De 10 Bästa Gratis PC-Spel som Du Kan Ladda ner Nu

0
220

PC-spel har aldrig varit på ett bättre ställe än det är idag. Du kan inte bara effektivt spela spel som spänner över hela historia av PC-spel på moderna maskiner, kan du också få spel till otroligt låga priser.

Med bunt erbjudanden, Ånga försäljning och andra extrema besparingar, de flesta PC-spelare har mer spel i sin samling än de någonsin kan hoppas på att spela. Datorer kan till och med spela spel från andra plattformar.

Å andra sidan, vad händer om du är i behov av vissa spel, men vill inte spendera en cent? Den goda nyheten är att det finns massor av gratis eller “free-to-play” (F2P) – spel på PC. Naturligtvis, gratis PC-spel som ger dig möjlighet att slipning eller betala med riktiga pengar, men om du är hög på fri tid och ont om pengar, det finns gott om tid att vara hade.

Spel som är F2P är markerade som sådana i listan nedan, så detta är inte en rangordnad lista. Så, utan inbördes ordning, här är de tio spel som du kan spela direkt efter att du läst denna artikel.

Warframe (F2P)

Warframe är ett gratis PC-spel som kanske inte verkar som det är särskilt värt att spela vid första anblicken, men om du tar dig tid att ge det en chans, du hittar ett spel som både är otroligt intressant och roligt att spela.

Den Warframe är idag nästan ett helt annorlunda spel från Warframe som ursprungligen lanserades. Det visuella har förfinats, spelet spelar mer kraftigt och massor av berättelsen har lagts till denna konstiga space ninja transhumanistiska världen.

Du är en “Tenno”, i huvudsak en enormt kraftfull cyborg ninja. Den “warframe” är din rustning. Olika warframes har olika styrkor, som lämpar sig för olika roller och spela stilar.

Om du gillar spel som Öde, som ger ett slags MMO-upplevelse, men med massor av singleplayer-RPG loot-em-up smak, då Warframe kommer att vara rätt i din styrhytten.

Den stora skillnaden ligger här på hur spelet spelas. Det är en first-person spel som ger mycket uppmärksamhet till otroliga smidighet och melee bekämpa. Du kan gå igenom nivåer som en ninja bat out of hell och spela bredvid en erfaren warframe pilot kan vara häpnadsväckande.

Spelet egentligen inte berätta för dig vad du ska göra eller hur att spela. Du kan bestämma vad du vill uppnå eller vilka aspekter som är mest roligt, och bara fokusera på dem.

En nackdel med Warframe är bara hur många små system och statistik som finns. Det är ärligt talat skrämmande, men det visar sig att du inte har att behärska och förstå varje liten sak att få ut det mesta av spelet.

Star Trek Online (F2P)

Det finns så många Star Trek-spel, men det finns väldigt få bra Star Trek-spel. Star Trek Online har mognat till något som faller definitivt in på den goda sidan av denna franchise ‘ s video game historia. Vid denna punkt i MMO har varit runt om ett decennium, men det är mycket bättre med tanke på hur ofta utvecklarna uppdatera och lägga till innehåll.

Efter att filmen “Nemesis”, gratis PC-spel ser Federationen och det Klingonska Imperiet i krig igen. Till detta kommer de Romulanerna, Välde och Borg, som alla har sina egna mål och intriger.

I det här spelet varje spelare är kapten på sitt eget skepp, som du kan styra direkt. Du kan också spela som din karaktär för uppdrag som händer på den skalan. Så du får både skepp-till-skepp och bekämpa on-the-ground handling.

Samtidigt som spelet hade en blandad reaktion när det först lanserades, det är nu anses vara bland de bästa Star Trek-spel som någonsin gjorts. Ja, just nu är det förmodligen den bästa Star Trek-spelet blir aktiva uppmärksamhet, så om du har en klåda att djärvt fortsätta skjuta några Klingons, är detta platsen att göra det.

Beneath a Steel Sky

Tyvärr, det verkar ålder av peka-och-klicka äventyr är sedan länge borta. Åtminstone som en mainstream-AAA fenomen. Den goda nyheten är att du kan gå och spela ett av de bästa exemplen i genren just nu i form av Beneath a Steel Sky.

