10 Weinig Bekende Spotify Tips en Trucs

0
124

Onder de vele andere muziek streaming diensten die er zijn, Spotify is nog altijd één van de beste keuzes. Het is eenvoudig in gebruik, heeft een gebruiksvriendelijke interface, een gratis versie en een premium-functies beschikbaar voor een redelijke prijs.

Welke versie gebruik je – gratis of premium Spotify komt met een grote verscheidenheid aan handige functies. We zijn niet van plan om te praten over de voor de hand liggende redenen, zoals het Ontdekken van Wekelijkse of de mogelijkheid tot het maken van gezamenlijke afspeellijsten met andere gebruikers. U al weet en hou deze aspecten van de app.

In plaats daarvan gaan we dieper graven en tonen u enkele van de weinig bekende Spotify tips en trucs die u helpen om een pro Spotify gebruiker.

1. Het Herstellen Van De Playlists Die U Per Ongeluk Verwijderd

Als je ooit van gedachten verandert over het verwijderen van een van uw afspeellijsten, of misschien als je het één voor één verwijderd door een ongeval, kunt u deze terugzetten met deze functie.

  • Om te herstellen van een afspeellijst verwijderd, je nodig hebt om toegang te krijgen tot Spotify web (niet de Spotify-app).
  • Log in op uw Spotify-account en vind het Herstellen van afspeellijsten in het menu aan de linker zijkant.
  • Vervolgens selecteert u de afspeellijst en klik op Herstellen.

Na dat u zult kunnen te weten dat afspeellijst op de app van mozy op al uw apparaten opnieuw.

2. Gebruik Smart Search

U zou kunnen worden met behulp van Spotify op een dagelijkse basis en nog steeds zoeken naar uw muziek door de naam van de artiest, het album of het liedje.

Hier is nog een Spotify tip: Spotify is eigenlijk een slimme zoekfunctie waarmee u de gewenste muziek makkelijker. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar nummers uit een specifieke periode – net zetten het jaar of het bereik in het vak zoeken (probeer 1969). U kunt ook gebruik maken van filters zoals genres, labels en andere.

Neem een kijkje op Spotify ‘ s uitgebreide zoek-gids om te leren van de rest van de slimme zoektermen.

Ontdek Spotify Karaoke

Voor alle karaoke fans die er zijn, u kunt nu gebruik maken van Spotify om mee te zingen met uw favoriete nummers, zelfs als je niet zeker weet de teksten.

Om deze functie, kijk voor de Teksten knop in de rechter benedenhoek van de app bij het afspelen van een song. Als je er op klikt, zie je teksten voor vrijwel elk nummer uit de bibliotheek.

Als u meer informatie wilt krijgen over de song die u wilt, kunt u de optie Achter de Teksten modus in de Spotify-instellingen.

Deze Spotify tip is ook handig wanneer u probeert om te zoeken naar een song van de lyrics. U kunt doen het allemaal in Spotify in plaats van te springen om Google zoeken en terug.

Leren Spotify ‘ s Sneltoetsen

Dit is een zeer handige Spotify tip dat elke Spotify-gebruiker zou moeten profiteren. U kunt de controle Spotify bijna volledig gebruik te maken van sneltoetsen. Spotify web heeft een speciale pagina met een volledige lijst van sneltoetsen voor elke functie van de app (voor zowel Windows en Mac).

Je kunt leren van sneltoetsen voor de hand liggende dingen, zoals het spelen van volgende of vorige track, zowel als meer geavanceerde handelingen, zoals het overschakelen naar de modus voor willekeurig afspelen in of uit te loggen van Spotify.

Drag & Drop Links Naar Uw Favoriete Nummers

De meeste mensen delen de nummers van Spotify met behulp van URL-links of HTML embed codes. Maar er is een eenvoudiger manier om het te doen.

In uw desktop-app, kan je gewoon slepen en neerzetten. Alleen het liedje te kiezen, klik erop en sleep het naar een bericht. Spotify zal automatisch veranderen in een link naar deze song met de titel en de naam van de kunstenaar.

U kunt nu deel je favoriete tracks met mensen op Facebook of via e-mail in een mum van tijd op alle.

