Zal Windows 10 installeren op Mijn Computer?

0
130

Als uw computer Windows 7 is, is er een goede kans dat het zal ook draaien op Windows 10. Beide besturingssystemen hebben vergelijkbare hardware eisen. Een nieuwe PC kopen of bouwen zal bijna zeker het uitvoeren van Windows 10, ook.

U kunt nog een upgrade van Windows 7 naar Windows 10 gratis. Als je op het hek, raden wij je aan om te profiteren van de aanbieding voor Microsoft stopt de ondersteuning van Windows 7.

Windows-10 Systeem Eisen Zijn (Bijna) Hetzelfde Als Windows 7

Hier zijn Windows-10 van de hardware eisen, rechtstreeks van Microsoft:

  • CPU: 1GHz of sneller
  • RAM: 1 gb voor 32-bit Windows of 2 gb voor 64-bits Windows
  • Harde Schijf: 32 GB of groter
  • Grafische Kaart: DirectX 9-compatibele of nieuwer met een WDDM 1.0 driver

Windows 7 de eisen van een decennium eerder zijn hetzelfde, hoewel Windows 10 moet een beetje meer ruimte op de harde schijf. Windows 7 moet 16 gb opslag voor 32-bits systemen of 20 GB voor 64-bits systemen. Windows 8 systeemvereisten zijn hetzelfde als Windows 7.

In andere woorden, als uw computer Windows 7 of 8, Windows 10 moeten voeren op het—in de veronderstelling dat het niet hebben van een kleine harde schijf.

Om te controleren hoeveel interne opslag van uw PC op Windows 7, open de Windows Verkenner en kijk onder de Computer.

Dit Zijn De Minimale Systeem Eisen

Om duidelijk te zijn, dit zijn de minimale vereisten. We raden het niet aan om met behulp van Windows-10 op een ondermaatse PC die net voldoet aan deze minimale bar, maar we raden het niet aan om Windows 7 op een dergelijk systeem, hetzij.

Bijvoorbeeld, terwijl de 32 GB is voldoende schijfruimte voor het installeren van de Windows-10-besturingssysteem, zal u meer ruimte nodig hebt voor het installeren van programma ‘ s en bestanden downloaden.

En, terwijl een 1GHz CPU en 1GB RAM-geheugen kan het technisch uitvoeren van de 32-bits versie van Windows 10, moderne programma ‘ s en zelfs moderne websites kan worstelen om goed te presteren. Dat is waar Windows 7 op, ook.

Als uw computer geschikt is voor Windows 7 goed, het kan waarschijnlijk Windows-10. Als Windows 7 en uw applicaties traag op uw systeem, verwachten hetzelfde van Windows 10.

Windows 10 Mei Is Het Zelfs Sneller Dan Windows 7

Het is de moeite waard op te merken dat Windows-10 kan het zelfs sneller zijn in sommige opzichten. Bijvoorbeeld, de nieuwste versies van Windows 10 opnemen van een betere, snellere oplossing om de Spectre fout. Als u een oudere CPU, het uitvoeren van meer langzaam op Windows 7, dat is een minder verfijnde Spectre patch die vertraagt uw systeem meer.

Windows-10 heeft ook een hoop onder de motorkap van het werk dat plaatsgevonden meer dan een decennium van ontwikkeling sinds Windows 7 uitgebracht. Bijvoorbeeld, Microsoft ontworpen voor Windows 8 te gebruiken op minder RAM dan Windows 7. Een snelle Opstart standaard is ingeschakeld, kan uw PC sneller starten.

De kern van het besturingssysteem kan het nodig zijn meer schijfruimte in beslag, maar het is gestroomlijnd. Dit is niet een andere Windows Vista situatie: Windows-10 is ontworpen om goed te presteren op computers die liep van Windows 8 en Windows 8 is ontworpen om goed te presteren op Pc ‘ s die Windows 7 draaien.

U Kunt Nog een Upgrade naar Windows 10 Gratis

Als u Windows 7 gebruikt, kunt u nog een upgrade naar Windows 10 gratis. Alles wat je nodig hebt is een geldig Windows 7 (of 8) toets, en kunt u met een geldige licentie, geactiveerde versie van Windows 10.

Wij moedigen u aan om te profiteren van deze voor Microsoft beëindigt de ondersteuning voor Windows 7 op 14 januari 2020. Upgraden naar Windows 10 betekent dat uw PC zal blijven krijgen van security updates. Zonder upgrade, alleen bedrijven die betalen voor dure onderhoudscontracten kunnen houden met het ophalen van updates.

GERELATEERD: U Kunt Nog steeds Windows 10 Gratis Met Windows 7, 8, of 8.1 Toets

Overweeg de Aanschaf van een Nieuwe PC

Als u bang bent dat uw PC niet in staat zijn om Windows-10 goed, en je bent nog steeds met Windows 7, kan je overwegen de mogelijkheid tot het kopen van een nieuwe PC. Moderne computers hebben snellere Cpu ‘ s, snellere opslag, betere graphics hardware, en een betere levensduur van de batterij dan oudere systemen.

Of u nu op zoek bent naar een goedkope laptop of een desktop-PC die niet zal breken de bank, zijn er veel opties die niet zal breken de bank. Als je Windows 7 systeem duurde vele jaren, is er een goede kans is op een nieuwe PC zal hetzelfde doen.

GERELATEERD: Onze 5 Favoriete Laptops van Onder de $500

LEES VERDER

  • “Wat Is Swappiness op Linux? (Wijzigen)
  • “Waar Kunt U Het Streamen Van Uw Favoriete Kerst-Specials
  • “Het Afdrukken van Foto’ s in Windows 10
  • “Het Bijhouden van de Voorraden met Google spreadsheets
  • “Wat is Nieuw in Chrome 79, Arriveert Vandaag