Wat Zijn Microtransactions, en Waarom hebben Mensen een Hekel aan Ze?

0
130
1000 Woorden Images/Shutterstock.com

Het onderwerp van “microtransactions” is een controversieel onder de gamers. Ze zijn iets dat je hebben om geld te betalen voor in een video game. Hier is de reden waarom de spelers hebben een probleem met hen.

Wat is een Microtransaction?

Wanneer een video-games voor het eerst begonnen wordt vrijgegeven, het kopen van hen was een vrij eenvoudig proces. Je loopt in een technische of gaming winkel, koop een game voor de console of computer, en vervolgens de kast in als je thuis komt.

Met de opkomst van het internet, in het bijzonder de high-speed breedband en WiFi-verbindingen, kwam online spel te verkopen. Nu, je hoeft niet je huis te verlaten om games te kopen. U kunt de aankoop van de titels op de digitale winkels zoals Steam, Playstation Network, Nintendo eShop, en zelfs mobiele platformen, zoals de App Store en de Google Play Store. De game-bestanden direct te downloaden naar je apparaat, en je kunt spelen het spel meteen.

Echter, de opkomst van het digitale spel detailhandel ook geïntroduceerd in-game-aankopen of microtransactions. Ze zijn alles wat je kunt kopen in een spel, zoals artikelen, kostuums, upgrades, premium functies, en nog veel meer. Microtransactions zijn opgenomen in vele onlangs vrijgegeven spelen van de gratis mobiele apps voor blockbuster titels van belangrijke ontwikkeling studio ‘ s. Hun gebruik is omstreden, en is vaak een belangrijk punt van discussie in de gaming community.

Microtransactions Stapelen

Microtransactions zijn vaak gebakken in games, samen met voorwerpen die gebruik maken van een random number generator. Dit betekent dat een doos of verpakking met een item of meerdere items in het. Terwijl de meeste games hebben manieren kunt u deze gratis, ze bieden ook de mogelijkheid tot het kopen van een doos met geld.

Thannaree Deepul/Shutterstock.com

Er is een heel subgenre van video games gecentreerd rond deze random loot dozen genaamd “gacha games,” die zijn meestal gratis mobiele games. Ze zijn gebaseerd op een Japanse vending machine-formaat, waar je contant geld of fiches en krijg een willekeurige speelgoed in een capsule in terug.

Sinds gacha games actief stimuleren u om meer aan te schaffen, kunnen mensen besteden duizenden dollars op een bepaalde titel. Mensen die enorme hoeveelheden geld op microtransactions zijn de zogenaamde “walvissen.” Veel van deze spellen zijn in vergelijking met slot machines, met uitzondering van niet-betaling van geld.

Ook gebruikelijk is bij sommige gamers is de overtuiging dat als u betaalt € 60 voor een premium game, het hebben van te betalen extra geld om te ontgrendelen met in-game content die is al geprogrammeerd in het spel greedy. Vele sport-games gebruik maken van dit model. Zowel de NBA 2k en de FIFA-serie hebben modi kunnen spelers verzamelen kaarten ontgrendelen met in-game content. Deze kaarten zijn, in willekeurige packs kosten spelers een bepaald bedrag.

Microtransactions Wijzigen Van Game Mechanics

Een ander probleem is dat microtransactions de neiging om te veranderen gaming mechanica fundamenteel. Veel spellen zijn speciaal gebouwd om mensen te stimuleren om te kopen microtransactions. Gratis titels, dit doen ze door het beperken van het aantal keren dat u kunt spelen in een bepaalde periode altijd of u advertenties te tonen.

Veel mobiele apps ook gebruik maken van donkere patronen, die zijn interfaces ontworpen om het manipuleren van de gebruikers in het uitvoeren van onbedoelde acties. Dit kan zo simpel zijn als wanneer een knop wordt geplaatst of de manier waarop items op het scherm zijn gekleurd.

Deze verandering in de mechanica geldt ook voor de grote titels. Veel games ernstig vertragen de progressie van de verhoging van de zeldzaamheid van bepaalde items, of snijden uit bepaalde gebieden, tenzij je betaalt voor speciale items of verhoogt. Dit is heel gebruikelijk in massively multiplayer online games of Mmo ‘ s.

Bethesda Game Studios

Een recent voorbeeld is het Bethesda Game Studio ‘ s Fallout 76. Dit spel last van veel technische problemen bij de lancering, maar een van de meest belangrijke mensen problemen hadden met het spel was de bekendheid van microtransactions. Veel in-game items werden verkocht voor belachelijk hoge prijzen op hun Atoom store, met Eurogamer te merken dat een puur cosmetische Kerstman outfit verkocht voor $20. Ze verkocht ook items die in-game voordelen voor gebruikers, die hen gekocht.

Games gebruikmakend van microtransactions die een gameplay voordeel zijn vaak zogenaamde “pay to win” door gamers. Plaats van elke speler op een gelijk speelveld, de spelers die geld uitgeven voor een betere apparatuur en-vaardigheden, het maken van een aantal games meer over wie het meest betaald geld in plaats van die speelde het beste.

Er is een grijs gebied. Een spel kan bieden gameplay voordelen aan mensen die 10 uur herverdeling van hun karakter, maar laat sommige spelers betalen geld om naar de 10-uur nivellering proces. Dat klinkt nog steeds toegankelijk—maar wat als het waterpas zetten van het proces in plaats daarvan pakte 1000 uren, tenzij je zet wat geld over te slaan?

Niet Alle Microtransactions Zijn “Betalen om te Winnen”

Echter, om niet te zeggen dat alle microtransactions zijn slecht en gehaat door gamers. Sommige microtransactions niet van invloed op de gameplay en niet “betalen om te winnen.”

Epic Games

Een voorbeeld van een goede microtransaction formaat is de ongelooflijk populaire battle royale titel Fortnite. Het spel is volledig gratis voor alle platformen, daarom is het ook toegankelijk voor mensen van alle leeftijden. Al het geld is gemaakt via puur cosmetisch microtransactions. Dat betekent dat spelers niet te betalen om een voordeel in het spel; ze kunnen alleen betalen voor kostuums, dansen en andere dingen die het wijzigen van het uiterlijk van hun avatar. Iedereen wordt op een gelijk speelveld, en mensen kunnen het niet krijgen van een gameplay voordeel door het uitgeven van geld.

Een paar andere online games, zoals Dota 2, Counter-Strike: GO, en Overwatch, ook microtransaction modellen die niet zo veracht door veel gamers. Al deze spellen alleen tot cosmetische items voor de verkoop, wat betekent dat er geen voordelen voor gamers die het zich kunnen veroorloven om meer te betalen.

LEES VERDER

  • “Hoe Gebruik je Je Agenda Van Windows 10 Taakbalk
  • “Wat Doet IIRC Betekenen en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Wat Is Markdown en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Het Gebruik van het dmesg Commando op een Linux
  • “Kan Mijn iPhone of iPad een Virus?