Ursprungligen släpptes 1994, denna lilla pärla ligger i en dystopisk cyberpunk framtiden. Planeten har varit kungligt trasslat upp tack vare föroreningar och radioaktivt nedfall. Beneath a Steel Sky ligger i Australien, där sex stads-stater som är indelad i “Union” och “Företaget” fraktioner.

Vår hjälte är en man som heter Robert Foster, som är den enda överlevande av en helikopter krasch i Vildmarken. Upp av lokalbefolkningen som hittar honom, han blir en expert på överlevnad och teknik. Vilket är hur han skapar sin robot kompis Joey. Joey är faktiskt ett chip som kan ta över olika maskin-organ, som är en chefsmekaniker i spelet.

Samtidigt som berättelsen är ganska mörkt, det är också välskriven och ofta humoristiska. Med den planerade 2019 utgivningen av uppföljaren Bortom en Skeel Sky, nu är det perfekta tillfället att uppleva en av de bästa klassiska PC-spel i historien.

Path of Exile

Diablo II är fortfarande en av de mest älskade action Rollspel genom tiderna, men Blizzard bestämde sig för att gå i en helt annan riktning med det tredje spelet i serien. Diablo III är en av våra favorit-titlar, men det finns ett men i ett vakuum kvar av konst-riktning och karaktär skapa flexibilitet i Diablo II.

I det vakuum, steg Path of Exile. Det är ett spel som många människor önskar att Diablo III hade varit och om du är en älskare av klassisk andra spel som ger PoE en go är ett absolut måste. De flesta av de betalda innehåll är endast kosmetiska och övergripande art stil och gameplay naglar som Diablo II atmosfär perfekt.

Shadow Warrior Klassiska Komplett

Innan vi går vidare, är det första du bör veta är att Shadow Warrior är en krass spel fullt av stygga saker. Om du inte är ett fan av cheesy one-liners, fula ord, våld och en och annan bit av sexighet, då är det nog bättre att kolla in några av de andra spelen på denna lista.

Fortfarande här? OK, Shadow Warrior inte få lika mycket uppmärksamhet som Duke Nukem 3D, som bygger på samma motor, men det är precis lika bra som andra krass 90-talet shooter-serien.

Du spelar Lo Wang, en promenad Asiatiska stereotyp som rätter ut over-the-top straff för att gangsters och monster som är likadana. De vapen som erbjuds för att åstadkomma detta är ganska bra också. De har ninja stjärnor, svärd och massor av skjutvapen.

Detta är det ursprungliga spelet med sina två utbyggnader, bara ändringarna för det här gratis PC-spel som har gjorts är de som behövs för att få spelet igång på moderna system. Det finns en annan version som kallas Shadow Warrior Klassiska Redux. Som kommer att kosta dig några pengar, men har remastered grafik och en allmän översyn.

Ärligt talat, spelet upplevs bäst i sin ursprungliga form. Det är fortfarande lika värde och kul som alltid. Du kan även få några vänner över och få lite old-school multiplayer-action händer.

Hearthstone

Stenhäll är en kort kämpar gratis PC-spel väldigt mycket i samma anda som i Magic: The Gathering. Varje spelare bygger en kortlek med hälsa och attack statistik, samt speciella effekter. Syftet är att ta andra spelares hälsa till noll innan du själv är förstört. Du lägger dina kort på däck för att antingen skydda dig själv, eller attackera andra spelare och deras varelser.

Det är ett enkelt koncept på papper, men Hearthstone erbjuder otroliga komplexitet och djup. Det är inte konstigt att spelet har snabbt blivit en eSports stapelvara.

Medan Hearthstone är mycket inspirerad av MTG, det gynnar från att vara en digital-bara kortspel. Med hjälp av den djupa Warcraft lore, spelet är strömlinjeformad till en otrolig grad. Samtidigt som verkligen seriösa spelare kan finna att spendera riktiga pengar får dem att de däck som de vill, casual spelare och de som har tid aldrig behöva spendera en krona.

