Hoe Stream Op Twitch: Een Gids Voor Beginners

0
121

Op een gegeven moment in de geschiedenis, gamers werden gezien als paria ‘ s en shut-ins. De vermelding van gaming niet kon worden uitgesproken, buiten bepaalde sociale kringen zonder belachelijk gemaakt of uitgelachen. De gedachte van de mogelijkheid om een dag stream uw gaming sessies live was niet eens een gedachte die op de meeste jonge gamers het leven. Dat waren verschrikkelijke tijden.

Fast forward naar de huidige dag en je kunt niet eens zien dat Twitch was niet altijd een ding. Sinds de overgang van Justin.tv gamers en gaming slingers had eindelijk een schuilplaats om te bellen hun eigen. Dit nog steeds geldt, zelfs met de vele veranderingen op het platform in de loop der jaren.

Twitch is zo groot geworden dat het niet langer alles over gaming. Het is ook een toevluchtsoord voor kunstenaars, beginnende chef-koks, en zelfs de mensen die alleen maar willen om te chatten met een publiek rechtstreeks met behulp van de “IRL” categorie. Zelfs met rivalen zoals YouTube Gaming, Cafeïne, en de Mixer op zoek naar een segment van de streamer taart, Twitch torens boven hen allen. Het platform is de thuisbasis van meer dan 15 miljoen dagelijkse kijkers en bijna twee miljoen makers er om hen te vermaken.

Begrijpelijk, je kunt niet zomaar springen in streaming op Twitch zonder een beetje van set-up en een vooruitziende blik op uw deel. Je moet om erachter te komen wat voor systeem je streaming op, die streaming software gebruik je verschillende randapparatuur voor het vergroten van uw stroom, en hoe een account aan te maken.

Hoe Stream Op Twitch: Een Gids Voor Beginners

Zelfs met de recente pogingen om het Mixer door twee van de grootste Twitch streamers, Ninja en de Lijkwade, de Twitch platform blijft het zeer goed doen. Het is ook nog steeds gezien als de plaats om te gaan als het begin van uw streaming carrière.

Nieuwelingen op zoek om te leren hoe om te streamen op Twitch, hetzij als een hobby of een professionele carrière, hebben een moeilijke tijd aan het uitzoeken hoe je aan de slag. We voelen dat het eerste wat je hoeft te maken over welk systeem u wilt gebruiken voor streaming.

Het Kiezen Van Uw Installatie

Een gaming PC, Een Xbox of een PlayStation 4-console is een echte must als u van plan bent om te beginnen met het streamen van op te sporen. De eisen voor Twitch streaming zal variëren, afhankelijk van hoe u wilt dat uw uitzending te verschijnen voor het publiek. Hogere kwaliteit vraagt om meer computer specificaties.

Wij stellen voor het bouwen van uw eigen PC, zodat u kunt voldoen aan alle specificaties die u verkiest. Dit vereist extra technische kennis en tijd, maar is de beste route te nemen voor de “perfecte stream”. Zij die zonder de benodigde kennis of tijd voor een op maat gebouwde PC kunt in plaats daarvan kiezen voor een console of pre-built-PC op basis van uw voorkeur.

High-end laptops zijn ook een behoorlijke investering in streaming maar in de regel niet zo krachtig is als de vorige genoemde systemen. Minder veeleisende games, of wat je gekozen hebt voor het streamen van op Twitch, zal vereisen minder van een investering.

Audio, Video & Voice

Headsets zijn meer een prioriteit voor de console streamers als ze in staat zijn om direct streamen op hun apparaat met behulp van de Twitch app. Het is ook meer compacte en eenvoudig te gebruiken in plaats van de aankoop van een bos van afzonderlijke onderdelen die nodig zijn voor PC-streamers.

Aanbevelingen

HyperX Cloud Stinger (budget kopen)

De SteelSeries Arctis 7 voor PC/PS4 of Xbox Één (in het midden van de weg)

Victrix Pro-AF (high-end, concurrerende)

Een webcam is niet een vereiste voor het streamen van op Twitch, maar doet boost publiek engagement dat is handig als je ooit van plan op het maken van het grote. Er zijn tal van keuzes die er in termen van haalbare apparatuur, maar de meeste beginners moeten selecteer de Logitech HD Pro C920 of C922.

Elke kamer is voorzien van 1080p HD video-tijdens het streamen en opnemen, het produceren van een 720p output op 60fps.

Voor PC-gebruikers, een speciale microfoon dient als een betere keuze dan die van een headset. De meest spraakmakende microfoon die elke streamer zweert bij de Blue Yeti.

Maar er zijn andere hogere kwaliteit van de keuzes die er zijn, alsmede degenen die meer budget vriendelijke, deze microfoon is een nieuwe streamer is de beste optie. Het biedt professionele kwaliteit tegen een fatsoenlijke prijs, en voor de meeste streamers, de upgrades beginnen en eindigen met de Blue Yeti.

Twitch Account Aanmaken

 • Om een Twitch account, ga dan naar de officiële Twitch.tv website.
 • In de rechter bovenhoek van het scherm, klik op de paarse Aanmelden button.
 • Vul alle benodigde informatie in het pop-up venster.

Dit zal een gebruikersnaam, een sterk wachtwoord en uw e-mail adres.

 • Klik op Aanmelden nadat u alle informatie heeft ingevoerd. Je kan er ook voor kiezen een account aan te maken met behulp van uw Facebook-ID door te klikken op de Connect with Facebook knop aan de onderkant van het venster.

