Hvordan Til Å Streame På Trekning: En Guide For Nybegynnere

0
124

På et tidspunkt i historien, spillere ble sett på som utstøtte og shut-ins. Omtale av gaming kunne ikke vært ytret utenfor visse sosiale kretser uten å bli latterliggjort eller bli ledd av. Tanken på å være i stand til å en dag stream dine spilløkter live var ikke engang en tanke på de fleste unge spillere’ liv. De var forferdelige tider.

Spol frem til den gjeldende dagen, og du kan ikke engang begripe at Trekning var ikke alltid en ting. Helt siden overgangen fra Justin.tv spillerne og gaming streamere endelig hadde funnet et tilfluktssted for å ringe sine egne. Dette er fremdeles tilfellet selv med mange endringer til plattformen gjort gjennom årene.

Trekning har blitt så stort at det ikke lenger handler om gaming. Det har også blitt et fristed for kunstnere, lovende kokker, og selv folk som bare vil chatte med et publikum direkte ved hjelp av “IRL” – kategorien. Selv med rivaler som YouTube, Spill, Koffein, og Mikser leter etter en bit av den streamer pie, Trekning rager over dem alle. Plattformen er hjem til over 15 millioner daglige lesere og nesten to millioner skaperne der for å underholde dem.

Forståelig nok, du kan ikke bare hoppe inn direkteavspilling på Trekning uten en bit av sette opp og framsyn på din del. Du trenger å finne ut hva systemet du skal streame på, som streaming av programmer du vil bruke, ulike eksterne enheter, for å øke strømmen din, og hvordan du oppretter en konto.

Hvordan Til Å Streame På Trekning: En Guide For Nybegynnere

Selv med den siste trekk for å Mixer av to av de største Trekning streamere, Ninja og Viftedeksel, det Trekning plattformen fortsetter å gjøre det veldig bra. Det er også fortsatt sett på som stedet å gå når du begynner å streaming karriere.

Nybegynnere som ønsker å lære hvordan å streame på Trekning, enten som hobby eller en profesjonell karriere, kan ha en vanskelig tid å finne ut hvordan å komme i gang. Vi føler at det første du trenger å tenke på er hva systemet du har tenkt å bruke for streaming.

Du Velger Din Oppsett

En gaming PC, Xbox Ett eller PlayStation 4-konsollen er et must hvis du planlegger å begynne streaming på Trekning. Kravene for Trekning streaming vil variere avhengig av hvordan du vil sendingen vises til publikum. Høyere kvalitet forventninger vil kreve større datamaskin spesifikasjoner.

Vi foreslår å bygge din egen PC slik at du kan møte noen av spesifikasjonene som du foretrekker. Dette vil innebære ekstra teknisk kunnskap og tid, men er den beste ruten å ta etter den “perfekte stream”. De uten den nødvendige kunnskap eller tid for en custom-bygget PC kan i stedet velge å bruke en konsoll eller pre-bygget PC-basert på dine preferanser.

High-end bærbare pc-er også en anstendig investering i streaming, men vanligvis ikke så kraftig som tidligere nevnt systemer. Mindre krevende spill, eller hva du har valgt å streame på Trekning, vil kreve mindre av en investering.

Lyd, Video Og Tale

Headset er mer av en prioritet for konsollen streamere som de er i stand til å streame direkte på deres enhet med Trekning app. Det er også mer kompakt og lett å bruke heller enn å kjøpe en haug av separate deler som er nødvendig for PC vimpler.

Anbefalinger

HyperX Cloud Stinger (budsjett kjøpe)

SteelSeries Arctis 7 for PC/PS4 og Xbox Ett (midten av veien)

Victrix Pro AF (high-end, konkurransedyktige)

Et webkamera er ikke et krav for å streame på Rykk, men ikke øke publikum engasjement som er nyttig hvis du noen gang har tenkt på å gjøre det stort. Det er mange valg der ute i form av levedyktige utstyr, men de fleste nybegynnere bør velge enten Logitech HD Pro C920 eller C922.

Hver gir 1080p HD-video, mens streaming og opptak, produsere en 720p-utgang på 60fps.

For PC-brukere, en dedikert mikrofon fungerer som et bedre valg enn en hodetelefon. De snakket-om mikrofon, slik at hver vimpel sverger ved den Blå Yeti.

Selv om det er andre høyere kvalitet valg der ute, så vel som de mer økonomiske vennlig, denne mikrofonen er en ny vimpel er beste alternativet. Det gir profesjonell kvalitet til en anstendig pris, og for de fleste streamere, oppgraderinger begynner og slutter med Blå Yeti.

Trekning Lage Konto

 • For å opprette en Trekning-kontoen, gå over til den offisielle Twitch.tv nettstedet.
 • I øvre høyre hjørne av skjermen, klikk på den lilla Tegn Opp – knappen.
 • Fyll ut all informasjon som er nødvendig i pop-up vinduet.

Dette vil være et brukernavn, et sterkt passord og din e-postadresse.

 • Klikk på Sign Up når all informasjon er lagt inn. Du kan også velge å opprette en konto med Facebook-ID-en ved å klikke på Koble til med Facebook – knappen nederst i vinduet.

