Het Afdrukken van een Lijst van e-Mails Van Outlook-Map

0
270

Het is eenvoudig om het printen van een enkele e-mail, maar wat te denken van een lijst van e-mails met informatie zoals die verzonden en wanneer? Hier is het afdrukken van een lijst van e-mails van Outlook, met inbegrip van alle zichtbare informatie.

Ten eerste, je nodig hebt om alle e-mails die u wilt afdrukken zichtbaar in dezelfde map. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, met inbegrip van het verplaatsen van alle e-mails die naar dezelfde map, maar de eenvoudigste manier is om een zoekopdracht uitvoeren met behulp van het zoekvak net onder het lint.

Als u op zoek bent naar specifieke criteria—e-mails verzonden door een bepaalde persoon, met inbegrip van specifieke woorden of verzonden in een bepaald tijdsbestek—dan kun je beter het bouwen van een dynamische map zoeken. Dit kunt u bouwen zoekopdrachten die variëren van zeer eenvoudig tot zeer complex. Zoekmappen zijn eenvoudig in het gebruik als je nog nooit hebt gemaakt voordat.

Één van beide manier, zodra u de lijst van e-mails die u wilt afdrukken, is de volgende stap om ervoor te zorgen dat alle van de juiste informatie wordt weergegeven. Immers, als de kritische informatie die de e-mails werden verstuurd, maar dat is niet weergegeven in de map, de lijst is vrij nutteloos. Gelukkig veranderen de zichtbare kolommen is snel en eenvoudig, dus ga naar dit artikel om uit te vinden hoe.

Als je eenmaal hebt toegevoegd of verwijderd welke kolommen u wilt, bent u klaar om af te drukken. Als u een afdruk van deze lijst, zal het in de volgorde die wordt weergegeven in de map, dus vergeet niet om ze op de manier die u wilt.

Afdrukken van een lijst van alle e-mails in de map, klik op “Bestand” in de linker bovenhoek van de Outlook.

Vervolgens in het menu aan de linkerkant, klik op “Afdrukken”weergegeven.

Standaard afdrukken is ingesteld op “Stijl voor Memo,” wat betekent dat de geselecteerde e-mail worden afgedrukt. Verander dit naar “Tabel Stijl.”

Aan de rechterkant zie je de preview. Dit voorbeeld moet nu worden weergave van de lijst van e-mails met alle van de kolommen die u wilt printen. U kunt op het voorbeeld van het groter te maken als het een beetje klein.

Controleer of alles er goed uitziet. Als dat niet zo is, klikt u op de pijl Terug in de top links boven het menu om terug te gaan naar Outlook en het wijzigen van de weergegeven kolommen en de kolom breedte aan hoe u wilt dat ze zien.

Zodra de preview er goed uitziet, kies uw printer (we zijn met het gebruik van Windows’ ingebouwde Afdrukken naar PDF-functionaliteit) en klik vervolgens op “Afdrukken”weergegeven.

Je hebt nu een print-out van de lijst van e-mails in de map, compleet met alle de kolom informatie.

LEES VERDER

  • “Het Bijhouden van de Voorraden met Google spreadsheets
  • “Wat is Nieuw in Chrome 79, Arriveert Vandaag
  • “Wat Zijn Microtransactions, en Waarom hebben Mensen een Hekel aan Ze?
  • “Hoe Gebruik je Je Agenda Van Windows 10 Taakbalk
  • “Wat Doet IIRC Betekenen en Hoe Gebruik Je Het?