Vilka Konsoler Bör Du Köpa till Barnen i Julklapp?

0
111

Det är svårt att tänka sig att den genomsnittliga barn (eller vuxna barn för den delen) att hitta en glänsande ny spelkonsol under granen på Julafton och att vara besviken. Men för en icke-gaming eller-givaren kan det vara lite knepigt att räkna ut vilken av de många spel konsoler är den du ska köpa.

Så vi kommer att hålla det så enkelt som möjligt och hjälpa dig att se till att någon besvikelse är undvikas komma juldagen.

Att Ställa Rätt Frågor

Varje person är olika och så en del människor kommer att dras till en spelkonsol eller det andra. Ta dig tid att ha en konversation om vilket spel denna person är glada över att spela, vilka spel konsoler som de redan har (om någon) och vad deras vänner spelar,

Om någon är entusiastisk över gaming, de bör inte ta mycket stimulans för att prata om det. Oroa dig inte om att förstå vad det handlar om, bara ta del av vad som får dem glada.

Förfalskade Konsoler

Det finns en hel industri uppbyggd kring att göra billiga, knockoff konsoler med syftet att lura icke-gaming köpare till att lämna över sina surt förvärvade pengar. Bara för att en konsol ser lite ut som en annan, det betyder inte att de har något gemensamt under ytan.

Se alltid till att du köpa spelet konsolen från en ansedd köparen och se till att den är märkt på rätt sätt. Om en konsol är misstänkt billiga, din varningsklockorna borde redan vara ringa.

PS4 Smal & Xbox One S

Dessa är de två vanliga konsolen ledare. PlayStation 4 (PS4) är gjord av Sony och Xbox är gjort av Microsoft. PS4 Slim och Xbox One S är den aktuella posten-nivå modeller. De har ersatt de ursprungliga versionerna av dessa konsoler och är tystare, mindre och mindre makt hungriga.

Oroa dig inte om de tekniska skillnaderna mellan dessa spelkonsoler. Det finns bara två saker som är viktiga när det gäller att välja mellan dem.

Den första är om det finns några spel på din giftee vill spela spel som är exklusiva till och med en konsol eller det andra. En enkel besök för att ett spel är Wikipedia webbplats under “plattformar” inlägg kommer att visa dig oavsett om deras önskade spel är exklusiva eller inte.

Den andra viktiga faktorn är vilket tröstar sina vänner att leka med. Online multiplayer-spel är oerhört populära, men i allmänhet kan du inte spela tillsammans över varumärke-linjer. Detta håller på att förändras, men just nu är de flesta online-spel endast tillåta spelare på samma plattform att spela tillsammans.

Om du köper din giftee en Xbox och deras vänner är alla med Playstation 4 konsoler, de ska vara kvar av det roliga.

PS4 Pro & Xbox One X

Du kan se mycket mer dyra konsoler stämplas som “PlayStation 4 Pro” och “Xbox One X” för försäljning. Dessa är förstklassiga, uppgraderade versioner av basmodellen PS4 och Xbox-konsoler som vi diskuterade i föregående segment.

Spel kör och ser bättre på dessa spel konsoler, så om prisskillnaden är irrelevanta för dig, premium konsoler är värt de extra pengarna.

Men de spelar exakt samma spel som bas modeller. Spelutvecklare se till att deras spel spela bra på båda. Så det är inte ett val mellan “dåliga” och “bra”. Istället är det ett val mellan “bra” och “bättre”. Om du vill ha mer information, kolla in vår artikel om dessa elit-konsoler.

Den uppgraderade versioner av dessa spel konsoler gör en utmärkt present för alla som för närvarande äger bas modell av respektive produkt. De bästa gåvor är de som giftee ville ha, men aldrig skulle motivera att köpa för sig själva. Premium konsol-versioner är exakt den typen av köp.

Nintendo Switch Och Switch Lite

Äntligen får vi det senaste tillskottet till denna generation av spelkonsoler. Nintendo Switch finns i två versioner. Slätten Switch är en stor handhållen konsol med löstagbar controllers. Det levereras med en speciell “docka” som tillåter dig att ansluta den till en TV och använda den som en traditionell konsol.

Det Växlar Lite, å andra sidan, är en handhållen-enda enhet, utan de delar som behövs för att ansluta den till en TV.

Båda konsolerna spela exakt samma spel, med en handfull undantag att förlita sig på de större Byta TV-anslutning och flyttbara controllers. För det mesta dock, antingen konsolen erbjuder samma spel bibliotek.

Vi skulle föreslå att de flesta barn skulle uppskatta mindre Växla Lite, om de inte har en egen TV eller tillräckligt länge för åtkomst till familjens TV för att göra det högre priset av stora Byta värt det. Det är en sann handhållna, bättre för mindre händer och finns i härliga färger. Om familjen redan har en Strömbrytare som är delad som en konsol Växla Lite blir det självklara valet.

Om du däremot att köpa en Switch inte för en individ, men för en familj, det normala är vägen att gå. Se bara till att du plocka upp den reviderade modellen, som har svalare, mindre energikrävande komponenter.

Omkopplaren är en konsol med många människor, det är inte bara för människor som är fans av Nintendo (visserligen utmärkt) från första part spel. Det utesluter dock inte att få de flesta av de finare AAA-spel som du skulle hitta på En Xbox eller PS4.

Snarare blir det enstaka (smart att skära ner) versioner av dessa spel, med många utmärkta från första part exklusiviteter samt stora portar av spel från äldre spel konsoler som har aldrig varit bärbar innan. Ta hänsyn till innan man beslutar om en Switch är rätt konsolen.

Äldre Spelkonsoler

De konsoler som anges ovan är från den nuvarande generationen, med nästa generation av spelautomater all sannolikhet att starta långt efter Jul 2019. Du kan dock fortfarande få fantastiska erbjudanden på renoverade (eller till och med nya!) konsoler från den föregående generationen. Detta inkluderar konsoler som Xbox 360, PlayStation 3 och Nintendo Wii U.

Yngre spelare är nästan säkert inte rätt målgrupp för dessa tio år gamla spelkonsoler. Som sagt, äldre spelare som riskerar att missa sina tidigare generations konsoler (eller aldrig haft dem) skulle älska att få en av dessa konsoler.

Eftersom en bra present är ofta något som en person kunde inte motivera att köpa för sig själva. Det samma gäller för cash-fastspänd spelare, som kan komma att finna det enkelt att snabbt bygga ett stort bibliotek av förra generationens spel, som kan köpas för ensiffriga priser på begagnade marknaden.

På den handhållna sida, Nintendo 3DS är fortfarande ett utmärkt val och kan fås för ett fynd. Det är mer fickan än även Växla Lite och har en av de bästa exklusiva spel bibliotek av någon konsol. I själva verket, vi skulle tyder starkt på att få en av de senaste “Nya 2DS” modeller, som är den bästa versionen av 3DS familj. Det bara inte har 3D-skärm.