Hvordan Lage Din Egen Emoji

0
632

Emoji er morsomt å bruke for nesten enhver anledning, og selv om det synes å være en endeløs rekke å plukke fra, lære å lage din egen emoji er den beste måten å få akkurat det du ønsker. Fordi la oss innse det, noen ganger er det bare ikke en emoji for det eksakte uttrykket i ansiktet.

Når du oppretter din egen emoji, kan du få det være noe du vil ha: et objekt, vær ikon, symbol, ansiktsuttrykk, eller noe helt annet. Du er bare begrenset av din fantasi og brukervennlighet av emoji-og tekoker.

Det er mange emoji-byggere ut det, men nedenfor er en tutorial av de beste måtene å lage din egen emoji-tegn som du kan bruke på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen.

Hvordan Lage Din Egen Emoji På iPhone

Emojily er langt den beste måten å lage din egen emoji-tegn på en iPhone. Det har en gjøre-fra-bunnen-alternativet og en tilfeldig metode for å generere emoji raskt. Det er stor for å skape emoji av dine følelser.

Når du bruker den Nye alternativet fra app startsiden, kommer du til å få flere verktøy for oppretting. Fra venstre til høyre, dette er i hvilken rekkefølge du gjør din emoji:

 • Velg en mal, som en multi-farget base, et firkantet ansikt, eller en taco hodet.
 • Velg et par av øynene.
 • Bestemme på noen øyenbryn.
 • Bla gjennom munnen alternativer for å finne en passende en.
 • Legg til noen ansikts hår hvis du vil.
 • Eventuelt plukke noen hånd bevegelser.
 • Velg et av objektene for å ha emoji skiller seg ut.
 • Velg en lue for din emoji-tegn.

Hver eneste alternativet som kan tilpasses, slik at du kan dra dem rundt emoji bakgrunn, rotere dem og endre størrelsen på dem ved hjelp av vanlige fingerbevegelser. Ta hurtig på last ned-knappen når du er ferdig med å lagre dine egendefinerte emoji til ditt galleri.

Avslutt Emojily og gå til Innstillinger > Generelt > Tastatur > Tastatur > Legg til Ny Tastatur > Emojily å legge Emojily tastatur til telefonen og å sende egendefinerte emoji veldig enkelt.

Når du er klar til å bruke din custom-bygget emoji, bruk app skuff ved siden av tastaturet til å velge to-faced Emojily-ikonet. Det er det at du vil finne emoji du har gjort.

Emoji Meg Animerte Faces er en lignende gratis app for iPhone og iPad. iOS 13 og iPadOS brukere kan gjøre emoji med Memoji. Animerte Memoji er bare tilgjengelig på iPhone X og nyere, iPad Pro 11-i, – og iPad-Pro-12.9-i (3. generasjon).

Hvordan Lage Din Egen Emoji På Android

Gjør din egen emoji på Android er enkelt med Emoji-og Tekoker. Hvis du ikke ønsker å bruke tid på å lage din egen, det er også et galleri du kan bla gjennom for å finne populære emoji gjort av andre brukere.

Noe unikt med dette emoji-maker-er som så velger du de ulike delene av emoji, får du se en forhåndsvisning umiddelbart. Dette hjelper deg med å avgjøre hva du skal plukke fordi du ikke trenger å gjette hvordan det vil se ut hvis du velger det.

Her er hvordan Emoji-Maker fungerer på Android:

 • Pek på Ny Emoji fra hjem-skjermen.
 • Velg en bakgrunn for emoji-tegn. Det kan være alt fra en hund eller bære ansikt til et hjerte, grønnsaker, katt, eller sett en sirkel rundt. Det er til og med animerte bakgrunner.
 • Bruk meny-ikonene på bunnen av appen for å plukke bryn, øyne, munn, hånd bevegelser, hår -, ansikts hår, en maske, og mer.
 • Trykk haken på øverst til høyre for å lagrede tilpasset emoji å galleri-appen.
 • Trykk på emoji og klikk på del-knappen for å dele det gjennom noen av appene dine.

Bitmoji er en annen flott alternativ for å skape emoji på Android og iOS. Den emoji-tegn kan du gjøre i denne appen er som regel langt mer kompleks ser i at det er bildetekster og full-scener, men de er fortsatt veldig lett å lage.

Tilsvarende er Chudo, men det er markedsført mer som et meldinger-appen med live, augmented reality emoji som sitter på toppen av ditt virkelige ansikt.

Hvordan Lage Din Egen Emoji Fra en Datamaskin

Gratis online emoji-maker på Labeley er en utmerket ressurs for å bygge din egen emoji-tegn. Du kan bruke hele skjermen på din datamaskin for å gjøre store emoji-tegn ved å plukke en form, bakgrunnsfarge, øyenbryn, ansiktstrekk, tilbehør og tekst.

Når du er ferdig, kan du dele den emoji over Facebook Pinterest eller Twitter, eller lagre den på din datamaskin for å gjøre med det som du ønsker.

Emoji-maker er lignende, men er mye enklere å lagre på din datamaskin. Det er mange alternativer for møte former og andre funksjoner, og en innebygd tekst-verktøyet kan du skrive på emoji-tegn.

Den piZap emoji-maker er et annet alternativ for pc-brukere. Flere av alternativene kostnader, og en høy kvalitet eksport er ikke gratis heller, men det er fortsatt mange unike emoji-bygningen verktøy (og standard kvalitet eksport er definitivt fortsatt god nok).

Som du kan se, det er mange måter å lage din egen emoji-tegn. Du kan gjøre det på din datamaskin, din fra en Android-eller iPhone, eller på et nettbrett.

Noen av disse metodene er bedre enn andre, hvis du ønsker å sende emoji-via telefonens tastatur, men andre er flott for e-post eller Facebooking den emoji fra en datamaskin eller ved hjelp av emoji-tegn i andre prosjekter.

Uansett hvilken metode du velger, er å lage din egen emoji er unektelig moro. Opprette en helt ny emoji-som de fleste andre mennesker ikke kan gjøre deg skiller seg ut i gruppe meldinger, og kan også ha venner å gjenbruke emoji-tegn.