Top 7 Oenighet Alternativ

0
137

Oenighet var ursprungligen utformad för att tillgodose behoven hos gaming gemenskapen. Detta borde vara ganska uppenbar när det kommer till de flesta av sina funktioner. Efter att ha kommit en lång väg sedan det offentliggörs i Maj 2015. Oenighet har tagit Voice over Internet Protocol (VoIP) scenen med storm, och har inte visat några tecken på att stanna när som helst snart.

Som alla sagt, att Oenighet är inte den enda VoIP-program i stan med något att erbjuda. Det fanns flera VoIP-tjänster att välja bland innan Oenighet, och det är ännu mer Disharmoni alternativ som släpps idag.

Inte alla är nöjda med den service som Oenighet erbjuder. Det har funnits farhågor över integritet, hacking sårbarheter, och rykten som, i det förflutna, Oenighet har varit en grogrund för tvivelaktiga samhällen. För vissa användare, dessa komplikationer har visat sig alltför oroande, och odlar önskan om Oenighet alternativ.

Topp Oenighet Alternativ

Det finns massor av olika alternativ till Osämja, beroende på vad du behöver för en VoIP-tjänst för. Inte alla av de val som är dedicerad till spel som deras primära fokus är riktigt lika Oenighet gör om. Nedan kan du hitta vad vi tycker är de bästa VoIP Oenighet alternativ.

TOX

Någon vars främsta intresse är med säkerhet, Tox ger det i spader. Inbyggd militär-kryptering ger Tox användare överlägset skydd.

Detta gör det perfekt för dem som är i behov av en VoIP-app för att ha ett samtal om ämnen andra än tv-spel. Gränssnittet kan tyckas lite daterad, men om du kan se förbi det, kommer du att finna att Tox har en massa bra funktioner.

Tox har stöd för text -, röst-och videochatt, för att inte nämna en tjusig tv-dela-funktionen. Fildelning är också tillgängliga på plattformen gör Tox en stor VoIP-tjänst för yrkesverksamhet och inställningar.

Vad som verkligen skiljer Tox från de andra på denna lista är att den har noll centrala servrar. I stället för att förlita sig på en server som kan drabbas av komplikationer som driftstörningar och driftstopp, hela Tox: s nätverk består av användare.

Du kan hitta Tox program på mobila enheter, macOS, Windows och Linux.

Riot.im

En annan tjänst som förstör Oenighet i den personliga integriteten på nätet spelet skulle bli Upplopp.im. Detta VoIP-Oenighet alternativa tjänsten är att erbjuda ett end-to-end-kryptering för all text och röst-chat-meddelanden. Tjänsten är i första hand tänkt för team samarbeten och backar upp detta påstående med ett gäng verktyg för att effektivisera ett team ‘ s arbetsflöde.

Hela tjänsten bygger på Matrix öppna kommunikationsprotokoll som innebär att Riot.im kommer att tillåta dig att prata med någon inom Matrix.org ekosystem.

Riot.im gör det möjligt för användare att dela meddelanden, bilder, videor och filer och kan hämtas på Windows, MacOS, Linux, Android och iOS.

Slack

Håller med samarbete i team trend, man kan inte glömma Slack. Prioritering av yrkesverksamma, så långt som UI är berörda, det är praktiskt taget Oenighet utan att spelaren känner. I stället för en fristad för gaming, ” Slack erbjuder ett överflöd av produktivitet funktioner för att förbättra ditt arbetsflöde.

Appen erbjuder integration med 800+ tredje part bitar av affärssystem och stöder uppladdningar på upp till 1 gb. Jämfört med Oenighet är 8MB, kan du säga att Slack är allt om business. Naturligtvis, du kan bara få dessa fantastiska funktioner i den betalda versionen av appen som den fria versionen har mycket begränsad funktionalitet.

Även fortfarande, de professionella inställning och lag-fri röst kommunikation är mer än tillräckligt för att tillfredsställa business-orienterade grupper i marknaden för en Oenighet alternativ.

Delton

Om du fortfarande vill ha något som ser ut och känns i Disharmoni utan att egentligen vara Oenighet, då Övertoner kan vara ditt bästa VoIP-tjänsten val. På samma sätt till Osämja, Övertoner är designad med spelaren i åtanke.

Övertoner är helt gratis och bygger på Vivox integrerad chatt-tjänster, som har använts i stor utsträckning av League of Legends, Fortnite, och PUBG spelare. Det också har stöd för både röst-och grupp-chattar, meddelanden direkt, och samhället skapas.

Ventrilo

En oldie, men en goodie Ventrilo är en lätt Osämja alternativ stoltserar med låg latens röstsamtal och lätt design. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för din VoIP-tjänsten dränering av datorns resurser. Alla Ventrilo kommunikation är krypterad, så att sekretess bör inte vara ett bekymmer.

Ventrilo är UI kommer att ta lite tid att vänja sig om du har redan satt sig i det som du skulle hitta på Disharmoni. Vissa kanske tycker att det helt och hållet komplicerat om man inte kommer från en liknande VoIP-tjänst som Teamspeak3. Funktionerna är relativt minimal utanför surroundljud anpassning, men för vad det ger, det går bra och har inga klagomål.

TeamSpeak3

Som det redan nämnts, kan vi lika väl täcka det. TeamSpeak3 är bland de äldsta chat program för spel kommunikation. Så många spelare används för att förlita sig tungt på TeamSpeak för sin kommunikation i spelet.

För att säkerställa låg-latency kommunikation, TeamSpeak använder opus codec, som är en kodning format som var utformad för att effektivt kod tal och allmän ljud i en sällsam format som gör det oöverträffad för interaktiva tal och musik överföring över Internet med. Teamspeak3 ger också användarna möjlighet att skapa en egen dedikerad server.

o se till low-latency kommunikation, TeamSpeak använder opus codec, som är en kodning format som var utformad för att effektivt kod tal och allmän ljud i en sällsam format som gör det oöverträffad för interaktiva tal och musik överföring över Internet med. Teamspeak3 ger också användarna möjlighet att skapa en egen dedikerad server.

TeamSpeak3 ger trygghet i form av AES-kryptering för att säkerställa att alla samtal är säkra från skadliga enheter. Men till skillnad från de andra på den här listan, TeamSpeak3 finns ingen webbläsare har stöd så kommer du att behöva ladda ner och installera appen i för att använda den.

Det finns också en prislapp om du planerar att använda det på iOS eller Android, men det finns gratis på MacOS, Linux och Windows.

Skype

Om allt du önskar är en tjänst som erbjuder gratis team kommunikation och grundläggande funktioner, Skype är alltid där. Det är en bekant fortfarande är ganska populär och erbjuder funktioner som skärm, video-chatt och fildelning.

Inte mycket nytta för spelare men i en professionell miljö, Skype har verktyg för att komma väl till pass. Den enda verkliga störning är möjliga att väga tungt på datorns resurser för att skapa irriterande eftersläpning problem samtidigt som man försöker andra saker.

Den grundläggande tjänsten är helt gratis. Den enda kostnaden som kommer när du använder Skype som en internationell telefon. Appen är tillgänglig på alla stora plattformar, av vilka vissa kan vara integrerade.