Hoe Vind je Spotify Verpakt 2019

0
563

Of je nu een fervent muziek-buff of niet, je waarschijnlijk uren luisteren naar uw favoriete artiesten en liedjes. Om te helpen om dit te illustreren, Spotify Verpakt 2019 toont u precies wat u geluisterd naar de meest in het afgelopen jaar.

Wat is Spotify Verpakt in 2019?

Aan het einde van elk jaar, Spotify berekent hoeveel tijd je hebt besteed aan het luisteren naar muziek op de dienst en welke nummers en artiesten werden gestreamd meest.

Nu dat we aan het einde van 2019, Spotify is begonnen met haar Gewikkeld functie, zodat u kunt zien wat het spelen van de meeste van dit jaar. En naast het weergeven van gegevens over individuele nummers, kunt u controleren met welke genres je geluisterd, hoe veel tijd is besteed aan het streamen, en nog veel meer.

Als we gaan een nieuw decennium, Spotify is iets nieuws toe te voegen aan Gewikkeld. Als u al een lid van de muziek-streaming dienst voor meer dan het afgelopen jaar, Spotify zal breken uw favoriete artiesten en liedjes van de afgelopen tien jaar.

Hoe Vind Je Spotify Verpakt 2019

Klaar om uit te vinden welke nummers en artiesten geluisterd naar de meeste van de afgelopen 12 maanden? Goed, start een webbrowser op uw smartphone, tablet of computer en ga naar de Spotify Verpakt 2019 website.

Vervolgens gaat u naar de onderkant van de site en selecteer de “Log In” knop. U zult gevraagd worden om uw Spotify-account referenties om verder te gaan.

U kunt nu bladeren door de verschillende secties die weergeven wat je geluisterd tijdens elk van de seizoenen, in welke landen uw favoriete artiesten vandaan komen, en welke nummers en artiesten geluisterd naar de meeste.

Als alternatief, kunt u uw Gewikkeld in 2019 op de top van de Spotify-app voor iPhone, iPad, en Android in het tabblad “Thuis”. Het zelfde zien op de Gewikkeld website zal worden weergegeven in een Instagram-Verhalen-achtig formaat.

Zodra u klaar bent met het scrollen door Spotify Verpakt, kunt u de resultaten deelt met anderen. Om dit te doen, klik op de Facebook, Twitter of Instagram icoon onder de dekking art. U zult onmiddellijk worden genomen om welk platform voor u om uw 2019 Verpakt of tien jaar Gewikkeld.

GERELATEERD: Al een Spotify-Fan? Hier zijn 6 Nieuwe Functies die U Zou Hebben Gemist

LEES VERDER

  • “Wat Doet IIRC Betekenen en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Wat Is Markdown en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Het Gebruik van het dmesg Commando op een Linux
  • “Kan Mijn iPhone of iPad een Virus?
  • “Hoe Gebruik Je iPad als een Secundaire Beeldscherm Zonder Zijspan