du vente til du prøve dette!