Hur till Stopp Microsoft Lag Från att Starta Automatiskt på Windows-10

0
49

Vissa Office 365-abonnemang automatiskt installera Microsoft Lag tillsammans med resten av Microsoft Office. Lagen kommer att öppnas automatiskt vid uppstart efter det är installerat, men du kan stoppa detta genom att inaktivera Laget autostart-program.

Oavsett om du använder Lag eller inte, nu kan du inaktivera autostart-program enkelt—utan att faktiskt logga in på ett Lag. Leta upp den lila Microsoft Team-ikonen i meddelandefältet eller i aktivitetsfältet. Högerklicka på den och välj Inställningar > om Inte Auto-Start Lag. Du kan sedan högerklicka på ikonen igen och välj “Avsluta.” Du borde inte se Lag igen tills du väljer att starta den själv.

Om du inte ser ikonen, kan du behöva klicka på uppåtpilen till vänster om ikoner i aktivitetsfältet om du vill visa ikoner. Ikonen kommer att visas här så länge Microsoft Team är igång.

På Windows-10, kan du också bege dig till Inställningar > Appar > Start. För att snabbt hitta den här skärmen, öppna Start-menyn, typ “Start” i sökrutan och klicka på “Start Program” genväg som visas.

Leta reda på “Microsoft Team” i listan över program på Start-rutan. Klicka på knappen åt höger för att slå “Av”.

Windows har också start-program-alternativ i sin Uppgift Manager. Det fungerar på samma sätt, och du kan antingen använda. Starta aktivitetshanteraren, klicka på “Start” – fliken, leta reda på “Microsoft Team” i listan, och klicka på “Inaktivera.”

För att öppna aktivitetshanteraren, högerklicka på aktivitetsfältet och välj aktivitetshanteraren.” Du kan också trycka på Ctrl+Skift+Esc.

Du kan också avinstallera den Lag programvara om du inte vill använda det. Du måste avinstallera två saker för att helt avinstallera Microsoft Lag: både Microsoft Lag själv och Lagen Maskin-Breda Installer.

Medan detta kommer att fungera, uppdateringar till din organisations Office 365-programvara kan orsaka att Windows för att installera Lag. Snarare än att kämpa för att hålla Grupper av din DATOR, kan du inaktivera Microsoft-Team programmet och glömma det.

RELATERAT: Hur Permanent Avinstallera Microsoft Team på Windows-10

LÄS NÄSTA

  • “Vad är Modig Webbläsare, och Hur kan Det jämföras med Chrome?
  • “Var Är den Bästa Platsen för en Smart Högtalare i ett Rum?
  • “Google Är Döda Cloud Print i Slutet av 2020
  • “10 Sätt att Anpassa Din Slack Konto
  • “Hur att Hitta Data i Google Kalkylark med LETARAD