Där Kan Du Strömma Din Favorit Christmas Special

0
49
Kennedy Maring

Om du letar efter för att komma i julstämning genom att sitta ner med en god ol’ Christmas special, då du är i tur. Det finns en hel del streaming-tjänster att välja från med gamla och nya filmer att titta på.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video är ett utmärkt sätt att se en hel del Jul-filmer utan att behöva betala extra. Om du redan prenumererar på Amazon Prime, som är $120 per år, då du inte behöver bekymra sig om att betala extra för vissa filmer. Det är ett Underbart Liv och Ett Christmas Carol är några av årets nyheter som är gratis med Amazon Prime. Det finns lite mer på det, men kan du hyra dem genom Prime Video.

Om du inte har något emot att spendera lite pengar för att hyra eller köpa en film, då kommer du att älska några av de andra Jul filmer och program som du kan få med den här tjänsten:

 • Ensam Hemma
 • A Christmas Story
 • The Nightmare Before Christmas
 • Rudolph, the Red-Nosed Reindeer
 • Jag Vill ha en Hund till Jul, Charlie Brown

Netflix

Nu Netflix har också flera alternativ för Jul filmer, så du kommer vara mysigt att titta på dem alla i soffan. Det är olika priser för tre olika nivåer av Netflix: Grundläggande för $9 i månaden, Standard på $13 per månad, och Premien för $16 i en månad. Basic-paketet tillåter dig att ha en ström på en gång, Standard gör det möjligt för två strömmar längs med HD-innehåll och Premium-paketet tillåter upp till fyra skärmar med HD och Ultra HD-innehåll som ingår. Det innebär att du kan titta på Hur Grinchen Stal Julen och Vit Jul i bästa möjliga kvalitet.

Om du letar efter en bra service med massor att erbjuda, så ska du se andra filmer som finns på Netflix:

 • Julen Chronicles
 • Klaus
 • Nötknäpparen, och de Fyra Världarna
 • Grinchen

Hulu

Även om Hulu: s julrepertoar är lite mer sällsynta än de andra alternativen, är det fortfarande en stor utmanare för några olika film val. Hulu har också tre nivåer, med den vanliga plan, som kostar $5 per månad, Inga Annonser version för $11 en månad, och sedan $45 i månaden för alla Hulu innehåll och direktsänd TV.

Några av de filmer som du hittar på denna webbplats är En Mycket Brady Jul, Hem för Helgdagar, Krampus Unleashed, och Hallmark filmer som Rodeo och Juilet och Stygg eller Trevligt. Dessa är stora klassiska Jul-filmer, tillsammans med en nyare, mer skrämmande Christmas tale som Krampus.

Här är några fler alternativ som du kommer att kunna se den här säsongen rätt från Hulu:

 • Ice Age: A Mammoth Christmas
 • Sparar Julen
 • 12 Dog Days Til Jul
 • Barbie: En Perfekt Jul

Disney Plus

Om du är på humör för något mer magiskt och mer, tja, Disney, så det är en no brainer med att gå över till Disney Plus. För $7 för en månad eller $70 för ett år, får du tillgång till allt det roliga Jul filmer de har. Du kan alltid spara lite pengar och få $13 en månad-paket som innehåller Hulu och ESPN+, liksom.

Från Ensam Hemma, Miracle on 34th Street, och En Mardröm Innan Jul, du har dina händer på många roliga och söta Disney-filmer. Du kan också kolla in Noelle, som är en Disney Plus exklusiva film bara på den tjänsten, så det är värt pengarna.

Om Disney är vad som får dig i julstämning, då det finns massor av Jul favoriter att välja mellan:

 • Musse är en Gång i Jul
 • Skönheten och Odjuret: Den Förtrollade Julen
 • Santa Claus
 • Muppet Christmas Carol

RELATERAT: PSA: Du Kan använda Hulu Utan Annonser och Disney+—Här är Hur

Kännetecknande Filmer Nu

Vissa människor älskar cheesy Kännetecken filmer, och om det är du, då Filmer Nu får du allt detta och mer. För $6 för en månad eller $60 för ett år, kan du njuta av alla töntiga romantiska Jul filmer du kan drömma om. Från Valp till Jul till Jul Minne, det finns massor av roliga, små-stad älskar att fylla ditt hjärta den här säsongen.

Cheesy Kännetecken film är ett bra sätt att komma in i semesterperioden, så här är några fler alternativ som du kan titta på med Signum Filmer Nu:

 • Jul: Festival of Ice
 • En Jul Svans
 • En Jul
 • Osannolikt Ängel

Roku Kanal

Med en Roku-enhet, kommer du att kunna ha tillgång till Roku Kanal för gratis, och det är fantastiskt för denna säsong. Eftersom det här alternativet är 100% gratis, kommer du att kunna att ständigt njuta av klassiska filmer Miracle on 34th Street, A Christmas Carol, och Nötknäpparen utan behovet av att prenumerera på en streamingtjänst. Detta är perfekt för alla med en Roku enhet som söker semester cheer att sprida sig i hela ditt hem.

Njut av värmen från familj och vänner med någon av dessa stora filmer i bakgrunden på Roku Kanal:

 • 12 Hundar av Jul
 • En Jul att Minnas
 • Blandade Nötter

Med alla sätt att titta på din favorit Jul-filmer, kommer du att kunna hitta varje film du vill se den här säsongen. Med din julgran upp och inredda och familj runt om, det är verkligen den mest underbara tiden på året.

LÄS NÄSTA

 • “Hur du skriver Ut Foton i Windows 10
 • “Hur att Spåra Bestånd med Google Kalkylark
 • “Vad är Nytt i Chrome 79, Anländer Idag
 • “Vad Är Microtransactions, och Varför Människor Hatar Dem?
 • “Hur du Använder Din Kalender Från Windows 10 Aktivitetsfältet