Hoe Gebruik je Je Agenda Van Windows 10 Taakbalk

0
350

Windows-10 heeft een ingebouwde Agenda-app, maar je hoeft niet om het te gebruiken. U kunt het bekijken en maken van gebeurtenissen van de kalender rechts van de taakbalk van Windows. U kunt zelfs een link accounts zoals Google Agenda of iCloud Agenda en zie uw online agenda ‘ s met één klik op uw taakbalk.

De Agenda-App en de Taakbalk Zijn Gekoppeld

Windows-10 heeft een ingebouwde Agenda-app die je kunt gebruiken, maar u kunt gebruik maken van uw agenda, zonder de app. Klik gewoon op de klok aan de rechterkant van de taakbalk en u ziet de kalender popup. Als u niet ziet alle evenementen, klik op “Agenda” op de bodem. Als u niet wilt zien, evenementen, klik op “Agenda Verbergen” voor een eenvoudige klok paneel.

Dit taakbalk paneel is geïntegreerd met het Windows-10 de ingebouwde Agenda-app. Geen gebeurtenissen toevoegen aan de agenda app zal verschijnen, en alle gebeurtenissen die u toevoegt uit de taakbalk wordt weergegeven in de Agenda-app. U kunt echter wel gebruik van essentiële agenda functies direct vanaf de taakbalk, zonder ooit het openen van de app.

Het Toevoegen van Agenda-afspraken

Snel toevoegen een gebeurtenis in de agenda, de agenda opent pop-up en selecteer de datum die u wilt toevoegen van de gebeurtenis op. Bijvoorbeeld, als u een gebeurtenis wilt toevoegen op de 10e van de volgende maand, klik op die datum op de kalender. U kunt gebruik maken van de pijltjes aan de rechterkant van de maand van de naam te verplaatsen tussen de verschillende maanden.

Met uw gewenste datum hebt geselecteerd, klikt u op de “Voeg een evenement of herinnering” doos en begin met typen.

Opmerking: Deze optie is nieuw in Windows 10 November 2019 Update, ook wel bekend als Windows 10 1909 of 19H2. Als u niet ziet in het “Voeg een evenement of herinnering” aan te vinken u nog niet geïnstalleerd is deze update nog niet.

Windows zal je meer opties geven zodra je dat doet. Kunt u een tijd instelt voor het evenement of geef een locatie waar het evenement zal plaatsvinden.

Als u meerdere agenda ‘ s, klikt u in het vakje aan de rechterkant van de naam van het agenda-item en selecteer een agenda voor het evenement. De acties op de verschillende agenda ‘ s worden gemarkeerd met verschillende kleuren op het paneel.

Klik op “Gegevens Opslaan” als u klaar bent. Voor meer opties, klik op “Meer informatie” en Windows zal het openen van de Agenda-app met de “Add Event” interface.

GERELATEERD: Wat is er Nieuw in Windows 10 November 2019 Update Nu Beschikbaar

Hoe Bekijk en Agenda-afspraken Bewerken

Een kalender-event weergeven, opent u het deelvenster voor de klok. U ziet een lijst met alle gebeurtenissen op de agenda vandaag. Kunt u gebeurtenissen op een andere datum door te klikken op die datum op de kalender.

Bewerken of verwijderen van een afspraak, klik je op, en Windows zal 10 open de Agenda-app met de gebeurtenis details.

Het Maken van een Agenda of een Koppeling met een Online Account

Dat is allemaal heel nuttig. U kunt maken en bekijken agenda-gebeurtenissen in een paar klikken zonder het te openen in een andere toepassing. Maar, om te koppelen aan een online agenda toevoegen van andere agenda ‘s of het bewerken van agenda’ s, u zult hebben om de Agenda te openen app.

Klikken op een gebeurtenis die u hebt gemaakt of klik op “Meer Details” tijdens het maken van een evenement zal de app opent. U kunt echter ook open Windows 10 het Start-menu, zoeken naar “Agenda” en open de Agenda-app snelkoppeling. Dat is de één met een blauwe achtergrond met een wit pictogram agenda.

De “agenda’ s Toevoegen” optie hier zal u laten toevoegen agenda ‘ s voor vakantie, sport-teams, en TV-shows.

Toevoegen van je agenda ‘ s, klik op het tandwiel-vormige “Instellingen” icoon aan de onderkant van de zijbalk links.

Klik op “Accounts Beheren” in de zijbalk aan de rechterkant.

Klik op “Account Toevoegen” in de lijst van accounts, en u ziet een lijst van de accounts die U kunt toevoegen. Windows 10 van de Agenda ondersteunt Google, Apple iCloud, Microsoft Outlook.com, Microsoft Exchange, en Yahoo! agenda ‘ s.

Als u bijvoorbeeld gebruik maken van Google Agenda kunt u uw Google-account op de Agenda. Windows zal automatisch synchroniseren zich met uw Google Agenda. Eventuele wijzigingen die u op uw PC wordt gesynchroniseerd met uw Google-account, worden alle wijzigingen die u elders zullen worden gesynchroniseerd met uw PC.

Heb je eenmaal een account, de agenda ‘ s worden weergegeven in het linker deelvenster, en u kunt kiezen welke je wilt zien. Agenda ‘ s met een vinkje links van hun evenementen zichtbaar zowel in de hoofd-Agenda-app en op de taakbalk.

Na het koppelen van andere agenda-accounts, kunt u de gebeurtenissen toevoegen van elders—via de Google Agenda-website staat, bijvoorbeeld, of in de Agenda-app op je iPhone. Ze zullen gesynchroniseerd en weergegeven op uw taakbalk agenda paneel.

Wanneer u een agenda-event vanuit de taakbalk, kunt u kiezen welke agenda zal worden geplaatst. Klik op de gekleurde cirkel rechts van de naam van de gebeurtenis veld en selecteer een geconfigureerde agenda.

Als je niet ziet een kalender die verschijnt er in uw Agenda-app in de lijst in de taakbalk pop-up, het is waarschijnlijk een alleen-lezen agenda met u gedeeld. U kunt geen gebeurtenissen alleen-lezen agenda ‘ s.

U kunt gebruik maken van Cortana te maken agenda-afspraken met uw stem, ook.

GERELATEERD: 15 Dingen die Je Kunt Doen Met Cortana op Windows 10

Sorry, Er Zijn Geen Lokale Agenda ‘ S

Als je je hebt aangemeld in Windows 10 met een Microsoft-account, worden de Agenda-app zal het opslaan van uw evenementen in een Outlook.com agenda-standaard.

Als je je hebt aangemeld bij Windows met een lokale gebruikersaccount, echter, zult u een probleem: Microsoft niet in de steek laten maken van lokale agenda ‘ s met Windows-10 van de agenda-app.

U kunt nog toe te voegen de niet-Microsoft-accounts zoals Google Agenda en Apple iCloud Agenda. U hoeft niet te melden bij Windows met een Microsoft-account om de agenda te gebruiken.

Echter, je kunt het niet opslaan van uw agenda details gewoon lokaal op uw computer niet met Windows-10 de ingebouwde kalender functies. Je hebt om te synchroniseren met een online service. Dit betekent ervoor te zorgen dat ze altijd een back-up zodat je niet verliezen, tenminste.

LEES VERDER

  • “Wat Zijn Microtransactions, en Waarom hebben Mensen een Hekel aan Ze?
  • “Wat Doet IIRC Betekenen en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Wat Is Markdown en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Het Gebruik van het dmesg Commando op een Linux
  • “Kan Mijn iPhone of iPad een Virus?