Anteckningar inte Går att Windows-10: s Butik Efter Alla

0
104

Redan i augusti meddelade Microsoft att det skulle uppdatera Anteckningar via Windows 10 Lagra, leverera uppdateringar oftare än en gång per sex månader. Nu är Microsoft att ändra uppfattning. Anteckningar inte kommer att flytta till Butiken i Windows-10: s kommande 20H1 uppdatering.

Denna förändring kommer i en ny Insider bygga om Windows 10 20H1 uppdatering, som fortfarande är i utveckling—särskilt, bygga 19035, som släpptes den 4 December 2019.

Brandon LeBlanc skriver på Microsoft Windows blogg:

Tack för all feedback som du lämnat på Butiken version av Anteckningar. Vid denna tid, vi har beslutat att inte rulla ut till kunder.

Det är en överraskande förändring, som Microsoft gjort en stor affär av hur uppdaterar Anteckningar genom Butiken skulle “ge oss flexibilitet för att kunna svara på frågor och feedback utanför gränserna för Windows-utgåvor” tillbaka i augusti. Med andra ord, kan Microsoft ändra Anteckningar på farten och uppdateringar skulle komma fram genom Butiken på en mer regelbunden basis.

Anteckningar fortfarande skulle vara som ingår i Windows, men det var tekniskt en app Store precis som Windows 10 e-Post eller Nyheter apps. Denna förändring var redan gjort i Insider byggen av 20H1 uppdatering. Du kan även avinstallera Anteckningar från Windows-10, som alla andra app Store.

Nu, att planerna har ändrats och Anteckningar lämnar Butiken i dessa utvecklingsversioner. Många människor kan dra en suck av lättnad: Borde inte ändringar av Windows-10 texteditor vara rock-solid och väl testat? Kan inte Windows-användare vänta i sex månader efter uppdateringar till ett verktyg som bara måste den vara stabil och komma ut på vägen?

Detta är inte första gången som Microsoft har annullerats planer på att flytta ett program till Butiken. Microsoft tillkännagav planer på att ta bort Microsoft Paint från Windows 10 och sätta den i Butiken, men det avbröts planerna tillbaka i Maj 2019. MS Paint kommer att förbli en del av Windows-10 och kommer inte att vara i Butiken—precis som Anteckningar.

RELATERAT: Vad är Nytt i Windows 10 20H1 Uppdatering, Anländer Våren till 2020

LÄS NÄSTA

  • “Vad Gör jag minns Menar, och Hur Använder Man Det?
  • “Vad Är Wiki och Hur Använder Man Det?
  • “Hur kan man Använda Kommandot dmesg på Linux
  • “Kan Min iPhone eller iPad för att Få ett Virus?
  • “Hur du Använder Din iPad som en Sekundär Mac-Skärmen Utan Sidvagn