Topp 7 Splid Alternativer

0
114

Uenighet ble opprinnelig designet for å imøtekomme behovene til de gaming community. Dette bør være ganske tydelig når det kommer til de fleste av sine funksjoner. Etter å ha kommet en lang vei siden det offentlig, utgitt i Mai 2015. Uenigheten har tatt Voice over Internet Protocol (VoIP) scenen med storm, og har ikke vist noen tegn til å stoppe når som helst snart.

At alt blir sagt, Uenighet er ikke den eneste VoIP-programmet i byen har noe å tilby. Det var flere VoIP-tjenester å velge fra før Splid, og det er fortsatt mer Splid alternativer blir utgitt i dag.

Ikke alle er fornøyd med den service som Splid gir. Det har vært bekymringer om personvern, hacking sårbarheter, og rykter om at, i det siste, Splid har vært en grobunn for uønsket samfunn. For noen brukere, disse komplikasjoner har vist seg også bekymringsfullt, og dyrker ønske om Splid alternativer.

Topp Splid Alternativer

Det er nok av varierende alternativer til Splid, avhengig av hva du trenger for en VoIP-tjeneste for. Ikke alle valg er dedikert til spill som sitt primære fokus ganske så Splid gjør om. Nedenfor, kan du finne det vi mener er de beste VoIP Splid alternativer.

TOX

Noen som primære bekymring er med sikkerhet, Tox gir det i spar. Innebygd militær-grade kryptering gir Tox brukere overlegen beskyttelse.

Dette gjør det perfekt for de som er i behov av en VoIP-app for å ha en samtale om emner andre enn tv-spill. Grensesnittet kan virke litt datert, men hvis du klarer å se forbi det, vil du finne at Tox har en rekke flotte funksjoner.

Tox har støtte for tekst, tale og video chat, for ikke å nevne en kjekk liten skjerm-funksjonen for deling. Fildeling er også tilgjengelig på plattformen for å gjøre Tox en stor VoIP-tjeneste for profesjonelle og virksomheten innstillinger.

Hva virkelig skiller Tox fra de andre på denne listen er at den har null sentrale servere. I stedet for å stole på en server som kunne møte komplikasjoner som strømbrudd og driftstans, i sin helhet Tox-nettverket består av brukerne.

Du kan finne Tox-appen på mobile enheter, mac os, Windows og Linux.

Riot.chat

En annen tjeneste som ødelegger Splid i online privacy spillet bli Opprør.chat. Dette VoIP Splid alternativ tjenesten er å tilby ende-til-ende-kryptering på alle tekst og tale chat kommunikasjon. Tjenesten er først og fremst ment for team-samarbeid og sikkerhetskopierer som hevder en rekke verktøy for å hjelpe deg med å effektivisere lag arbeidsflyt.

Hele tjenesten er bygget på Matrix åpen kommunikasjon-protokollen, noe som betyr at Opprør.im vil tillate deg å snakke med noen i Matrix.org økosystemet.

Riot.chat-gjør det mulig for brukere å dele meldinger, bilder, videoer og filer, og kan lastes ned på Windows, MacOS, Linux, Android og iOS.

Slakk

Å holde med laget samarbeid trend, man kan ikke glemme Slakk. Prioritere fagfolk, så langt som UI er opptatt av, det er praktisk talt Splid uten gamer føler. I stedet for et fristed for gaming, Slakk tilbyr en overflod av produktivitet funksjoner for å forbedre din arbeidsflyt.

Appen gir integrasjon med 800+ tredjeparts stykker av programvare og støtter opplasting av opp til 1 gb. Sammenlignet med Splid er 8MB, kan du fortelle at Slakk handler om business. Selvfølgelig, du kan bare få disse fantastiske funksjoner i betalt versjon av appen som er gratis-versjonen har svært begrenset funksjonalitet.

Likevel, den profesjonelle innstillingen og lag-gratis talekomm er mer enn nok til å tilfredsstille business-orienterte grupper i markedet for en Splid alternativ.

Overtone

Hvis du fortsatt vil ha noe som har utseendet og følelsen av Uenighet uten faktisk å være Splid, så Overtone kan være din foretrukne VoIP service av valget. På samme måte til Splid, Overtone er utformet med spilleren i tankene.

Overtone er helt gratis og er basert på Vivox integrert chat-tjenester, som har vært mye brukt av League of Legends, Fortnite, og PUBG spillere. Den støtter også både tale-chat, gruppechat direkte meldinger, og nettsamfunnet.

Ventrilo

En oldie, men en koselig, Ventrilo er en lett Splid alternativ med lav latens samtaler og lett design. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for din VoIP-tjeneste drenering av datamaskinens ressurser. Alle Ventrilo kommunikasjon er kryptert, slik at personvernet bør ikke være en bekymring.

Ventrilo UI vil ta litt tid å bli vant til hvis du har allerede kommet inn i det som du ville finne på Splid. Noen kan finne det regelrett komplisert hvis ikke kommer fra en lignende VoIP-tjeneste som Teamspeak3. Funksjonene er relativt minimal utenfor stedsbestemt lyd tilpasning, men for hva den tilbyr, det gjør godt og bærer ingen klager.

TeamSpeak3

Som det allerede er nevnt, kan vi dekke det. TeamSpeak3 er blant de eldste chat apps for gaming kommunikasjon. Så mange spillere som brukes til å stole tungt på TeamSpeak for sin in-game kommunikasjon.

For å sikre lav latens comms, TeamSpeak bruker opus codec, som er en koding format som ble utviklet for å effektivt kode tale og generell lyd i en enestående format som gjør det enestående for interaktiv tale og musikk overføring over Internett. Teamspeak3 gir også brukerne muligheten til å lage sin egen dedikert server.

o sikre lav latens comms, TeamSpeak bruker opus codec, som er en koding format som ble utviklet for å effektivt kode tale og generell lyd i en enestående format som gjør det enestående for interaktiv tale og musikk overføring over Internett. Teamspeak3 gir også brukerne muligheten til å lage sin egen dedikert server.

TeamSpeak3 gir trygghet i form av AES-kryptering for å sikre at alle samtaler som er trygg fra ondsinnede enheter. Imidlertid, i motsetning til de andre på denne listen, TeamSpeak3 tilbyr ingen nettleser støtte slik at du trenger å laste ned og installere appen på nytt for å bruke den.

Det er også en prislapp hvis du har tenkt å bruke det på iOS eller Android, men det er tilgjengelig gratis på MacOS, Linux og Windows.

Skype

Hvis alt du ønsker er en tjeneste som tilbyr gratis team-kommunikasjon og grunnleggende funksjonalitet, Skype er alltid der. Det er en velkjent tjenesten er fortsatt ganske populær, og tilbyr funksjoner som skjermen dele, video chat, og fil-aksje.

Ikke mye nytte for spillere, men i en profesjonell setting, Skype har verktøy til å komme i hendig. Den eneste virkelige irritasjonsmoment er potensial til å veie tungt på datamaskinens ressurser å lage irriterende forsinkelser problemer mens du prøver andre ting.

Den grunnleggende tjenesten er helt gratis. Den eneste kostnaden kommer når du bruker Skype som en internasjonal telefon service. Appen er tilgjengelig på alle store plattformer, noen som kan integreres.