4 Giften Voor De Retro Gaming Liefhebber In Je Leven

0
119

Retro gaming is terug in een GROTE weg. Video games hebben nu een lange en legendarische geschiedenis. Rijk genoeg dat de oudere games niet beschouwd als ‘verouderd’, maar wel gewaardeerd worden voor wat ze zijn. Interesse in de games van weleer is nog nooit zo hevig is geweest, dus het is een goed ding, dit is ook de beste tijd in de geschiedenis een retro game liefhebber.

Deze geschenken variëren van degenen geschikt voor een giftee die alleen maar wil om dabble in sommige lichte nostalgie, die heel serieus hun oude school retro gaming ervaring. Één van beide manier, er is voor ieder wat wils.

NES & SNES-Klassieker

Nintendo is een van de beste retro game catalogi van elk bedrijf. Als u al in het bezit van één van hun traditionele consoles, het is over het algemeen vrij gemakkelijk om toegang te krijgen tot hun klassieke titels. Zo niet, dan kopen ofwel de NES of SNES Klassieke consoles is de meest kosten-effectieve manier om te duik je tenen terug in de wereld van de klassieke Nintendo-tijdperk.

Nintendo serieus onderschat de vraag naar de Klassieke consoles als de NES Klassieker voor het eerst gelanceerd, die leidde tot een belachelijke prijs inflatie op de markt voor gebruikte. Gelukkig zijn er tal van consoles om rond te gaan nu, en als u de individuele kosten van de inbegrepen spellen zowel console is een echt koopje.

Elke console wordt geleverd met een vooraf geïnstalleerde selectie van retro-games die u niet kunt wijzigen. Tenminste niet op een manier dat het vervalt de garantie en eventueel breken van de wet. Dat gezegd hebbende, is het opgenomen spel bibliotheken zijn zorgvuldig samengesteld om iedereen een optimale cross-sectie van de gaming tijdperk. Het is een bibliotheek dat zou de afgunst van de buurt op het moment.

De consoles zelf zijn vervaardigd om te precies te zijn, verkleinde replica ‘ s van de originelen. Uiteraard is de cartridge slots en andere parafernalia zijn alleen voor de show, maar ze zijn ongetwijfeld mooi om naar te kijken.

Sega Genesis Mini

Sega liet de console business jaar geleden na de briljante Sega Dreamcast mislukt te verkopen. Echter, het bedrijf houdt het publiceren van games vandaag, terwijl ook het houden van zijn klassieke retro game collectie leven.

Voor de Klassieke NES wakkert mainstream passie voor klassieke game van Sega had gegeven met de licentie te maken retro Sega consoles tot een bedrijf genaamd ATGames. Helaas deze zijn universeel aan te schuiven voor de slechte kwaliteit van emulatie.

Deze Sega Genesis Mini is iets helemaal anders. In-house ontwikkeld door Sega, deze plug-en-play-console heeft een aantal van de beste emulatie nog niet gezien in dit soort producten. Terwijl hardcore retro liefhebbers hebben gevonden dingen om te muggenziften hier en daar als het gaat om authentieke reproducties van klassieke, zoals Sonic the Hedgehog, ze zijn gewoon die – nitpicks.

Als je iemand hebt die graag hun ontstaan in de jaren ‘ 90 en is niet al nek-diep in retro-game hardware, dit is het perfecte cadeau terug te brengen de magie van “Blast Verwerking” en alle andere ultra-90s marketing onzin we allemaal geliefd bij de tijd.

Premium Nauwkeurigheid: De Analoge Console Assortiment

Het plug-en-play-replica consoles van Nintendo en Sega zijn prachtige, betaalbare manieren om zowel oude als nieuwe gamers een vaste steekproef van wat old-school gaming groot is in de eerste plaats.

Echter, ze emuleren de oorspronkelijke console hardware, software gebruiken methoden. Terwijl dit werkt goed genoeg, het zal nooit meer dan een benadering. De visuals niet precies goed, de prestaties is altijd op zijn minst een beetje laggier en het geluid is net een beetje uit.

Dat is de reden waarom een bedrijf genaamd Analoge gemaakt van een serie van spelcomputers die niet werken via emulatie. Zij maken gebruik van een speciale soort van microchip bekend als een FPGA-chip. Dit kleine wonder fysiek opnieuw zelf te worden van de originele hardware van de console in kwestie.

Het is 100% betrouwbaar en 100% compatibel met elk spel cartridge is ontworpen om te werken met de originele console. Tegelijkertijd Analoge voorzien van alle moderne gemakken, zoals een HDMI-uitgangen en de juiste schalen voor de moderne Tv ‘ s.

Deze Analoge consoles zijn duur en moeten ze de originele game cartridges, maar er is geen betere manier van spelen van retro-games op de markt vandaag. U kunt niet verkeerd gaan bij het kopen van een van deze voor een ernstige retro gaming fan.

De NT-Mini is de console te krijgen voor iedereen die wil spelen games van de NES en Famicom of Famicom Disk System libraries.

De Super NT is de ultieme SNES en Super Famicom-console. Het bevat ook een gratis, ingebouwde spel genaamd Super Turrican. Een spel dat was eigenlijk nooit uitgebracht voor de SNES en is een Super NT exclusief.

De Mega SG is misschien wel de ultieme premium retro game console voor Sega-fans. Het is een perfecte reproductie van de Mega Drive/Genesis-hardware en kan spelen Master System Mega Drive/Genesis en Atari/Mega CD games. Natuurlijk sluit u de Sega/Mega-CD om het daadwerkelijk lezen van de schijf. Het enige deel van de klassieke Sega bibliotheek dat niet werkt, zijn 32X spelletjes, die van de Mega-SG is niet compatibel met.

Tenslotte is er de nieuwe Analoge Pocket. Dit is hun nieuwste console en de eerste handheld. Uit de doos compatibel is met bijna 3000 GameBoy, GameBoy Color en GameBoy Advance-titels. Het kan samenwerken met andere systemen, maar je moet kopen van de cartridge adapters afzonderlijk.

Het scherm op de Zak, alleen zet het in een klasse apart, maar natuurlijk is het gebruik van dezelfde FPGA technologie van hun consoles, wat betekent dat krijgt u perfecte reproducties van de originele games, met geen emulatie op alle. U kunt zelfs kopen een Analoge Dock sluit u de Zak naar uw TV. Echt, dit is een corker.

Home Arcade Kasten

Het ultieme cadeau voor een retro game fan (met veel ruimte) kan alleen goed worden een old-school arcade kast. Wie niet wil als een kind van een van die machines, zonder de noodzaak van eindeloze zak!

De droom kan meer betaalbaar dan je denkt. U kunt bijvoorbeeld een tafelblad arcade machine met meerdere klassieke titels, zoals deze mooie PAC-MAN, geladen met meer dan 400 spellen.

Natuurlijk, dit is een betaalbare moderne nemen op de arcade ontwerp. Als je toevallig te hebben gewonnen in de loterij, kunt u altijd besteden een klein fortuin op een full-size commerciële monster zoals deze. Zorg ervoor dat u koopt een arcade-machine, op de juiste schaal, aangezien sommige zijn te klein voor volwassenen te gebruiken.