Streaming-Programvare

Nå som utstyret er ute av veien, og du har en Trekning-konto satt opp, er neste trinn å streame på Trekning er å velge streaming programvare. Som de fleste ting på internett, og det er massevis av valg, men for de fleste streamere prioritere tre over alle andre.

OBS, Xsplit, eller Streamlabs OBS er de tre øverste på at kablene har en tendens til å bruke for sin streaming-økter. Hver er gratis og de valg du gjør mellom dem er helt opp til deg. Streamlabs har en gjennomsnittlig økning på 30% inntekt når de bruker sine verktøy, så noe å huske på for streamere som ønsker å cash-in.

En grunnleggende forståelse av lydinngang/ – utgang, bithastigheter, og navigere Windows File Explorer vil gå en lang vei i å sette opp din Trekning streaming programvare. Ved hjelp av noen av dem vil kreve litt av dabbling å bli vant til hvordan de fungerer, men bør ikke tilby noen virkelige problemer, selv for nybegynnere. Hvis du går inn i noen problemer, kan du se den spesifikke programvaren dokumentasjon på det offisielle nettstedet.

Streaming På Trekning

Du har fått din streaming oppsett av programvaren nøyaktig slik du ønsker det. Det betyr at det går rett tid? Feil. Før du kan knuse Gå Live – knappen på din respektive streaming programvare, er du nødt til å skaffe seg en strøm på-tasten, og legg til litt stream informasjon.

Hvis tilbys, streaming programvare som du har valgt vil koble deg til å Rykke ved hjelp av din Trekning kontoen. Dette betyr at streaming programvare vil allerede ha stream-tasten nødvendig å begynne streaming. Selv vil de koble deg til din Stream Informasjon for redigering samt Live Chat.

Men, bare i tilfelle det ikke, kan du følge disse trinnene.

 • Logg inn på din Trekning konto, klikker du på-ikonet i øverste høyre hjørne, og velg Creator Oversikten fra menyen.
 • Neste, åpne Menyen på venstre og i Preferanser -rullegardinmenyen, og velg Kanal. Her vil du finne de Primære Stream-tasten som du kan kopiere og lime inn i området som er utpekt av den valgte streaming programvare.
 • Nå, gå tilbake til Stream Manager-vinduet, og klikk på Rediger Stream Info.
 • Fyll i hver boks med riktig informasjon.
  • En Go Live Varsel er ikke nødvendig for noen som er streaming for første gang. Kommer tilbake til dette når du utvikle en følgende.
  • Fylling i Kategorien med spill du spiller, vil ofte automatisk fylle Koder som godt.
  • Selv om det er en del for Strøm Språk, bør det også være tilstede i tittelen. Plassering er foretrukket på begynnelsen av tittelen for å gå sammen med i spillet du spiller og hva som skjer.
  • Et eksempel kan se ut som følgende.
 • Klikk På Ferdig. Tittelen vil nå vises nederst i vinduet.

Streaming På Konsollen

Alle som allerede er oppgitt informasjon er mer enn nok for alle som prøver å streame på Trekning ved hjelp av en PC eller laptop. Informasjonen er også bra for konsoller som Xbox-En og PS4, med noen tilføyelser.

Enten du velger å streame på Trekning gjennom Xbox-En eller PS4, vil det fortsatt krever at du laster ned appen fra konsollen er bestemt butikk. Du kan få det Trekning app fra Xbox-butikken for Xbox-En og PSN store til Playstation 4.

 1. Når lastet ned og installert på maskinen, kan du logge inn og aktivere den.
 2. Åpne spillet du ønsker å streame via konsollen kontrolleren.
 3. Trykk Xbox-knappen (eller Del-knappen for PS4) og velg Trekning.
 4. Justere innstillingene til din smak før kringkasting.
 5. Når strømmen er live, kan du samhandle med publikum gjennom chat-vinduet eller verbalt gjennom en kjøpt headset med mikrofon.

Nybegynner Streamer Pro Tips For Å Lykkes

For å bli en profesjonell streamer du trenger for å forbli dedikert til håndverket. Å bygge et stort publikum, og lage en jevn inntekt vil ta en tung tid investering. Her er et par tips som vil hjelpe deg å nå dine mål.

 • Selv om utstyret er en viktig del av streaming, ikke tillat deg selv å bli altfor opptatt med å ha det beste valg. Du kan alltid oppgradere senere så bare bruk det du har tilgang til eller som som budsjettet tillater.
 • En nisje spillet har en sterkere sannsynligheten for å bringe inn et nytt publikum. Høyprofilerte spill som allerede har nok av vimpler og sine egne seere at det gjør det nesten umulig for nye streamer vekst.
 • Gran opp din kanal med bilder og informasjon, inkludert personlig bio-og sosiale medier-tilkoblinger.
 • Delta med ditt publikum tidlig og ofte. Sterkere streamere vil ha utviklet en viss forbindelse med deres viewer base.
 • Stream regelmessig og gi et synlig planen til seerne.
 • Holde et våkent øye på din bekker helse og statistikk for å forstå ditt publikum og måle deres interesser.