Hoe Maak Je Je Eigen Emoji

0
95

Emoji zijn leuk om te gebruiken voor bijna elke gelegenheid, en terwijl er lijkt een eindeloos aantal om uit te kiezen, het leren maken van uw eigen emoji is de beste manier om te krijgen wat je wilt. Want laten we eerlijk zijn, soms is er gewoon geen een emoji voor het exacte uitdrukking op je gezicht.

Wanneer u uw eigen emoji, kunt u hebben wat u wilt: een object weer icoon, symbool, gezichtsuitdrukking, of iets heel anders. U bent alleen beperkt door uw verbeelding en het gemak van het gebruik van de emoji-maker.

Er zijn tal van emoji-bouwers die er zijn, maar hieronder is een tutorial van de beste manieren om uw eigen emoji die u kunt gebruiken op uw telefoon, tablet of computer.

Hoe Maak je Je Eigen Emoji Op de iPhone

Emojily is veruit de beste manier om je eigen emoji op een iPhone. Het heeft een make-van nul-optie en een willekeurige methode voor het genereren van emoji snel. Het is geweldig voor het maken van emoji van je emoties.

Wanneer u de Nieuwe optie van de app op het startscherm krijg je verschillende tools voor de creatie. Van links naar rechts, dit is de volgorde waarin je je emoji:

 • Kies een sjabloon, zoals een multi-gekleurde base, een vierkant gezicht, of een taco hoofd.
 • Kies dan een paar ogen.
 • Beslissen op een aantal wenkbrauwen.
 • Blader door de mond opties om te zoeken naar een geschikte een.
 • Voeg wat gezichtshaar als u wilt.
 • Optioneel kiezen sommige handgebaren.
 • Selecteer een van de objecten om je emoji opvallen.
 • Kies een hoed voor je emoji.

Elke optie is aanpasbaar, zodat u kunt slepen om de emoji achtergrond, draaien en vergroten of verkleinen met behulp van een normale vinger gebaren. Tik op de knop downloaden als u klaar bent voor het opslaan van uw aangepaste emoji voor uw galerij.

Afslag Emojily en ga naar Instellingen > Algemeen > Toetsenborden > Toetsenborden > Toevoegen van een Nieuw Toetsenbord > Emojily toevoegen Emojily toetsenbord van uw telefoon en het maken van het verzenden van uw aangepaste emoji echt gemakkelijk.

Wanneer u klaar bent om het gebruik van uw custom-built emoji, het gebruik van de app drawer naast het toetsenbord om de twee gezichten Emojily pictogram. U vindt de emoji u gemaakt.

Emoji Mij Geanimeerde Gezichten is een vergelijkbare gratis app voor iPhone en iPad. iOS 13 en iPadOS kunnen gebruikers emoji met Memoji. Geanimeerde Memoji is alleen beschikbaar op iPhone X en hoger, iPad Pro 11 en iPad Pro-12.9-in (3e gen).

Hoe Maak Je Je Eigen Emoji Op Android

Het maken van uw eigen emoji op Android, is eenvoudig met Emoji-Maker. Als u niet wilt dat om tijd te besteden het maken van uw eigen, er is ook een galerij u kunt bladeren om te vinden van populaire emoji gemaakt door andere gebruikers.

Iets wat uniek is aan dit emoji-maker is dat als je het kiezen van de verschillende onderdelen van de emoji, krijgt u een voorbeeld te bekijken onmiddellijk. Dit helpt u om te beslissen wat te kiezen, want je hoeft niet te raden hoe het eruit zal zien wanneer u deze selecteert.

Hier is hoe je Emoji-Maker werkt op Android:

 • Tik op Nieuwe Emoji vanaf het home-scherm.
 • Een achtergrond kiezen voor uw emoji. Het kan van alles zijn, van een hond of beer geconfronteerd wordt met een hart -, groente -, kat, of een cirkel. Er zijn zelfs geanimeerde achtergronden.
 • Gebruik de menu-pictogrammen op de bodem van de app te plukken wenkbrauwen, ogen, een mond, hand gebaren, haar -, gezichts-haar, een masker, en meer.
 • Tik op het vinkje rechtsboven naar de opgeslagen aangepaste emoji naar de galerie binnen de app.
 • Tik op de emoji en vervolgens op de share-knop om het te delen via een van uw apps.

Bitmoji is een geweldige optie voor het maken van emoji op Android en iOS. De emoji kunt u in de app zijn meestal veel complexer te kijken in dat er bijschriften en vol scènes, maar ze zijn nog echt makkelijk te maken.

Vergelijkbaar is Chudo, maar het is de markt gebracht als een messaging-app met live, augmented reality emoji dat ligt op de top van je ware gezicht.

Hoe Maak je Je Eigen Emoji Van een Computer

De gratis online emoji-maker op Labeley is een uitstekende bron voor het bouwen van uw eigen emoji. U kunt gebruik maken van het volledige scherm van uw desktop computer om de grote emoji door het kiezen van een vorm, de achtergrondkleur, de wenkbrauwen, het gezicht, de accessoires en de tekst.

Wanneer u klaar bent, u kunt delen van de emoji over Facebook Pinterest of Twitter of opslaan in uw computer te doen als u wilt.

Emoji-maker is vergelijkbaar, maar is het veel gemakkelijker om op te slaan op uw computer. Er zijn veel opties voor het gezicht vormen en andere functies, en een ingebouwde tekst-tool kunt u schrijven op de emoji.

De piZap emoji maker is een andere optie voor computer gebruikers. Een aantal van de opties kosten en met een hoge kwaliteit van de uitvoer is niet gratis, maar er zijn nog tal van unieke emoji gebouw tools (en de standaard-kwaliteit exporteren is zeker nog goed genoeg).

Zoals u kunt zien, er zijn tal van manieren om uw eigen emoji. U kunt het doen op je computer vanaf je Android-of iPhone, of op een tablet.

Sommige van deze methoden zijn beter dan anderen als u het bericht wilt verzenden emoji via het toetsenbord van uw telefoon, maar anderen zijn geweldig om te e-mailen of Facebooking de emoji van een computer of met behulp van de emoji in andere projecten.

Ongeacht welke methode je ook kiest, het maken van uw eigen emoji is onbetwistbaar leuk. Het creëren van een gloednieuwe emoji dat de meeste andere mensen niet gebruikt, kan je opvallen in de groep berichten en kan zelfs uw vrienden hergebruiken van je emoji.