Verberg Uw Luistergewoonten Met De Geheime Afspeellijst

Standaard Spotify heeft uw activiteit ingesteld op openbaar, wat betekent dat iedereen kan zien wat je aan het luisteren bent op een gegeven moment. Echter, er is een Privé Sessie optie verbergt het voor ten minste zes uur per keer.

Een meer gebruiksvriendelijke manier om uw Spotify-activiteit is het creëren van een eigen geheime afspeellijsten om te luisteren naar uw muziek. Voor het maken van een geheim, afspeellijst, tikt u op op de drie puntjes naast onder haar naam en kies Ervoor Geheim.

U kunt ook een van de afspeellijsten die u al van publieke naar private door het veranderen van de playlist van de privacy-instellingen.

Synchroniseer Uw Spotify Met Shazam

Shazam is geweldig voor het identificeren van nummers door hun geluid. Wat maakt het nog beter is, is dat u nu verbinding maken Shazam naar YouTube en Spotify. Het betekent dat u eenvoudig kunt muziek importeren van Shazam in Spotify.

Na u de synchronisatie van de twee apps, kunt u proberen met behulp van Shazam een nummer identificeren. Zie je een pijl teken naast de play knop. Kies Spotify in het drop-down menu om te spelen in de app.

De functie is beschikbaar voor zowel iPhone en Android.

Luisteren Naar Niet-Spotify-Muziek Op Spotify

Je weet dat het frustrerend moment dat u met open Spotify afspelen van een song, die is vast te zitten in je hoofd de hele ochtend, maar kan het niet vinden? Het is eigenlijk een eenvoudig vast te stellen. Als het liedje dat je zoekt niet op Spotify, kunt u het toevoegen van een externe bron.

  • Om dat te doen, open de app en ga naar Instellingen.
  • Bewaar het naar beneden scrollen tot je Lokale Bestanden.
  • Nadat u Lokale Bestanden, ziet u een Add Source – knop onder het. Klik voor het toevoegen van niet-Spotify-muziek.

Luisteren Naar Spotify In Uber

Wist je dat je kunt luisteren naar je Spotify met je Uber-stuurprogramma ‘ s sound system? De twee bedrijven samen om uw gebruikservaring verbeteren, en we moeten zeggen, het is een cool idee.

Om deze functie te activeren, moet u naar uw Uber app-instellingen en klik op Connect Spotify. Log dan in je Spotify-account, en je bent klaar.

Een nadeel is dat niet alle stuurprogramma ‘ s hebben deze functie is ingeschakeld. Je kan het bekijken als Uber kent u een stuurprogramma. Stuurprogramma ‘ s met Spotify ingeschakeld voor een speciaal pictogram naast hun profiel op de app.

Voor nu, is de functie alleen beschikbaar voor Spotify Premium gebruikers, en alleen in bepaalde steden. Maar volgens Spotify zij zal de uitrol van de functie wereldwijd zodra ze klaar zijn met testen.

Om uit te vinden of het is voor u beschikbaar, controleer uw Uber app voor deze functie.

Stel Uw Favoriete Muziek Kwaliteit

Nog een Spotify tip is dat Spotify kunt u uw voorkeur voor muziek kwaliteit jezelf.

  • Om deze functie open de Spotify-app en ga naar Instellingen.
  • Onder Muziek Kwaliteit vindt u opties voor het wijzigen van Streaming kwaliteit en volume Normaliseren.
  • Klik op het drop-down menu aan de rechterkant om de gewenste kwaliteit. Vergeet niet dat de hogere kwaliteit die u kiest, hoe meer gegevens zal gebruiken. Merk ook op dat de Zeer Hoge optie is momenteel alleen beschikbaar voor Spotify Premium gebruikers.

Al deze geweldige functies zijn recht op het oppervlak. Je moet alleen weten waar je moet kijken voor hen. Maar zelfs met al zijn functionaliteit, Spotify is niet perfect. Een fatsoenlijke Spotify-alternatief is de Apple Music. Het komt ook met zijn eigen voor-en nadelen, evenals enkele Spotify tips en trucs om het meeste uit de muziek streaming service.