Hur du Aktiverar Reddit är Mörkt Läge

0
107

Här på How-To Geek, vi älskar mörka läget och använder det mycket. Om du är en Redditor och dark mode entusiast, jubla: Reddit ‘ s webbplats och i mobila appar för iPhone, iPad och Android har ett mörkt läge. Här är hur att slå på den.

Reddit kallar sin mörka läget (“Night Mode.” Inställningarna för att aktivera funktionen är i stort sett samma plats oavsett om du använder webbplats eller mobila app. Logga in för att oavsett vad du använder och följ instruktionerna nedan.

Aktivera nattläge på Reddit Webbplats

På Reddit hemsida, klicka på din profil avatar uppe till höger på sidan och välj sedan “Night Mode” knapp.

Nattläget är omedelbart slås på. Funktionen kommer att byta namn aktiverat även om du loggar ut från ditt konto. Det kommer också att automatiskt vara aktiverad på alla andra datorer du logga in för att.

Aktivera nattläge på Reddit Smartphone App

På Reddit-appen för iPhone, iPad och Android, klicka på din profil avatar i det övre vänstra hörnet.

På den nedre delen av menyn, klicka på månen ikonen.

Nattläget är omedelbart slås på och kommer att stanna på tills du stänger av den igen. Om du avinstallera och installera om programmet, det kommer att plocka upp den för nattläget så fort du loggar in.

LÄS NÄSTA

  • “Vad Är Microtransactions, och Varför Människor Hatar Dem?
  • “Hur du Använder Din Kalender Från Windows 10 Aktivitetsfältet
  • “Vad Gör jag minns Menar, och Hur Använder Man Det?
  • “Vad Är Wiki och Hur Använder Man Det?
  • “Hur kan man Använda Kommandot dmesg på Linux