Hvilke Konsoller Bør Du Kjøpe til Barna til Jul?

0
130

Det er vanskelig å tenke på den gjennomsnittlige barn (eller voksne for barn for den saks skyld) å finne en skinnende ny spillkonsoll under treet på julaften og bli skuffet. Imidlertid, for en ikke-gaming gave-giver det kan være litt vanskelig å finne ut hvilke av de mange spill-konsoller er den du bør kjøpe.

Så vi kommer til å holde det så enkelt som mulig, og hjelpe deg med å sørge for at alle skuffelse unngås komme julaften.

Å Stille De Riktige Spørsmålene

Hver person er forskjellig, og så noen folk vil bevege seg mot en spillkonsoll eller andre. Ta deg tid til å ha en samtale om hvilke spill denne personen er begeistret for å spille, hvilke spill de allerede har (hvis noen), og hva deres venner spiller,

Hvis noen er begeistret for gaming, de bør ikke ta mye oppfordring til å prate om det. Ikke bekymre deg om å forstå hva det handler om, bare ta til etterretning hva som får dem glade.

Forfalsket Konsoller

Det er en hel industri bygget rundt å lage billige, knockoff-konsoller med det formål å lure ikke-gaming kjøpere til avlevering av sine hardt opptjente penger. Bare fordi en konsollen ser litt ut som en annen, det betyr ikke at de har noe til felles under overflaten.

Alltid sørg for at du kjøper spillet konsollen fra en anerkjent kjøper og kontroller at det er merket på riktig måte. Hvis konsollen er mistenkelig billig, din alarmklokkene bør allerede være ringing.

PS4, Slank & Xbox One S

Disse er de to mainstream-konsollen ledere. PlayStation 4 (PS4) er laget av Sony og Xbox-En er laget av Microsoft. Den PS4, Slank og Xbox One S er gjeldende entry-level-modeller. De har erstattet de opprinnelige versjonene av disse konsoller og er roligere, mindre og mindre makt sulten.

Ikke bekymre deg om de tekniske forskjellene mellom disse spillkonsoller. Det er bare to ting som betyr noe når det kommer til å velge mellom dem.

Det første er om det er noen spill din giftee ønsker å spille som er eksklusiv for en konsoll eller den andre. En enkel besøk til et spill Wikipedia-siden under “plattformer” oppføring vil vise om deres ønskede spill er eksklusiv eller ikke.

Den andre viktige faktoren er som konsollene sine venner å spille med. Online spill er utrolig populært, men generelt kan du ikke spille sammen på tvers av splitter linjer. Dette er i endring, men akkurat nå har de fleste online spill bare tillater spillere på samme plattform til å spille sammen.

Hvis du kjøper din giftee en Xbox og deres venner er alle ved hjelp av Playstation 4-konsoller, vil de bli tatt ut av moroa.

PS4 Pro & Xbox One X

Du kan se mye dyrere konsoller merket som “PlayStation 4 Pro” og “Xbox One X” for salg. Disse er premium, oppgraderte versjoner av base modell PS4 og Xbox-En konsoller vi diskuterte i forrige segment.

Spill kjør og se bedre ut på disse spill-konsoller, så hvis prisforskjellen er irrelevante for deg, premium-konsoller er verdt de ekstra pengene.

Men de spiller på akkurat de samme spillene som base modeller. Spillutviklere sikre at deres spill å spille godt på begge. Så det er ikke et valg mellom “dårlig” og “god”. I stedet er det et valg mellom “god” og “bedre”. Hvis du vil ha mer informasjon, sjekk ut vår artikkel om disse elite-konsoller.

Den oppgraderte versjoner av disse spill-konsoller gjør en glimrende gave til alle som i dag eier base modell av hver respektive produkt. De beste gavene er de som giftee ønsket, men ville aldri rettferdiggjøre å kjøpe for seg selv. Premium-konsoll-versjonene, er nøyaktig den slags kjøpet.

Nintendo Slår & Bytte Lite

Til slutt kommer vi til den nyeste tillegg til denne generasjonen av spillkonsoller. Nintendo Slår kommer i to versjoner. Sletten Bryteren er en stor håndholdt konsoll med avtagbar kontrollere. Det kommer med en spesiell “dock” som tillater deg å koble den til en TV-en og bruke den som en tradisjonell konsollen.

Bryteren Lite, på den annen side, er en håndholdt-bare enheten, uten deler som trengs for å koble den til en TV.

Begge konsollene spille nøyaktig samme spill, med en håndfull unntak som kun baserer seg på større Bytte TV-tilkobling og flyttbare kontrollere. For det meste imidlertid, enten konsollen gir den samme spillet bibliotek.

Vi vil foreslå at de fleste barna ville sette pris på de mindre Bytte Lite, hvis de ikke har sin egen TV eller lenge nok tilgang til familiens TV for å få høyere pris på den store Bryteren verdt det. Det er en ekte håndholdt, bedre for mindre hender og kommer i flotte farger. Hvis familien har allerede en Bryter som er felles som et hjem-konsollen, Bytte Lite blir det opplagte valget.

Hvis du imidlertid kjøpe en Bryter ikke for en person, men for en familie, standarden er veien å gå. Bare sørg for at du plukker opp den reviderte modellen, som har kaldere, mindre kraft-sultne komponenter.

Bryteren er en konsoll med bred appell, og det er ikke bare for folk som er fans av Nintendo (riktignok utmerket) første-party spill. Men det betyr ikke får det meste av fancy AAA-spill du vil finne på Xbox-En eller PS4.

Snarere, det blir sporadisk (smart kutte ned) versjoner av disse spillene, med mange gode first-party eksklusive så vel som store porter av spill fra eldre spill konsoller som aldri har vært bærbar før. Ta dette i betraktning før du bestemmer om en Bryter er rett konsollen.

Eldre Spillkonsoller

Konsollene er listet opp over er fra dagens generasjon med den neste generasjon av spilleautomater all sannsynlighet til å lansere lenge etter Jul 2019. Du kan imidlertid fortsatt få fantastiske tilbud på pusset opp (eller til og med nye!) konsoller fra forrige generasjon. Dette inkluderer konsoller som Xbox 360, PlayStation 3 og Nintendo Wii U.

Yngre spillere er nesten helt sikkert ikke den rette målgruppen for disse tiår gamle spillkonsoller. Som blir sagt, eldre spillere som kan gå glipp av deres forrige generasjons konsoller (eller aldri hadde dem) kan elske å få en av disse konsoller.

Siden en god gave er ofte noe en person kunne ikke rettferdiggjøre å kjøpe for seg selv. Det samme gjelder for cash-strapped spillere, som kan finne det enkelt å raskt bygge opp et stort bibliotek av forrige generasjon spill, som kan kjøpes for enkelt-sifret priser på brukt markedet.

På den håndholdte side, Nintendo 3DS er fortsatt et utmerket valg, og kan være hadde for en god handel. Det er mer pocketable enn selv de Bryter Lite og har en av de beste eksklusive spillet biblioteker av en hvilken som helst konsoll. Faktisk, vi vil på det sterkeste anbefale å få en av de siste “Nye 2DS” modeller, som er den beste versjon av 3DS-familien. Det bare ikke har 3D-skjerm.