4 Gaver Til Retro Gaming Kjæreste I Livet Ditt

0
136

Retro gaming er tilbake i en STOR måte. Spill nå har en lang og sagnomsuste historie. Rik nok til at eldre spill er ikke tenkt som “utdatert”, men er verdsatt for det de er. Interesse i spillene fra fjoråret har aldri vært mer intens, så det er en bra ting, dette er også den beste tiden i historien til å være en retro spill entusiast.

Disse gaver spenner fra de som er egnet for en giftee som bare ønsker å dabble i noen milde nostalgi, til de som er svært alvorlig om deres old-school retro gaming erfaring. Uansett, det er noe her for alle.

NES & SNES-Klassiker

Nintendo har en av de beste retro spill kataloger i ethvert selskap. Hvis du allerede eier en av sine mainline konsoller, og det er vanligvis ganske lett å få tilgang til sine klassiske titler. Hvis ikke, så kjøper enten NES eller SNES-Klassiker konsoller er den mest kostnadseffektive måten å dyppe tærne tilbake inn i verden av det klassiske Nintendo-tiden.

Nintendo seriøst undervurdert etterspørselen etter den Klassiske konsoller når NES Klassiske først lansert, som førte til en latterlig pris inflasjon på brukt markedet. Heldigvis er det er nok av konsoller til å gå rundt nå, og hvis du legger sammen de individuelle kostnadene av de inkluderte spillene, enten konsollen er et kupp.

Hver konsoll leveres med en forhåndsinstallert utvalg av retro spill som du ikke kan endre. I hvert fall ikke på en måte som ville føre til at garantien og muligens bryte loven. Som blir sagt, inkludert spill biblioteker har blitt nøye kuratert å la hvem som helst få et optimalt tverrsnitt av gaming epoken. Det er et bibliotek som ville ha vært misunnelse i nabolaget på den tiden.

Konsollene selv har blitt laget for å være nøyaktig, miniaturized kopier av originaler. Tydeligvis kartbrikker og annet utstyr er bare for show, men de er utvilsomt vakker å se på.

Sega Genesis Mini

Sega venstre konsollen business år siden, etter strålende Sega Dreamcast ikke klarte å selge. Men selskapet holder publisering spill i dag, mens også holde sin klassiske retro spill samling i live.

Før NES Klassiske fornyet mainstream lidenskaper for classic gaming, Sega hadde gitt lisens til å opprette retro Sega-konsoller til et firma som heter ATGames. Dessverre disse har generelt blitt kritiserte for dårlig kvalitet-emulering.

Dette Sega Genesis Mini er noe helt annet. Utviklet internt av Sega, dette plug-and-play-konsollen har noen av de beste emulering ennå ikke sett i denne type produkt. Mens hardcore retro-entusiaster har funnet ting å nitpick her og der når det kommer til autentisk reproduksjon av klassisk eksempel Sonic the Hedgehog, de er nettopp det – nitpicks.

Hvis du har noen som elsket sin Opprinnelse i 90-tallet, og ikke allerede nakke-dypt i retro-spill og maskinvare, dette er den perfekte gaven til å bringe tilbake den magiske “Blast Processing” og alle de andre ultra-90-tallet markedsføring tull vi alle elsket den gangen.

Premium Nøyaktighet: Den Analoge Konsollen Utvalg

Plug-and-play-replica-konsoller fra Nintendo og Sega er flotte, rimelige måter å gi både gamle og nye spillere en solid utvalg av hva som er gjort old-school spill som er stor i første omgang.

Men, de bare etterligne den opprinnelige konsollens maskinvare som bruker programvare metoder. Mens dette fungerer godt nok, vil det aldri bli mer enn en tilnærming. Det visuelle blir ikke helt riktig, ytelsen er alltid minst en liten laggier og lyd er bare litt av.

Som er grunnen til at et selskap som heter Analog laget en serie på konsoller som ikke fungerer via emulering. De bruker en spesiell type mikrobrikke som er kjent som en FPGA-chip. Dette litt rart fysisk å konfigurere seg selv til å bli den opprinnelige maskinvaren av konsollen i spørsmålet.

Det er 100% nøyaktige og er 100% kompatibel med alle spill tonerkassetten er utformet for å arbeide med den opprinnelige konsollen. Samtidig Analog tilby alle moderne bekvemmeligheter, slik som HDMI-utganger og riktig skalering for moderne Tv-er.

Disse Analoge konsoller er dyrt og krever de opprinnelige spillet kassetter, men det er ingen bedre måte å spille retro spill på markedet i dag. Du kan ikke gå galt i å kjøpe en av disse for en alvorlig retro spill fan.

NT Mini er konsollen for å få for alle som ønsker å spille spill fra NES, Famicom eller Famicom Disk System biblioteker.

Super NT er den ultimate SNES og Super Famicom-konsollen. Det inkluderer også en gratis, innebygde spill kalt Super Turrican. Et spill som aldri ble faktisk lansert til SNES og er en Super NT eksklusive.

Mega SG er kanskje den ultimate premium retro spill-konsollen for Sega fans. Det er en perfekt gjengivelse av Mega Drive/Genesis maskinvare og kan spille Master System Mega Drive/Genesis og Sega/Mega CD-spill. Selvfølgelig, du trenger å koble til Sega/Mega-CD-en til det å faktisk lese platen. Bare en del av den klassiske Sega-bibliotek som ikke fungerer er 32X spill som Mega SG er ikke kompatibel med.

Til slutt, det er den nye Analog Lomme. Dette er deres nyeste konsoll, og for første gang håndholdt. Ut av boksen den er kompatibel med nesten 3000 GameBoy, GameBoy Color og GameBoy Advance spill. Det kan fungere med andre systemer så vel, men du trenger å kjøpe kassetten adaptere separat.

Skjermen på Lommen alene setter det inn i en klasse for seg selv, men selvfølgelig bruker de samme FPGA-teknologi i sine hjem konsoller, som betyr at du vil få en perfekt reproduksjon av den originale spill, med ingen emulering i det hele tatt. Du kan selv kjøpe en Analog Dock for å koble Lomme til TV-en. Virkelig, dette er en corker.

Hjem Arcade Skap

Den ultimate gave til en retro spill vifte (med god plass), kan det like godt være en old-school arcade cabinet. Som ikke ønsker som et barn til å eie en av disse maskinene, uten behov for endeløse småpenger!

Drømmen kan være rimeligere enn du tror. Du kan For eksempel få en tabletop arcade maskin med flere klassiske titler, slik som denne herlige PAC-MAN, lastet opp med over 400 spill.

Selvfølgelig, dette er en rimelig moderne ta på den arcade design. Hvis du tilfeldigvis har vunnet i lotto, kan du alltid bruke en liten formue på en full-størrelse kommersielle monster som dette. Bare vær sikker på at du kjøper en arcade maskin i riktig skala, siden noen er for små for voksne å bruke.