Hoe om Voetbal te Kijken Thanksgiving 2019 Live Online

0
375

Greppel uw kabel doos en begin met streamen alles om wat geld te besparen, terwijl nog steeds in staat om naar te kijken seizoensgebonden toont. Voetbal is een Thanksgiving traditie in vele huishoudens, en het is gemakkelijk te bekijken, zelfs als u het netsnoer.

Bekijk op een Streaming Service

Kabel vervangende diensten bieden doorgaans toegang tot lokale zenders zoals NBC, CBS, FOX, die de drie kanalen uitzenden van voetbal op Thanksgiving. Elk van de streaming-diensten hieronder biedt een gratis proefperiode, maar de duur van de proefperiode varieert. Zorg ervoor dat afhankelijk van welke service u ook kiest, werkt op alle apparaten in uw huis.

  • YouTube TV is beschikbaar voor $50, – per maand en biedt een vijf-dagen gratis op proef. Het kan gebruikt worden op het web, iPhone, iPad, Android, Chromecast geeft (waaronder Google ‘s Smart Displays, Android-TV, Apple TV, Roku, Xbox Één, en Samsung en LG smart Tv’ s gemaakt na 2016. U kunt zich aanmelden voor YouTube TV hier.
  • Hulu met Live TV is verkrijgbaar voor $45 en komt met een week lang proces. U kunt deze bekijken op het web, iPhone, iPad, Android, Chromecast geeft, Apple TV, Android TV -, Brand-TV, Roku, Ramen 10, Een Xbox, Xbox 360, Samsung en LG Smart Tv ‘ s en Nintendo Schakelen. U kunt zich aanmelden voor Hulu met Live TV hier.
  • AT&T TV Nu begint bij $65, – per maand en biedt een one-week gratis op proef. U kunt deze bekijken op het web, iPhone, iPad, Android, Chromecast geeft, Apple TV, Brand-TV, Roku, en Samsung smart-Tv ‘ s gemaakt na 2017. U kunt zich aanmelden voor AT&T TV Nu hier.
  • Sling TV begint bij $25 per maand en biedt een one-week gratis op proef. U kunt kijken naar Sling TV op het web, iPhone, iPad, Android, Chromecast displays, Android TV, Apple TV, Brand-TV, Roku, Samsung en LG smart Tv ‘ s gemaakt na 2016, en bepaalde Xfinity vakken kabel. Een addertje onder het gras met Sling is moet je een Over-the-Air-antenne te kijken naar lokale zenders, dat is waarschijnlijk wat je zult kijken naar de voetbalwedstrijd op. U kunt zich aanmelden voor Sling TV hier.

Kijk op de NFL App

Spel NFL-Pas kunt u de wedstrijden op elk moment voor $75 per jaar. U kunt voor een week gratis op proef met apps beschikbaar op de iPhone, iPad, Android, Android TV, Roku, Apple TV, Een Xbox en de PlayStation 4.

Er is een groot voorbehoud, al: er zijn een aantal spellen die u alleen kunt bekijken op uw smartphone. U zal ook niet in staat om naar te kijken die games op het grote scherm met Chromecast of AirPlay. Terwijl dat is niet een gigantische deal, als je het alleen kijken naar een, in een poging om de hele familie te bekijken op een zes-inch scherm, dat is gewoon niet gaat gebeuren.

Koop een Over-The-Air-Antenne

Terwijl u kunt voor de meeste inhoud op het Internet, het hebben van een goede Over-the-Air (OTA) antenne is ideaal voor shows en sportevenementen die worden uitgezonden op de lokale zenders. Zelfs de nieuwste smart Tv ‘ s hebben een coaxiale ingang voor het aansluiten van een antenne.

Met behulp van een antenne kan het zelfs beter dan het streamen van het spel over het Internet. Met deze optie kunt u het streamen van uw spel zonder te concurreren met je kinderen’ tablet voor Internet-bandbreedte, en je geen zorgen hoeft te maken over de stroom einde, want iemands netwerk crashte.

OTA antennes werken gewoon, dus je hoeft niet om het te vervangen drie jaar langs de lijn. U kunt een antenne voor zo laag als $18, zolang je dicht genoeg bij uw favoriete TV-zenders. Sommige OTA antennes wordt zelfs geleverd met een gratis proefperiode aan Sling-TV, zodat u die kunt gebruiken om te springen-start de rest van je koord te snijden.

Hoewel het enige moeite om te bedenken welke optie kunt u kijken naar de spellen die u wilt, u zult nog steeds in staat om voetbal te kijken Thanksgiving en geld te besparen door te snijden in de koord!

LEES VERDER

  • “Hoe om Te Streamen van De Macy’ s Thanksgiving Day Parade 2019
  • “Hoe om te Stoppen met Microsoft-Teams Van Start Automatisch met Windows op 10
  • “Wat is de Dappere Browser, en Hoe Is Het te Vergelijken met Chrome?
  • “Waar Is de Beste Plaats voor een Smart Speaker in een Kamer?
  • “Google Is het Doden van Cloud Print op het Einde van 2020