Hur att Titta på Fotboll Thanksgiving 2019 Live Online

0
141

Dike din kabel-tv-box och börja strömma allt för att spara lite pengar medan du fortfarande att kunna titta på säsongens visar. Fotboll är en Thanksgiving tradition i många hushåll, och det är lätt att titta på även om du klippa sladden.

Titta på en Streaming-Tjänst

Kabel ersätter tjänster som vanligen har tillgång till lokala kanaler som NBC, CBS och FOX, som är de tre kanaler som sänder fotboll på Thanksgiving. Var och en av de streaming-tjänster nedan erbjuder en gratis testperiod, men längden på studien varierar. Se till att oavsett vilken tjänst du väljer fungerar på alla enheter i ditt hem.

  • YouTube-TV är tillgänglig för $50 per månad och erbjuder en fem-dagars gratis testperiod. Det kan användas på webben, iPhone, iPad, Android, Chromecast visar (inklusive Googles Smarta Visar), Android-TV, Apple TV, Roku, Xbox, och Samsung och LG smart Tv som görs efter 2016. Du kan registrera dig för YouTube på TV här.
  • Hulu med Live TV är tillgänglig för $45 och kommer med en veckas rättegång. Du kan titta på det på webben, iPhone, iPad, Android, Chromecast visar, Apple TV, Android TV -, Brand-TV, Roku, Windows 10, Xbox, Xbox 360, Samsung och LG Smart Tv och Nintendo Switch. Du kan registrera dig för Hulu med Live TV här.
  • AT&T TV Nu startar på $65 per månad och erbjuder en veckas fri rättegång. Du kan titta på det på webben, iPhone, iPad, Android, Chromecast visar, Apple TV, Brand-TV, Roku, och en Samsung smart-Tv som gjorts efter 2017. Du kan registrera dig för AT&T TV Nu här.
  • Sling TV börjar på $25 per månad och erbjuder en veckas fri rättegång. Du kan titta på Sling TV på webben, iPhone, iPad, Android, Chromecast visar, Android TV, Apple TV, Brand-TV, Roku, Samsung och LG smart Tv som görs efter 2016, och vissa Xfinity kabel-boxar. En nackdel med Sling är att du behöver en Over-the-Air antenn för att titta på lokala kanaler, vilket förmodligen är vad du ska titta på fotbollsmatch på. Du kan registrera dig för Sling TV här.

Titta på NFL App

NFL Game Pass kan du titta på spel som helst för $75 per år. Du kan få en en-veckas fri rättegång med program på iPhone, iPad, Android, Android-TV, Roku, Apple TV, Xbox och PlayStation 4.

Det finns en stor nackdel med det här, men: det finns några spel som du bara kan titta på din smartphone. Du kommer inte att kunna titta på dessa spel på den stora skärmen med Chromecast eller AirPlay. Även om det är inte en gigantisk affär, om du är den enda som tittar, försöker få hela din familj för att titta på en sex-tums skärm bara inte kommer att hända.

Köpa en Over-The-Air Antenn

Medan du kan få de flesta innehåll över Internet, ha en bra Over-the-Air (OTA) antennen är perfekt för mässor och sportevenemang som sänds på lokal-kanaler. Även den senaste smart-Tv kommer att ha en koaxial ingång för att ansluta en antenn.

Med hjälp av en antenn kan vara ännu bättre än försöker att strömma spel över Internet. Med det här alternativet kan du direktuppspela ditt spel utan att konkurrera med dina barn ” tablet för Internet-bandbredd, och du behöver inte oroa dig för att den ström som slutar på grund av att någon nätverket har kraschat.

OTA-antenner är det bara att jobba, så du behöver inte byta ut det tre år senare. Du kan få en antenn för så lågt som $18, så länge du är tillräckligt nära din favorit TV-stationer. Vissa OTA antenner även inkluderar en gratis testperiod för att Sling TV, så att du kan använda det för att få fart på resten av ditt rep-skärning.

Även om det kan ta några försök att överväga vilket alternativ som låter dig spela de spel som du vill, du kommer fortfarande att kunna titta på fotboll denna dag och spara pengar genom att klippa navelsträngen!

LÄS NÄSTA

  • “Hur man Streama Macy’ s Thanksgiving Day Parade 2019
  • “Hur man kan Stoppa Microsoft Lag Från att Starta Automatiskt på Windows-10
  • “Vad är Modig Webbläsare, och Hur kan Det jämföras med Chrome?
  • “Var Är den Bästa Platsen för en Smart Högtalare i ett Rum?
  • “Google Är Döda Cloud Print i Slutet av 2020