Stenhäll är beroendeframkallande, vacker och massor av kul. Du kan även spela det på din telefon eller surfplatta när du är borta från din PC, med sömlös online integration.

StarCraft

Först och främst, detta är inte remastrad version av den ursprungliga StarCraft. Du kommer att få punga ut ett par spänn för att få tag på det spelet. Nej, detta är det ursprungliga spelet som tagit världen med storm och har sin fantastiska expansion, Brood War.

Det ursprungliga StarCraft är fortfarande spelas i dag och har en stark efter i länder som Sydkorea. Grafiken har åldrats väl, real-gång-strategi spel är fortfarande några av de bästa någonsin skapad, och världen och historien stå upp för en modern granskning.

StarCraft är satt i långt framtida utforskning av rymden, skrovlig tre fraktioner mot varandra i en kamp om herraväldet. StarCraft skrev boken på asymmetrisk RTS spel och varje lag spelar i ett vilt olika sätt.

Gratis PC-spel som är lätt att lära sig, men brutala att bemästra. Alla PC-spelare bör ha detta som är under bältet.

Paladins

Overwatch är en annan Blizzard Entertainment hit, men priset på posten för denna multiplayer-bara team skytten är ganska rejäl! Så varför inte ge den gratis-att-spela Paladins en go?

Likheterna mellan Overwatch och Paladins är till stor del en slump. Basspelet, konst, stil och design beslut har alla gjort innan någon utanför Blizzard visste om Overwatch. Men trots att mer MOBA element, Paladins mycket repor samma kliar som Overwatch.

Det är inte att säga att Paladins känns riktigt samma sak att spela. Och det är definitivt för sin egen sak, men erbjuder samma nivå av polska och roligt som Overwatch utan den initiala biljettpriset.

Spelet ger några allvarliga fördelar med att sprita ut några riktiga pengar, men när du kommer till den punkt där du kommer att vara säker på om Paladins har gripit dig tillräckligt för att motivera det. Alternativt, bara omfamna den grind, du behöver öva!

League of Legends/DOTA 2

Detta inlägg är typ-av fusk, eftersom det finns i själva verket två spel som listas här. Men, League of Legends och DOTA 2 är ganska mycket som coca-Cola och Pepsi av MOBA-världen. Vad är en “MOBA” säger du? Tja, Multiplayer Online Battle Arenas är ett relativt nytt spel genre som fick sin början med den ursprungliga Defense of the Ancients (DOTA). Vilka var i sin tur en mod för RTS-spelet Warcraft III.

MOBAs är team-baserat spel där spelarna måste använda sina olika karaktärer för att försvara sin egen bas samtidigt som man försöker att förstöra fiendens bas. Det är en otroligt spänd typ av spel och är en stöttepelare i eSports världen.

Mellan LoL och DOTA 2 är det Ligan som är mest populära. Det är dock inte alla som är ett fan av sitt samhälle, konst stil och specifika mekanik spel. DOTA 2 inte gratis-att-spela från start, vilket också har minskat sin popularitet.

Nu som varken kräver några pengar i förskott, så kan du doppa tårna i båda för att se om något passar dig.

Apex Legends

MOBAs kan ha varit älskling gaming världen i flera år, men i dessa dagar handlar det om “battle royale” stil av spelet.

De två största namnen är Fortnite och Spelare Okänd Krigszonen, men det finns andra utvecklare att kasta sina mössor i ringen. Dessa spel har en massiv nivå med ett stort antal spelare sjunkit i att slåss med varandra. Den som är sist kvar tar priset.

Apex Legends är speciell i denna arena tack vare sin stamtavla. Utvecklat av Respawn Entertainment, har massor av människor som arbetade på kritiska aspekter av Call of Duty bland sin personal listan. Respawn imponerad världen med sina Titanfall spel och Apex Legends ligger i samma universum, sans ordinarie gigantiska robotar.

Apex Legender ger fantastisk grafik och-fot vertikalt igenom gameplay från Titanfall i battle royal världen. Vilket innebär att du får samma AAA-grafik och pulshöjande skjuta till några pengar ned. Se bara till att din DATOR är upp till det.