Streaming Software

Nu dat de apparatuur uit de weg en je hebt een Twitch account instellen, je volgende stap te streamen op Twitch is het selecteren van de streaming software. Zoals de meeste dingen op het internet, er zijn tal van keuzes, maar de meeste streamers prioriteren drie meer dan alle anderen.

OBS, Xsplit, of Streamlabs OBS de top drie die streamers hebben de neiging om te gebruiken voor hun streaming sessies. Elke kamer is gratis en de keuze die u maakt tussen hen is geheel aan u. Streamlabs heeft een gemiddelde stijging van 30% inkomen bij het gebruik van hun instrumenten, dus iets om in gedachten te houden voor streamers op zoek naar cash-in.

Een basiskennis van audio-invoer/uitvoer, bitrates en navigeren in Windows Verkenner zal gaan een lange manier in het opzetten van je Twitch streaming software. Met behulp van een van hen zal vereisen een beetje bezig te wennen aan hoe ze werken maar moeten we geen echte problemen, zelfs voor beginners. Als je met een aantal problemen, raadpleeg de specifieke software documentatie op de officiële site.

Streaming Op Twitch

Heb je de streaming software-setup precies zoals u het wilt. Dat betekent dat het gaat tijd toch? Mis. Voordat je kunt, sla je de Go Live – knop op uw respectieve streaming software, bent u gaat nodig hebben om het verwerven van een stroom-toets en voeg een beetje van de stroom informatie.

Als ze worden aangeboden, de streaming software die u hebt gekozen zal direct sluit u te Trillen door het gebruik van uw Twitch account referenties. Dit betekent dat de streaming software zal al de stream sleutel die je nodig hebt om te beginnen met het streamen. Ze zullen zelfs sluit u uw Stream Informatie voor het bewerken en de Live Chat.

Echter, in het geval dat het niet het geval is, kunt u deze stappen volgen.

 • Log in op uw Twitch account, klikt u op het pictogram in de rechterbovenhoek en selecteer Schepper Dashboard in het menu.
 • Open vervolgens het Menu aan de linkerkant en in de Voorkeuren in de vervolgkeuzelijst selecteer een Kanaal. Hier vindt u de Primaire Stream toets die u kunt kopiëren en plakken in het gebied dat door uw gekozen streaming software.
 • Nu, ga terug naar de Stream Manager-venster en klik op Bewerken Stream Info.
 • Vul in elke doos met de juiste informatie.
  • Een Go-Live Aanmelding is niet nodig voor iemand die streaming voor de eerste keer. Komen er nog op terug zodra u het ontwikkelen van een volgende.
  • Het invullen van de Categorie met het spel je aan het spelen bent zal vaak auto-vullen van de Tags.
  • Zelfs al is er een sectie voor het Streamen van Taal, moet ook aanwezig zijn in de titel. Plaatsing de voorkeur aan het begin van de titel om mee te gaan met de game die je speelt en wat er gebeurt.
  • Een voorbeeld ziet er als volgt uit.
 • Klik Op Gedaan. De titel zal nu verschijnen aan de onderkant van het venster.

Streaming Op De Console

Alle reeds verstrekte informatie is meer dan genoeg voor iedereen die probeert om stroom op Twitch met behulp van een PC of laptop. De informatie is ook goed voor de consoles zoals de Xbox Één en PS4 met een paar aanvullingen.

Of u nu kiest voor het streamen van op Twitch door middel van Een Xbox of PS4, zal het nog steeds nodig dat je de app downloaden vanuit de console van de opgegeven winkel. U kunt de Twitch app in de Xbox store voor de Xbox Één en de PSN store voor de Playstation 4.

 1. Eenmaal gedownload en geïnstalleerd op de machine, login en te activeren.
 2. Open de game die je wilt streamen via de console controller.
 3. Tik op de Xbox knop (of Delen knop voor PS4) en selecteer Trillen.
 4. Pas de instellingen naar wens voorafgaand aan de uitzending.
 5. Zodra de stream is live, kunt u de interactie met het publiek via de chat venster of mondeling door middel van een gekocht headset met microfoon.

Newbie Streamer Pro Tips Voor Succes

Om een professionele streamer die je nodig hebt om te blijven gewijd aan het vaartuig. Het bouwen van een groot publiek en het maken van een vast inkomen zal een zware tijd investering. Hier zijn een paar tips die u zullen helpen uw doelen te bereiken.

 • Hoewel gear is een belangrijk onderdeel van streaming, sta jezelf niet toe om overdreven bezorgd met het hebben van de beste opties. U kunt altijd upgraden later dus gewoon gebruik maken van wat u toegang tot hebt of wat uw budget toelaat.
 • Een niche game heeft een sterkere kans om een nieuw publiek. High-profile games al veel streamers en hun eigen kijkers dat maakt het bijna onmogelijk voor de nieuwe streamer groei.
 • Sparren-up van uw kanaal met beelden en de informatie inclusief een persoonlijke bio-en sociale media-verbindingen.
 • Gaan met uw publiek vroeg en vaak. Sterker streamers hebben een bepaalde relatie met de viewer base.
 • Stream regelmatig en zorgen voor een zichtbaar schema om uw kijkers.
 • Houdt een waakzaam oog op uw beken gezondheid en statistieken om te weten wat uw doelgroep en peilen naar hun interesses.